reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy. Nie odpisuję Nikomu, nawet nie mam czasu odp... Muszę się z allegro uporać, bo szafy mamie opróżniam...Trochę tego jest :(
Gabi!!!!!Pięknooka!!100lat!!

reklama
Buziaczki dla Gabi !

Żabciu- współczuje, ja kiedyś miałam chomika i rozpaczałam po nim. Tydzień sztywnego na parapecie trzymałam. One neistety mają krótki żywot, góra 3 lata
Sergi- super z tą pracą !
Sosnowiczanka- ja sporadycznie daje parówki a jak M albo tesciowa zrobią pieczeń to dam małej...z ząbków mamy tylko jedynki nie wszystkie

Miałam na 10 iść do lekarza ale wyprawiłam Ole do przedszkola i poszłam spać, bo mała spała. Obudziłam sie po 10ej...nocka fatalna. Dziś siedziałam pare godzin przy kompie ufff i z tysiąca zdjęć wybrałam 100 dla dziadków. Jutro u fotografa mam już odbiór. Potem dla drugich dziadków musze skompletować ale to już pójdzie teraz łatwiej. Będe miała na prezent dla tesciowej na urodziny i dla mojego ojca na imieniny. Może dokupie jeszcze po albumie

Wszystkiego najsłodszego dla Gabi:)

Net-ka trzymam kciuki żeby obyło się bez szpitala .Wiem co czujesz byłam z moją małą 2 tyg.
Sosnowiczanka zrobiłaś mi smaka na taką swojską szyneczkę .
Mła jak przeczytałam o tych kanapkach przypomniało mi sie jak mój M wybrał się do pracy zamiast wziaść bułki z wedliną wziął suche heh
Sergii fajnie udało ci siez tą pracą mi też marzy sie powrót do pracy niestety w moim przypadku wszystko się komplikuje.
Żabciu przykre co spotkało chomiczka.

Moje dziecko przestawiło się jeśli chodzi o nocne spanie wcześniej ładnie zasypiała o 20 a teraz idzie po 22.W dodatku przebiły nam się górne 2 .Myślałam że wcześniej 1 ida. Będzie mała wampirzyca:) I koniec laby dziecko nie śpi :)Miłego wieczorka wszystkim i spokojnych nocek.

Cześc dziewczynki.
Byłam u lekarza, ale więcej w odpowiednim wątku:-)

Mła- dobre z tymi kanapkami!!:-D Się pewnie kolega zdziwił hehe

Asienka- trzymam kciuki!
Netka - masakra, czy nie zbyt nadgorliwi ci lekarze?
Agapa - jak nocka?

U nas nic nowego.
Cały czas mam krwawienie :wściekła/y:, ale chyba mniejsze...czekam do końca tyg i znowu do gin chyba...
Pytało więcej dziewczyn, ale już nie zaznaczałam. Nocka była dużo lepsza niż ostatnie, ale to jeszcze nie to. Mam nadzieję że teraz będzie już coraz lepiej. Dziękuję wam za pamięć, jesteście kochane.

Byłam już na zakupach Maciuś po drodze usnął więc rozebrałam go i położyłam do łóżeczka i wzięłam się za sprzątanie kuchni jak skończyłam postanowiłam iść do mojego chomiczka pobawić się z nim i co się okazuję otwieram domek a on się nie rusza bo umarł może to i głupie ale jak o tym piszę to ryczę jak bóbr i złapałam takiego doła że już nic nie robię tylko siedzę.
Żabcia, my też mieliśmy kiedyś 2 chomiczki i jeden zagryzł drugiego, a potem ten co został zasnął mi dosłownie na ręku i już się nie obudził. Dziewczynki też płakały.

Mam prośbę do tych z was które mają FB
zagłosujcie raz dziennie na mojego bąbla
https://apps.facebook.com/casting-na-smyka/zdjecie/cc0f210cd0444325103c14faa1fc11aa#_=_
Kochana zagłosowane i link puszczony dalej:)

Gabrysiu, słodkie zdziwione serduszko, buziaki dla Ciebie i przytulaski! Bądź taka, jak mamusia, a będzie cudnie! :****
Sergiku, dumna jestem z Ciebie i bardzo się cieszę, że wypracowałaś sobie odrobinę własnego terytorium, własnego czasu, własnych decyzji. Tak trzymać! :*

hejka dziewczynki!
Wszyskiego najlepszego dla Gabrysi!!

Dorotar- jeśli chodzi o dentystę, to pamiętam że jak Kama była w wieku Waszych bąbli to wizyty pierwsze zaczynałam od zwiedzania gabinetu. Młoda chodziała sobie i oglądała wszystko, lekarka pokazywała jej różne sprzęty, że to sama woda leci (w wiertełku :). Na drugiej wizycie opowiadała Kami, że wodą leje po ząbkach, Kamilka trzyma kubek i wypluwa wodę z "robaczkami ząbkowymi" i nawet sie udało, że pokazała wtedy Pani przednie zęby:sorry2: A potem suksesywnie jakoś poszło- oczywiscie dużo rozmowy na ten temat. Jak jest fajna stomatolog to idzie to wypracować wspólnie, ale musi mieć podejście do dzieci.

Ja padam na pysk. Jestem wykończona, ale muszę wytrwać do 1 listopada bo wtedy będzie dzień luźniejszy. Nie napisze, że wolny bo bieganina po grobach będzie, ale przynajmniej ktos mi pomoże przy dzieciaczkach.
Kama u babci dalej, ja jezdze i wracam szybko, żeby Zulke odebrać od niani, mężolek wysyła mi zdjęcia statków w porcie i ciśnienie mi podnosi:sorry2:

reklama
Net-ka co do imprezy, to przynajmniej Cię koleś dowartościował. Tyle przeszkód a on dalej chętny :)

Phelania gratuluję ruchów dzidzi. Mam nadzieję, że za parę miesięcy też będę mogła tutaj się z wszystkimi tym cieszyć :D
kota-behemota no prawdopodobnie (jak tylko wejdzie to w życie) na ten roczny macieżyński się załapiemy :cool2:

sergeevna cieszę się, że tak Ci się ułożyło z pracą :)

asko super, że Karola tak się szybko rozwija. Moja asekurantka szybko chodzić nie będzie, bo się boi puścić ręki. Jak chce żeby szła za jedną, to płacze, bo się boi, więc nie chcę jej zniechęcać i póki się nie puści sama nie będę jej tak prowokować. Z pchaczem śmiga :) Dobrze, że małe mieszkanie, bo jakby się to rozpędziło to byłyby kontuzje jak nic.

Do góry