reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Kurcze cos marnie widze tennowy internet;/ Panowie sa na dachu juz od prawie 3 godzinicoś im chyba nie wychodzi. O 13 mieli wejsc do mieszkania i cisza. Edit; Wlasnie byliipow ze jada do centrum cos przekrecic antenei jak wroca to juz wejda do mieszkania:p Hehe P zadowolonybo pewnie juz bedzie w domu:p

Fabianek wlasnie sobie drzemkuje, Marika tezmiala isc spac ale cos jej to nie wychodzi wiec lata szogun maly:)

Dorota ale sek w tym ze ja jestem wyspana:) Przywyklam juz do takiego trybu zycia, ze spimy z pobudkami w nocy, wstajemy przed 7. :)

Phelania
na kiedy masz termin?? Kota kiedy testujesz??

Mła i jak spotkanie?? pewnie dalas z siebie 200% i wszystkojest w jak najlepszym porzadeczku:)

Gratuluje chodzacym dzieciaczka:) U nas Fabianek to zasuwa przy meblach i przy pchaczu, puszcza sie jedna raczka ale dwoma sie jeszcze boi:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kota oglądałam to w TV. Dokładnie to Premier wygłosił to w swoim 2gim expoze. Też nie jestem do końca w temacie ale ma być tak jak napisałaś z tymi urlopami macierzyńskimi. Boję się tylko, że znów naobiecuje i nic z tego nie będzie. Po tym jego wywodzie podniosła się troszkę wrzawa, że być może nie będzie się opłacało zatrudniać kobiet lub niektóre będą mieć problemy z powrotem do pracy. W kilku Państwach, nie pamiętam już których ten pomysł się sprawdził. Ciekawe jak będzie w PL.

Buziaki dla Igorka i Lenki :)

Phelania super, wlasnie sobie przypomnialam jak pierwszy raz poczulam Alanka... To byla niedziela, lezalam na łózku, ogladalismy z M jakis film w telewizji... Ajjj rozmarzylam sie:)

Netka
padłam. :-D" teraz myślę, że wziął ze mną ślub, bo myślał, że będę jak moja mama..." :-D

Agapa wspolczuje nocki.... Ja mam tak codziennie, pomalutku juz sie przywyczajam :baffled:

Kupinosia Aurelia... Jakos tak cięzkie do wypowiadania, no ale co sie komu podoba, niedawno kolezanka rodzila, ma córkę o imieniu Flawia, nie wiem co to za imię, pierwszy raz slyszałam, choc osobiscie nie podoba mi sie.

Asienka nie strasz tym sniegiem!!!!:szok: Bo ja butów nie mam, tzn zadnych nowych butów nie mam;-)

Maxwell przeprowadziliscie sie juz???

Dorotar jeszcze nie zrobilam, bo stosunkowo niedawno robilam jeszcze na czarno. Czekam az sie pojawi odrost odpowiedni do farbowania (ok 5 tyg od ostatniego razu) i dopiero zrobię. Farba juz czeka na mnie. Choc mam cykora troche... No ale pocieszam sie ze na czarno to mogę w kazdej chwili, prawda? ;-) Dorota a farbowalas kogos ta farba z allwavesa 0.6?
Super ze opiekę dla Kacperka znalazlas, i to tak blisko w dodatku:)

Ja tradycyjnie od rana jestem w pracy, Alanek z dziadkiem zaraz idą na spacerek. Piekna pogoda, wiec trzeba to wykorzystac ;)

Dorota super, że przez te 3 tygodnie będziesz mieć opiekę dla KACPRA. Wiedziałam, że coś wykombinujesz ;)
Sosnowiczanka.
..kiedyś zapytałam P czemu ze mną jest... nie chcesz słyszeć odpowiedzi.. jak to usłyszałam to tylko się wściekłam hahahah On specjalnie takie teksty do mnie sypie...

Idę kończyć jadło!Bo zaraz małż wraca i pewnie żołądek ma przykeljony go kręgosłupa.

kota niestety to dopiero propozycja/ projekt... nie wierzę, że to przejdzie bo przecież nawet nie podnieśli becikowego do 1200 czy 1300zł jak planowali bo opocyzja była przeciwna. a poza tym chcą zabrać becikowe rodzinom w których dochód wynosi chyba ok 2000zł/osobę.w
więc pewnie skończy się tylko na nadzieii...

Moi spacerowicze przed chwilą odwiedzili mamusie w pracy, wiem uwaga-uwaga- Alan otworzył na dworze szeroko buzię i juz prawie jest!!!!!!!!!!!!!!!! Prawa dolna czwórka!!!!!!!!!!!!!!!! Widoczna gołym okiem jeszcze nie przebita!!!! Tak więc juz sie boję dzisiejszej nocy, ale jest tez i nadzieja. Na przespaną- wkrótce :DDD

Tak wogole to czy ktores z grudniaczkow mają "4"/"3"???

Inka ja tez nie wierze ze macieżynski bedzie trwal rok... To chyba tylko przed wyborami tak pieknie brzmi z ust p.Tuska ;)

hejka!
Są pracodawcy, którzy do rocznego macirzyńskiego podejdą normalnie ale większość fuknie pod nosem, ze jak to praconika nie będzie rok...

cJa w domu zostałam sama z Zulką na tydzień, mężol w delegacji, a Kami u babci na tydzień, bo codziennie jeżdze do Krakowa na szkolenie.
Niana przychodzi rano o 6.20 i zostaje z Młoda do mojego powrotu- dzisiaj się urwałam i byłam na 15 już w domu. Fajnie się tak wyrwać ale wolałabym tak sie nie śpieszyć i poznać ludzi a tak to człowiek pędzi szybko do domu.

Juhu mam neta:)

Netka a ja myslalam ze to zwykle kobiety szukaja w swoich facetach cech swoich ojcow, a tutaj widze ze nasi faceci szukaja w nas cech naszych matek:p

Dorota, Sosnowiczka ja tez mam do Was pytanie. Wiecie jakimam kolor wlosow, a chcialabym przejsc do blondu i jakk najlepiej to zrobic coby moje wlosy zostaly na glowie a nie na palcach w czasie zmywania??:) Jak bylam mloda to na braz polozylam blond farbe wyszly zolte - kurczakowe jak ja to nazwalam i nst dnia poszlam do fryzjera i polozylam balejaz 2 odcienie blondu i jasny rudy no ale moje wlosy wtedy wolaly o pomste do nieba.

Sosnowiczka 4 wychodza szybciej niz 3:) U nas fabianek jest bezzebny ale moja Marika ma 1,2,4 na dole i na gorze.. Trojek i piatek jeszcze nie ma.

To ktory grudniaczek oprucz mojego fabiana jest bezzebny???

reklama
Do góry