reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

dzień dobry
u nas szarówki ciąg dalszy i na spacer nie idziemy :-(
Młody szaleje a ja gotuję rosół. na drugie chińszczyzna.

Pyszczku powodzenia!!
Maxwell gratulacje dla Marty!
Nastazja, Violett nie wiem czego mogą chcieć jeszcze od Was ale ja w MOPSie załatwiłam wszystko za pierwszym razem. mimo że nie jesteśmy małżeństwem, wystarczyło oświadczenie o konkubinacie, mój PIT, zaświadczenie o dochodach moje i M i tyle.

reklama
Mam dym w domu, nie mam na nic czas, w dodatku moje dziecko piszczy w dzień... Normalnie siedzi i piszczy. Z zabawek brakuje jej tylko gwiazdki z nieba a ona ma to wszystko gdzieś i bawi się wiadrem... A jak wiadro się znudzi to znów piszczy... Jestem przez to poddenerwowana...
Milva co do prezentów to my tylko dzieciom... w rodzinie ale i tak jest tego sporo, plus rodzicom...Chciałam od października stopniowo kupować i jak zwykle kasa się rozeszła na głupoty.. Porażka. Nie wydziwiam. Koniec z zabawkami. Dzieci dostaną czapki od Aśko a także jakieś upominki do tego.

Inka- ja musiałam wypisać 10 stronicowy dokument od nich, przynieść PIT-y, wypisać zaświadczenie ile poszło na ubezpieczenie zdrowotne w 2011, zaświadczenie czy miałam jakieś dochody, przynieść zaświadczenie że pracowałam przez 3 miesiące w ośrodku rehabilitacyjnym, zaświadczenia z PUP że jestem bezrobotna, M. zaświadczenie z PUP że był bezrobotny i ile pobierał zasiłku, jak miał działalność to książkę przychodów i rozchodów i jeszcze jakiś papierek z urzędu skarbowego, nie wiem czy to było wszystko, bo M. coś tam jeszcze wypisywał sam, ale 70 % informacji wynika z PITu, a my musieliśmy wypisywać to wszystko na 20 innych dokumentach.

Asienka moja moc jest juz równa zeru ... Jak kiedys napiszę ze marzy mi sie rodzenstwo dla Alanka to prosze abyscie przypimnialy mi jak to Alankowi zęby szly i wybily mi ten pomysł z głowy... :baffled:

Nastazja spokojnie, z kazdych wlosów idzie wyczarowac super fryzurkę, naprwadę z kazdych. Tylko nie kazdy fryzjer to potrafi, a to juz co innego... Dobrze by bylo gdyby ktos ci polecil jakiegos sprawdzonego fryzjera i zrob sobie fryzjrkę próbną.

Wlasnie porzarłam calą czekolade z nadzieniem toffi.... i dopadł mnie wyrzut sumienia ;(

inka ja niestety też musiałam wypełniać tyle papierków co nastazja a nawet jeszcze więcej bo brałam dopiero becikowe i zapomoge z tytułu urodzenia dziecka czyli ten drugi tysiąc na szczęscie babka była fajna i większość papierów wypisałam u niej bo mi mówiła co i jak. w sumie byłam dwa razy z czego drugi raz siedziałam tam cztery godziny i to z MICHAŁEM:szok:

sosnowiczanka skup się! przesyłam ci trochę mojej mocy doceń to bo za dużo też jej nie mam:-):-):-):-):-):-)

netka jak się Nina znudzi wiadrem to daj jej miskę:D prawdziwa z niej kobietka skoro ma swoję humorki:D

reklama
Dziś taki dzień sflaczały. Ziewam od rana tak, że jeden doktor się śmiał, że połknę pacjenta. :-D
Na 15:40 idę z Eminią do lekarza, ciekawe ile kloc waży. No i będziemy się od razu umawiać na kolejne szczepienia bo odra, świnka, różyczka coraz bliżej.

Do góry