reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Witam sie niedzielnie:)

P poszedl pograc w pilke wiec sobie wpadlam poczytac co tam skrobiecie:)
Wczoraj spedzilismy bardzo fajnie dzien, było tak pieknie i Fabianek nie goraczkowal wiec poszlismy sobie do parku i porobilismy sobie foteczki jesienne:)
Jutro cos wstawie na grupe:)

No i jutro bede miala juz normalny internet wreszcie :p

Fabianek juz lepiej,, nie zmienialismy mu antybiotyku bo ten zaczal dzialac, i juz uszko nie bnoli, goraczki nie ma:)

Chcialam Was zapytac ktore dziecko jeszcze nie ma zabkow?? Bo u nas Fabian nie ma i patrzac po dziaslach nie widac zeby cokolwiek sie szykowala chociaz z buzi wodospad sie leje.

Dorota chodzilo o to ze moje dzieci budza sie do tej pory, Marika coprawda zwykle raz ale sa i nocki ze co chwilke, a Fabianek to ze 2 razy.

Lysa u Fabianka alergia dopiero sie ujawnila ok 4 miwsiaca zycia dopiero. No ale moze dokladniej sie przyjzec zlobkowi?? Spojrzec na produkty jakie oni daja?

Net-ka moja sis tez jest w ciazxy i powiem Ci ze ja tez sie juz nie moge doczekac jej dzidzi, jak patrze na te fotki z USG i tego dzidziola to mi serce mieknie hha. Ona ma termin na marzen - 20 a ja 13 mam urodziny to moze mi sis zrobi niespodzianke??:)

haha Asienka zarabisty kawal :p

Żabcia szkoda ze 1 kreska, ale w takim razie lec do gina bo to chyba nie jest ok ze nie mkasz tyle czasu okresu a to nie ciaza.. Niech Ci da tabletki na wywolanie okresu.

Żabcia moja Marika w listopadzie ma dwa latka i na hulajnodzie jezdzila w wakacje juz - oczywiscie na takiej z 3 kolkami. Ile chcesz przeznaczyc kasy?? Ja polecam rowerek biegowy ale dobry to kolo 250-300 zł, ale jak chcesz tanszy preznet to polecam poraz kolejny takie pianki Moon Dough - Zestaw Magiczna Farma 91006 - Piankolina Moon Dough - Zabawki plastyczne - Sklep KrainaZabawy.pl

Asienka ja tez lubie najbardziej te świnskie:)

reklama
Hej LALKI!!
Nie nadrobię Was niestety ;) nie mam siły. Wczoraj mieliśmy gości, później w 3 pary poszliśmy do klubu.
Nina u moich rodziców spała, my po imprezie też poszliśmy spać do nich. Dziś prawie do teraz spędzaliśmy czas w moim rodzinnym domku. Mama się trochę Niną pozajmowała ja pospałam godzinkę.
Na imprezie było ok ale trochę się odnaleźć nie mogłam. Nie pamiętam i nie znam tych ludzi, którzy przychodzą się bawić. Albo jacyś rozwodnicy po 30tce albo dzieci.. ewentualnie moczymordy. Powaga. Nie byliśmy za długo..ale i tak zdążył mnie rwać jakiś chłopak..
Mówię mu, że córkę mam, męża(P akurat wtedy nie było obok)... porozmawiałam chwilę, bo nie lubię chamsko spławiać kogokolwiek. W końcu poszłam tańczyć z koleżankami, a ten chłopak Z PRETENSJĄ -IDZIESZ ZE MNĄ ROZMAWIAĆ CZY NIE!!!Hahah myślałam, że padnę... Się nie patyczkuje ;))
Idę ogarnąć dom i dziecko. Męża nie dam rady ;)

witajcie, cześć i czołem:)

moc uścisków i całusków dla naszego Igorka:)

u nas niedziela bardzo leniwaaa. obudziliśmy się po 9 i do 13 leżeliśmy w łóżu:szok::szok::szok::szok: aż sobie pomyślałam OMG co ja robię hehe wstałam wykąpałam się zrobiłam obiad, poszliśmy na spacer i tak dzien zleciał,
Mały spał dziś tylko raz dlatego wykąpałam go dziś wcześniej i o 19.25 padł przy mleku mam nadzieję, że będzie spał do rana;p

inka pogodziłaś się już z M? bo właśnie mi się przypomniało a nie kojarzę czy coś pisałaś czy nie;p

milva nic mi nie mów na temat słodkiego bo mi najczęściej język do d*py ucieka właśnie wtedy jak nic w domu nie ma;D hehe no i może lepiej, że nie ma;D

agapa gratulację:D

co do kawałów to nie wiem- chyba za bardzo Was szanuje i nie mogę się przełamać żeby Wam napisać jakiegoś mega świńskiego:)

Do drzwi puka akwizytor. Otwiera mu kobieta. Akwizytor zaczyna nawijać o swoim produkcie, a kobieta widać, że jest wkurzona jego wizytą:
- Spadaj pan - i trzaska mu drzwiami przed nosem. Jednak drzwi się nie domknęły, uchylają się lekko, więc akwizytor dalej nawija o swoim wspaniałym produkcie. Kobieta już cała w nerwach, nawet nic nie powiedziała tylko znowu trzaska mocno drzwiami. No, ale drzwi znowu się nie domknęły, więc akwizytor dalej nawija. Baba już nie wytrzymała, wzięła zamach i z całej siły trzasnęła drzwiami. Jednak drzwi znowu się nie domykają, a akwizytor pokazując w dół mówi:
- Może pani najpierw kotka zabierze...

Igorku, ciocia Mła myśli o Tobie od wczoraj! Zdrówka i radości dla Ciebie :*

Wybaczcie, że ja tylko na chwilkę, ale miałam gości, a jutro w pracy mamy wielką galę, na której będę pełnić rolę, która wymaga ode mnie bycia w stuprocentowej formie. A ja się czuję na 10% :/ I ciuchy nie przygotowane, paznokcie dopiero schną, ech....

Dobry wieczór
My po 15 odstawiliśmy Młodego do dziadków i dopiero po 20 odebralismy :-)
spedzilismy ten czas z M (także w łóżku :zawstydzona/y::-D Haha Jak za kawalerki :-)) więc ogólnie się pogodzilismy :-) co mnie cieszy!!

Agapo gratulacje dla Mikiego :-)
Mla powodzenia jutro!!
netka zazdroszczę wyjścia!! Ja planuje 10listopada wyskoczyć na swoje urodziny :-)
Phelania jak Ci fajnie :-) jak ja bym chciała tak niedługo :-)

Igorku-sto lat, duzo zdrówka i mnostwo buziaków od cioci Agi i małej Olki

Phelania-
ale super-jeszcze dzisiaj pamietam to uczucie jak pierwszy raz poczułam ruchy Olki-takie własnie delikatne muskanie
Agapa-gratulacje dla Mikiego
Mła-powodzenia jutro

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tylko na chwilkę bo już spanie mnie męczy,przeczytałam wszystkie wasze posty od minionego czwartku i żałuję,że zrobiłam to dopiero teraz bo może miałabym fajniejszy w sensie mniej płaczliwy i zadumany weekend.Po pierwsze to Halincia 2 noce z kolei praktycznie nie spała-chyba jeszcze te dwa ostatnio wyżynające się ząbki dawały o sobie znać bo innego wytłumaczenia nie mam.A po drugie to M. mnie tak wkurzył wczoraj przed południem,że dopiero teraz mi odpuściło jak już wyjechał z domu na cały tydzień.Też miałam wielkie chwile zwątpienia,że najchętniej to bym zwinęła manele wzięła dziewczynki pod pachę i wyniosła się z domu,żeby zobaczył czy do życia to wystarczyłby mu komputer,telewizor i garaż...
Po przeczytaniu waszych wpisów to ogólnie coś wisiało w powietrzu.
agapa-OGROMNE GRATULACJE DLA SYNCIA!!!

Do góry