reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

inka takie "niby nic" męczy najbardziej:) dobrze że z Aleksym wszystko ok;)

mła to co opisałaś brzmi jak scena z jakiejś dobrej komedii:D taka wiesz jak to opiekuńczy tatuś opiekuje się dzieckiem:D

a co do kawałów to dziewczyny nie ma problemu mogę Wam zapodawać jednego codziennie, znam bardzo dużo:) tyle, że boję się że kiedyś przesadze bo te świńskie bawią mnie najbardziej:D a wiadomo każdy ma inny gust;p

reklama
Mła - uśmiałam się! Musieli super wyglądać:-D
Inka- dobrze,że już lepiej-na pewno jesteś spokojniejsza. Jak Tz - odezwał się?
Asienka - ja jestem fanką mocnych kawałów, więc czekam na nowe:-)

Nocka znośna,ale pobudka przed 6 niestety. Dziś od rana Bartuś pokazuje papa, słodziak:laugh2: Tz coś wspomniał o spacerze , zobaczymy co wyjdzie...
Idę szukać fotelika:baffled:

Inka dobrze ze z qpkami Aleksego juz jest dobrze, trzymam kciuki za twoje badania!

Mła to Twoje dzieci musiały super wyglądać :D

Asienka opowiadaj !!!

U nas znowu kiepska noc:baffled: Wieksza czesc przeleżałam nad Alankiem z cyckiem :( Powiedzcie mi prosze ze te zeby kiedys w koncu wyjda i sie wyspie... Bo chyba tylko to trzyma mnie przy zyciu!
Nie dosc ze nie spalam to mlody wstal po 6, M w robocie i zas ja sama z nim... Ojjjjjjjjjjjj

U nas dziś nocka ok, kupiłam wczoraj Emilce krople na kaszel i w nocy jej nie dusiło, spałyśmy do 8:30. Dzięki Bogu, że ja nie rozumiem dylematów niewyspanej matki, Emila śpi po 9-10 godzin bez pobudki w nocy. Teraz powędrowała z chrzestną do babci a ja mam czas dla siebie, poleżałam z książką w wannie, posiedzę spokojnie na kompie...

Mła ale pochwała się należy za to, że dzielnie trzymał!

Czesc dziewczyny,

Sosnowiczanka, nasze nocki tez ostatnio bardzo kiepskie (CHYBA idzie lewa gorna CZWORKA, jak sie smieje to widac, bo nie da sobie zboj zajrzec do paszczy, a jak probuje palcem sprawdzic, to mnie gryzie), ale wczoraj go przetrzymalam o do 12tej do 19tej zero drzemek, juz mi na cycku po kapieli zasypial i jak padl to spal pieknie do 7.30!! normalnie szok :) dzis caly dzien spedzimy poza domem, mam nadzieje, ze sie dotleni i tez w nocy ladnie pospi.

Asienka, dawaj jakis mocny kawal! :)
Agapa, trzymaj sie! i koniecznie zrob podstawowe badania!
Aga, biale wytrawne wino?? hmm, uwielbiam i zazdroszcze, ja nie wiem kiedy sie napije jakiegokolwiek alkoholu eh.. no ale cos za cos, za pare lat sobie odbije ;)

my dzis smigamy do Ustronia do Lesnego Parku Niespodzianek, ciekawe, jak Q zareaguje na zwierzaki :)

milej niedzieli!!!

Dzień dobry
Najlepszego dla Igorka!!!!!!!

Ja właśnie jestem z Młodym na spacerze. Zaliczy teraz pierwszą drzemkę, kolejną może o 15-16.
wczoraj zasnął o 22 ale spał do 8:30 więc nie narzekam. No ake to się pewnie skończy jak zaczną isc zęby.

Milej niedzieli

Ostatnia edycja:
Hej laseczki,

My wczoraj spedzilismy caly dzien w Parku szkoda takiej pieknej pogody ,podobno od przyszlego tyg ma juz byc zimno wrrr:baffled:U nas dzis pobódka 6.30 dalam młodemu jesc i dalej poszedł spac wstał o 8.30.I koniec spania narazie wariuje na podłodze i Uwaga nagrałam filmik jak stawia kroczki nie bylo ich 10 jak wczesniej ale sie usmialam ...tak to jest jak człowiek nie ma paratu a tu tak ladnie wszystko wychodzi...:)Zaraz wstawie na zamkniety!!

O 12 połoze mlodego spac bo dzis z M jedziemy do "Złotych Tarasów" przedłuzyc umowe w Play i wziasc dla M nowy tel:dry:Ja odrazu wpadne Super-Phram i kupie podklad rozświetlajacy macie jakies godne polecenia????Ostatnio uzywałam Revlonu ale mi nie podszedł..mam sucha skóre:/

Agapa- rób badania i to szybciutko!!!!

Najlepszego dla Igorka!!!

Dziewczyny czy wasze dzieci tez wiecznie by chcialy cos od was zjesc a jak mu nie dacie to awantura na calego???Kurcze u nas jest tak non-stop młody po obiadku,cos zaczynam jesc a ten mi zabiera i koniec musze mu dac:szok:heh

papayka wszystkiego najlepszego i tysiąc buziaczków dla Igorka :-)

agapa zrób lepiej badania bo to nie jest normalne

Dzisiejsza nocka całkiem całkiem mimo 4 pobudek jestem wyspana. Maciuś obudził się o 8 M zrobił kaszkę i nakarmił Maciusia i młody usnął i rodzice też i dospaliśmy do ... 10,40 ehhhh jak ja dawno sobie tak nie pospałam jakieś święto dzisiaj nastąpiło.
Wczoraj byliśmy u znajomych mają córeczkę 3.5 msca jaka kruszynka malutka waży teraz 4200. Maciuś patrzył na nią jak na jakieś mruczące zjawisko i dotykał jednym palcem heh.
Dzisiaj po obiadku który robi M planujemy wybrać się gdzieś na spacer i może do znajomych.

Uciekam i życzę miłej niedzieli :-)

reklama
Do góry