reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

VIOLETT może u Mariki zaczyna się bunt dwulatka.

INKA, PHELANIA przykro to, że te pary w waszym otoczeniu mają problemy z donoszeniem ciąży ale to nie może mieć wpływu przecież na wasze życie. Na pewno ciężko im to będzie przyjąć, że się staracie-INKA i, że Ty PHELANIA już jesteś w ciąży i nie wązne czy to przez rok-dwa czy to by była ciąża za 10 lat. Niestety życie bywa brutalne a my czasami nie mamy na to wpływu. I nie możecie zadręczać się tym, że oni mają takie problemy bo to tak na prawdę nic nie da, tylko się stresujecie. Życzę zarówno im jak i Wam dziewczyny wszystkiego najlepszego.

reklama
inka, ogromnie mi przykro z powodu dziewczyny twojego brata...Myśle że to bardzo trudny i delikatny temat. Ja jestem po dwóch poronieniach i na pewno tuz po poronieniu nie chciałabym słuchać o radości ze starań innej pary, odebrałabym to chyba jako brak wrażliwości i taktu, ale to ja tak czuję... i mysle że sa osoby dla których mogłoby to byc mobilizacją do ponownych staranek kto wie, to zalezy na pewno od podejścia konkretnej osoby. W mojej rodzinie zaraz po moim ostatnim poronieniu przyszło na świat dwoje dzieci i było mi smutno że ja nie mogłam urodzic swojego...bałam się swojej reakcji na spotkanie tych dzieci, ale było ok, potrafiłam oddzielic moja tragedie od szczęścia tych rodziców i cieszyć się razem z nimi...

Hej hej normalnie urwanie Glowy mam z ta moja Zu wczorajledwo ledwo udalo mi się ja uśpić o 24Lnormalnie masakra a o 6 już wstala i miala jedna drzemke godzinna ona pelnaenergi a ja ledwo co na oczy widze.

Papajka gratulacje8 zabka:D
Zabcia ja tezjestem ciekawa co u marri
Marta wspolczujeprzezyc mialam identyczna sytuacje co ty z jabuszkiem i teraz już daje tylkostarte
Inka wspolczujekurde taka wiadomość biedna ta dziewczyna twojego brata Az brak mi slowLa co do studiow ja z mala jak chodzialm dojeżdżałam do wawyponad 100 km i powiem ci czasami było ciezko najgorzej już pod koniec ciazy aledalam jakos rade:p
Freiya a mi się ostatniosnilo ze rodzilam normalnie bole przez sen czulam:p a 2 Emilki to podwojne szczescie:D

sto lat dla olci:**

Tofika dlatego wlasnie było mi dzis bardzo trudno z nią rozmawiać. Ty wiesz co ona czuje, ja tego nie wiem więc nawet nie wiedziałam co powinnam powiedzieć. I chyba żadne słowa nie są w tym momencie odpowiednie!
Wierze ze moj brat okaże się w tym momencie dla niej największym wsparciem i ze wspólnie sobie z tym poradzą i niedługo przekażą nam cudowna nowinę!

Hejka Kochane:)

Bardzo dziekujemy za życzenia-Olcia przesyła buziaki BB ciotkom.

Solenizantka dzisiaj ma humor do d... i marudzi strasznie....nie poznaje jej

Tofika-gratulacje dla Lenki-za nocniczkowy sukces
Maleństwo-Zuzia super wygląda w foteliku, my wczoraj bylismy jeszcze raz w sklepie i wpinalismy fotelik do samochodu zeby zobaczyc ostatecznie jak to wyglada i zapadła decyzja ze tez romer king plus bedzie
Milva-to dobrze że to ząbki a nie jakaś infekcja no i gratulujemy kolejnego
Pyszczku-gratulacje dla Krzysia
Netka-gratulacje dla Ninki-widac silna dziewczyna ze uzywa tylko miesni brzucha do siadania, ani sie obejrzysz i poraczkuje
Sosnowiczanka-gratki dla Alana-bystrzacha!!!!
Inka-super ze masz zielone swiatło,a co do studiów to pamietaj ze to powninna byc Twoja decyzja, ja kiedys byłam z kims kto jak dowiedział sie ze ide na studia podyplomowe to strzelił focha- ja poszłam i co sie okazało był zazdrosny ze bede miala lepsze wykształcenie niz on, no zenada
Violet-trzymam kciuki za maluszka,pisz jak bedziesz wiedziala wiecej
Kupinosia-super ze wyjazd udany

Oho juz moja Ola sie obudzila i marudzi znowu lece jej zrobic podwieczorek

Pyszczek, gratulacje dla Krzysia! Teraz dopiero się zacznie! :)

Papayka, gratuluję ząbka i trzymam kciuki za spokojniejszy okres :)

Inka, mam nadzieję, że uda Wam się zrealizować plan i szybko doczekacie się brzuszka :) Gratulacje dla koleżanki! :)
Zwykle jestem zdania,że nauki nie ma co odkładać, ale w Twojej sytuacji to rzeczywiście najlepsze wyjście.
Oj, doczytałam o dziewczynie brata... Przykro mi :(((

Marta, oby tatuś sam się nie przekonał jak to jest mieć dziecko blisko kiedy ono i tak coś zmaluje. Wtedy pewnie by zrozumiał, że nie da się kontrolować wszystkiego.

Phelania, mam nadzieję, że glukoza okazała się znośna.

Milva, dużo siły dla Ciebie i zdrówka dla Bartusia! :* Gratulacje z okazji zębolka! :)

Tofika,
brawa dla Lenki. Nam też się raz udało, ale bardziej dzięki mojej cierpliwości. Oczywiście nocnik odegrał fanfary :)

Sosnowiczanka, z Alanka jest inteligentna bestia :)

Tofika, Freiya, moja Miśka lubi Rafała Brzozowskiego i zawsze zastyga na jego widok ;p Dziwne, bo on całkiem nie w guście mamusi :D

Majeczka, mam nadzieję, że Wam się ułoży. Może nie będzie tak jak dawniej, może będzie inaczej, ale to nie znaczy, że gorzej :)

Net-ka, ale ten typ bywa nad ranem oziębły, nie zauważyłaś? Myślę o termoforze... :)
Ninka będzie miała piękny płaski brzuszek od tej gimnastyki. Gratuluję postępów! :)

Dorotar, ja też czasem nie wiem ile razy wstawałam i czy w ogóle ;p M raz zaczął się zastanawiać, czy jak go nie ma dziecko nie płacze czasem całą noc, a ja nie słyszę ;)))

Asienka, zaciśnięte! :*

Violett, gratki dla koleżanki! :)

Aga
, witamy w klubie King Plusa :D

Buziaczki dla Hani i Olci !

kota
- czekamy, czekamy :)
violett- gratulacje, oby Miki chował sie zdrowo !
inka- no to przykra wiadomość z tym poronieniem u bratowej :-(
netka- brawo dla Ninki ! brzuszek ćwiczy :-)
milva- dobrze że to TYLKO ząbki
mła- :-D Super mamusiu nam też zdarzają sie wpadki ;-)
aga- gratulacje !
sosnowiczanka- gratulacje ! mądry chłopczyk !
dorotar- a Ty budziłaś małą w nocy na siusiu ? czy samo poszło ?
papayko- gratuluję ząbka ! :-)
Pyszczu- gratulacje !
Phelania- to dobrze że czujesz sie już lepiej a Twoje najmłodsze dziecię jest słodkie !
Tofika- wow ! gratulacje ! to wielkie wydarzenie !
maleństwo- ale Zuzia ma tron wygodny :tak:
marta- moja wczoraj bulką zaczęła sie dławić ale szybko ją odkorkowałam uff

Znowu nie spamiętałam wszystkiego co komu miałam...ale dziś najwyraźniej dzień prawie samych gratulacji !
Robię sałatkę gyros. Zachciało mi się. Zaczęłam kroić pekinkę a w niej gniazdko jakiś robaczków i nawet nie ma jak obkroić tyle tego :wściekła/y: M właśnie wraca z Olo z działki to skoczy po nową

reklama
Do góry