Dziewczyny ale jestem szczesliwa. Rozmawialam z Ania i powiedziala mi ze z Mikolajkiem jest wszystko ok, sam oddycha, dostal 10 pkt po urodzeniu, potem odjeli jeden za wczesniactwo. Obecnie lezy w inkubatorze bo jest nagrzewany ale ogolnie to super! Tak sie ciesze, jak mi Ania przez tel to powiedziala to az sie poryczalam ze szczescia i nerwy puscily bo sie ciagle denerwowalam. A Aniaczuje sie gorzej,strasznieboli ja rana po cc plus obkurczajaca sie macica, niestety leki przeciwbolowe nie pomagaja.
Dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciukow i dobre slowo. Zawsze mozna na was liczyc kochane :*
Netka wielkie gratulacje dla Twojej sis. Wiesz co jak moja sis ( ma 26 lat)powiedziala mi ze jest w ciazy topoczulam sie jak bym to ja byla w 3 ciazy haha. Strasznie sie ciesze, iprzezywam kazda drobnostke z nia
To ich pierwsze dzieciatko.
Zabcia a moze @ Cię nie odwiedzi?? u mnie z Marika wlasniepierwszym objawem bylo wielkie zmeczenie..
Dziekuje Wam bardzo za trzymanie kciukow i dobre slowo. Zawsze mozna na was liczyc kochane :*
Netka wielkie gratulacje dla Twojej sis. Wiesz co jak moja sis ( ma 26 lat)powiedziala mi ze jest w ciazy topoczulam sie jak bym to ja byla w 3 ciazy haha. Strasznie sie ciesze, iprzezywam kazda drobnostke z nia
Zabcia a moze @ Cię nie odwiedzi?? u mnie z Marika wlasniepierwszym objawem bylo wielkie zmeczenie..