reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Wróciliśmy dopiero z zakupów, więc jeszcze nie doczytałam co tu sie nowego zadziało...
My pokupowalismy trochę rzeczy dla małej, w tym nocnik i jak tylko przyjechalismy, zauwazyłam że mala zaczeła stEkac i od razu ją posadziłam, no i UDAŁO SIĘ
:-)
żabcia,
sorki jesli mi sie coś pomieszało..., ale ciesze się, że z Maciusiem ok.
Mła, co do fotelików krowa jest moja:-D

reklama
U nas dziś 7 kup rzadszych i wieczorem gorączka 38,2 u małego...biedulek tak był umęczony, że o 19 zasnął u babci na rękach. Ja jeszcze pojechałam do apteki po lakcid , przebrałam w piżamki i znowu ululałam, ale jeszcze kupkę zrobił ehh
Czy w nocy dawać mu mleko jak się przebudzi?Jak to było na biegunkę...
Jutro pewnie do lekarza, oby to na zęby a nie przeziębienie:crazy:
Podpowiedzcie jeszcze jak się nazywa ta gotowa marchwianka do kupienia?

Jestem padnięta...

Milva, jest to kleik ryżowo-marchwiowy z Hippa - do kupienia w aptece za około 6zł (różnie w różnych aptekach)..Marcie pomógł..
Netka biedna..zdrowka!!!
Tofika, więc gratki na te pierwsze wykorzystanie nocnika:-p
Violett, słodka artycha z Mariki:tak:
Maleństwo, fotelik pasuje Zuzi jak ta lala:-)
Żabciu, wspólczuję tego bólu głowy..może to emocje na podróż do PL?;-)

Asienka wodniak sobie odejdzie. Spokojna glowa JJ

Violett
Mariczka zaszalała J Pewnie myślisz że się nudzisz ;);)

Sto lat dla Aleksa i Sary!

U nas pogoda niby ladna ale jak zawieje to zimno strasznie. Dziś Krzyś pierwszy raz samodzielnie usiadł! Aż mi łzy naplynęły.

dobry wieczor,
troche podczytywalam w miedzyczasie, ale lenistwo to straszna rzecz i z pisaniem ciezko.
Najpierw zalegle zyczenia - dla Gabrysi, Krzysia i dzisiejsze dla Sary i Aleksego - wszystkiego najcudowniejszego!
Asienko - ja tez mam nadzieje, ze operacja was omnie...
Zdrowka dla Martusi, Kacperka i Bartusia!
Kota, ja tez trzymam kciuki twoj za pozytywny!
Zabcia, ty juz spakowana?
Violett - ma dziewczyna talent!:)
Aga - gratulacje dla Olenki!
Pyszczek - gratulacje... az sie wzruszylam....
U nas przebil sie osmy zab - gorna dwojka i mam nadzieje, ze teraz bedzie juz przez kilka miesiecy lajtowo... poki nie zaczna sie kolejne...
Milego wieczoru!

maxwell głowa to mnie dopiero na dobre rozboli w PL jak zaczną mi Maciusia oceniać i porównywać. A teraz to pewnie efekt złego odżywiania.

papayka wiesz co ja to na razie nie jestem spakowana, odprawy nie zrobione jeszcze nic nie przygotowane nie wiem co biorę co nie i brak mi na cokolwiek czasu pewnie w sobotę będzie pakowanie na biegu i nerwy =/
Gratuluję kolejnego ząbka.

inka czekam na wieści od Ciebie co Ci tam doktorka powiedziała ... jakie macie światełko :-) Teraz doczytałam no to życzę powodzenia w starankach :-)

Tak ostatnio się zastanawiałam co tam słychać u mari jak znosi ciąże czy wszystko u niej i maleństwa dobrze.

Maciuś usnął o 18.30 przespał godzinkę i wstał i straszliwie płakał więc dostał paracetamol bo żel na ząbki nie pomaga, poszalał do 21 i usnął ale coś się wierci w łóżeczku.
A miałam wcześniej napisać ale zapomniałam ... mam w domu człowieka demolkę tzn. Maciusia wysypał dzisiaj pełny kosz śmieci na podłogę po czym chciał się nimi bawić potem obskubał farbę przy schodach a następnie urwał tzn. obluzował zawisy przy szafce że aż drzwiczki opadły no i wyrzucił garnek na podłogę tylko jeden bo interweniowałam.
No i muszę się pochwalić że Maciuś zrobił dwa samodzielne kroczki bez podpórek po czym klapnął na tyłek, więc sądzę że na urlopie w PL jak dobrze pójdzie to zacznie chodzić :-)

Uciekam spać póki mogę bo jutro znowu pobudka o 7 a nie wiem jaka będzie noc skoro teraz mały się wierci.

DOBRANOC :-)

reklama
Serdeczne życzenia dla Saruni:-) (przepraszam że tak na koniec dnia, ale zgapiłam się jakoś...)

Moi juz śpią przytuleni do siebie - a właściwie to Lena się pcha na tatusia...Była dzisiaj bardzo dzielna na zakupach, że tak długo wytrzymała...i taka wymęczona biedulka śpimka sobie...ja tez zaraz sie kładę... Dobrej nocki dziewczyny...

Do góry