reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Kupinosia fajnie ze wyjazd się udal:D
Asienka ja wierze ze jednak Michasia ominie ta operacja:*
Rojku super ze już ogarnęłaś papierkowa robote:D
Violet pomimo bałaganu to i tak Mariczka musiała slodko wyglądać:D
Aga gratulacje dla Oli
Nikus , Phelania zdrowka:*
Maxwell Zdrowka dla Martusi:*
Kota chyba cale grudniowe BB czeka na wynik testu razem zToba:p
Sto lat dla Aleksegoi Sary:*
u nas z przeziebieniem juz lepiej:) mala mniej kaszle ale zeby jej dokuczaja strasznie:) wlasnie przyszedl mi fotelik i malej strasznie sie podoba zobaczymy jak bedzie podczas pierwszej jazdy:D

No to dodaje obiecane zdjecie :) Tofika widzisz jaka artyska mi rosnie :)

Czekam, na P z niecierpliwoscia dzisiaj bo zadzwonil i powiedzial ze jak wroci zjemy obiad i zabiera mnie na zakupy :p

Załączniki

• 418361_348305381913984_1245531816_n.jpg
    418361_348305381913984_1245531816_n.jpg
    61,1 KB · Wyświetleń: 42
Inka dużo dużo zdrówka i wszystkiego najlepszego dla Aleksego na te 9 mscy:-)
No i powodzenia na wizycie oby lekarka dała Ci zielone światełko a wtedy powodzonka w starankach.

majeczka sto latek dla Saruni na 10 mscy:-)

asieńka skonsultuj Michasia z innym lekarzem po co narażać dziecko na narkozy i cięcia. Trzymam za Was kciuki.
A z tym śluzem nie chodziło o Maciusia tylko o dziewczynkę którą pilnuję.

A skoro napisałyście że to może być od alergi to już jest wytłumaczenie mała ma skazę.

tofika jak pisałam wyżej z tym śluzem nie chodziło o Maciusia. Ale skoro pytasz o młodego to miewa się super i demoluje wszystko co się da.

aga gratulacje dla Oleńki :-)

kota trzymam bardzo mocno kciukasy za 2 krechy

Kupinosia super że wypoczynek Wam się udał i pogoda dopisała :-)

Violett Mariczka przesłodko wygląda na tym zdjęciu :-)

Dzisiaj u nas kolejna ładna nocka Maciuś pospał do 7.40 szkoda że ja tak nie mogę tylko muszę wstawać po 7. Posiedziałam dzisiaj znowu z gromadką dzieci Maciuś szalał z chłopakami przez 3 h aż byłam w szoku no ale co chwilę przychodził do mamusi.
Teraz w końcu znalazłam chwilkę na napisanie do końca posta którego zaczęłam pisać przed południem no ale jakoś to nie wychodziło.

Łeb mi pęka chyba coś z ciśnieniem dzisiaj bo od rana co troszkę tak mnie głowa boli że aż mi niedobrze.

Aga super super gratuluję, nie mogę się doczekać kiedy Ninka wystartuje:-(
Kota no to czekamy na wieści ;D
Maxwell Tofika Dorator boję się, że to nie objawy-choć objawy są nie mile widziane również-ale boję się, że to grypa mnie łamie, żołądkowa i normalna...Bolą mnie kości i chcę wymiotować. Nic dziś nie jadłam... nie daję rady.
Violett Marikę koniecznie na ASP wyślij ;) bo się talent zmarnuje! No i zakupy-też bym chętnie poszła...:-(
Kupinosia w Rabce byłam raz ale uwielbiam to miejsce ;)

Głowa mi pęka, łamie mnie w kosciach i zimno mi, do tego mdli mnie... Kur... nienawidzę chorować! NIENAWIDZĘ- A CHOROWAĆ Z DZIECKIEM POD DACHEM TO JUŻ MORDĘGA.

100 lat dla Aleksego-Inki i Saruni-Majeczki

Ankubator gratki dla męża za znalezienie pracy i powodzenia dla Ciebie mam nadzieje ze Tobie również się uda
Asienka mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze, że wodniak sam się wchłonie i unikniecie operacji. 3mam kciuki za piątkową wizytę
Aga gratulacje dla raczkującej Oleńki :)
Inka 3mam kciuki żebyś dostała zielone światełko i mogła zacząć staranki
Kota czekamy z niecierpliwością...:tak:
Violett super zdjęcie z Mariczki jest naprawdę niezła artystka...:-)

Netka Tobie jak również wszystkim chorym zdrówka życzę!!!

My dziś znów większość dnia na dworze spędziliśmy pogoda cudowna jak na tą pore roku aż chciało się spacerować tak słoneczko swieciło oby jeszcze takie piękne dni były.

Miłego wieczorku życzę!!!

Wszystkiego najlepszego dla Sary i Aleksego! Dużo słodkości i radości dla maluszków! :** :)

Uuu, Violett, to Mariczka dała czadu! Współczucia. Chyba zaczyna się okres buntu ;) Fantastycznie wygląda na fotce. Mała artystka :D

Kota, ja zaprowadzam małą do babci i ona wie, co będzie grane. Nigdy się nie buntowała, czasem tylko tak smutno patrzy jak odchodzę...

Maxwell, trzymam kciuki za zdrówko Martusi :* I za Kacperka Dorotar również!

Asienka, fajnie że się odezwałaś :) Skoro wiele osób potwierdza, że wodniak potrzebuje więcej czasu żeby się wchłonąć, a chirurg wyjątkowo lubi używać skalpela, to znaczy że koniecznie trzeba się skonsultować z kimś innym. Wierzę, że Michaszka ominie cięcie, a Ty odetchniesz i... zaczniesz planować obchody roczku :D
To rzeczywiście trudne, skoro jesteście we dwoje cały czas razem i mały nie chce potem się z Tobą rozstać. Ale myślę, że jak stanie się bardziej samodzielny, łatwiej ktoś inny go zabawi i odwróci uwagę od faktu, że Cię nie ma. Jeśli jest taka możliwość staraj się, żeby M za każdym razem pobył z Michałkiem sam choć 10 minut. Mój M codziennie jest za małą ok 2h zanim wrócę z pracy i nie ma problemu, że mnie nie ma.

Hahaha, Aga, piloty rządzą w nauce raczkowania :D Buziak i gratulacje dla Twojej małej stewardessy :* :D

Nikuss, kuruj się Kochana i szybko zdrowiej :)

Net-ka, uważaj, bo ostatnio jest dość przewiewnie, więc jak jesteś wiatropylna to coś prędzej czy później zakiełkuje :D Póki co nie daj się wiruchom!!! Może M Cie podkuruje i wygrzeje? XD

Sosnowiczanka, pewnie lada dzień dowiemy się, że Alanek już zasuwa bez trzymania się mebli :)

Kupinosia, nie cieszę się, że Kasia wywinęła, ale jakoś mi lżej, że to się przytrafia również taki super-mamusiom jak Ty :)

Malenstwo, daj znać jak przetestujesz Kinga. Jaki kolor wybrałaś?

Żabcia, ja też myślałam, że chodzi o Maciusia. Kiedy u nas ujawniła się skaza, to śluz był jednym z objawów, które również wtedy wystąpiły.

Malenstwo Fotelik slicznie pasuje do Zuzi:) Oby sie wam super jezdzilo!

Mła az sie boje co to bedzie jak Alan bedzie chodzil bez trzymania... Juz teraz jest go wszedzie strasznie pełno.

Netka zdrówka:)

Violett
Marika umazana farbkami wygląda słodziutko:)

reklama
Zuzia w foteliku wygląda czadowo :D Swoją drogą Grudniówki mają już 4 różne kolory - bo takie jesteśmy, zgadzamy się co do zasady, ale każda ma swój sposób na wszystko :)

Do góry