reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
tofika mnie Maciuś gryzie ale w nos jak trzymam go na rękach a jaki ma przy tym ubaw :-)

Mój skarb nadal śpi i jestem w szoku że aż tyle no ale niech sobie śpi :-)
Poszukuję właśnie w necie przepisu na coś dobrego z brokuła lub z brokułem :-)

;) dziś popryskałam się zapomnianymi perfumami. Stały gdzieś na dnie szafki. Burberry Sumer - Mąż podsumował, że pachnę jak jego zeszyty ze szkoły i biblioteka szkolna... :-D:szok: BUC

Byliśmy dziś na zakupach, idę idę, Ninka z P gdzieś za regałami, a ja tu patrzę idzie SUPERRRRR EKSTRA DUPA!!!!!!!Płci męskiej oczywiście. JA-Wypięta pierś, wciągnięty brzuch, hollywoodzki uśmiech...podbija mój mąż i mówi oo nasz nowy ksiądz!!!!! Sadło znów wylało się ze spodni i spod bluzki....:-(
Udało mi się księdza dogonić przy kasie, oczywiście musiałam zagadać. Ideał- inteligentny, piękny, dobrze ubrany, wesoły i do tego modlący!!!!
Tylko taki trochę mały jak dla mnie, bo równy ze mną ale jestem pod wrażeniem. W niedzielę idziemy na jego mszę :-p Nie muszę chyba mówić, że P zazdrosny, bo świńskim truchtem podążałam za księdzem po całym sklepie.

Moje dziecko śpi-pewnie znów do 22 będzie chciała mi i P towarzyszyć :wściekła/y:

Agapa, marta2212 - ja też jeszcze bezokresowa, ale to pewnie dlatego, że biorę cerazette, bo nadal karmię.... a tak swoją drogą, to przyzwyczaiłam się do tego braku @, to już ponad półtora roku :-) no nie licząc połogu...
tofika - mojej też się czasem zdarza zacisnąć ząbki na brodawce, wtedy ja mówię AŁA! i że nie wolno, o na od razu w ryk, tak jakby to ją zabolało ;-)

Ostatnia edycja:
dobry wieczór
u nas dzień nieco lepszy niż wczoraj. było sporo zabawy, śmiechu i psocenia.
ryk jedynie przy czyszczeniu nosa ale na to nic nie poradzę.
Młody usnął dziś o 18:40 ale spał w dzień tylko ok 12 i rządził do tej pory. chciałam go dłużej przetrzymać ale nie dało rady, więc szybka kąpiel, picie i śpi.

Netka haha to teraz chyba jeszcze częściej będziesz do kościoła biegać ?? :-)
ja się czasem zastanawiam dlaczego właśnie Ci młodzi, przystojni i inteligentni wybierają taką drogę.

Hej:-)
Wróciłam, było super, jestem obżarta na maxa, ale było warto;-):-) Robiliśmy 12 potraw, znaczy było 6 zespołów i każdy z nich robił po dwie potrawy..Mój akurat robił pannacottę z zielonej herbaty oraz roladki future z szparagami, szynką parmeńską i sosem martini a do tego ziemniaki gratine..poza tym były m.in. rogale św.Marcina, baklava, vichenchoise (krem z porów), francuska zupa cebulowa, semifreddo z nugatem, moussaka, bawarskie polędwiczki wieprzowe, ryba po florencku, sałatka a'la Waldorf oraz sałatka a'la madame de popa dour..do tego degustacja różnych win - mniam mniam...
Sosnowiczanka, przejeżdżaliśmy przez Twoje miasto, bo byliśmy w Dąbrowie Górniczej, w hotelu Zacisze..co do ząbków, oj, to różnie...
Mła, dzięki za info od Asieńki..ostatnio pytałam o nią i Michasia..pozdrów ich ode mnie..
2701..- maskara ta historia na bazarku:wściekła/y::-:)-(
Netka, Kupinosia, Milva - najlepszego dla Waszych dzieci na te 9 m-cy:*:*:*
Milva, współczuję wczorajszej sytuacji..i tulę:* Całe szczęście, że przeprosił..
Netka, dobre podejście z tymi ciuszkami;-):-) Ja po Marysi zostawiłam i się przydały:tak::-)
Rozumiem, że trzymać kciuki za drugą córcię;-)

Zdrówka dla wszystkich chorych, dużych i małych:-)

i się pochwaliłam... :-(
Aleksy pospał 40 min i teraz buszuje! więc zapowaida się baaardzo długi wieczór! :-(
Maxwell wszystko tak pięknie brzmi i pewnie nieziemsko smakowało.. a do tego wino!!
ja też tak chcę!!!!!!!!!! :-D

reklama
Hejka

Najlepszego dużo zdrówka i mnostwo buziaków dla dzisiejszych solenizantów-Ninki-Netki, Kasi-Kupinosi i Bartka Milvy.

Maxwell-
zazdroszcze takie pyszności- mniam az mi ślinka pociekła
Dorotar-mala guza nie miala, jak leciala to najpierw klapneła na dupke i potem głowka do tylu ale teraz pilnuje ja jak wstaje-asekuruje ja-pewnie do momentu az sama nie bedzie wstawać i stac pewnie
2701...-masakra z tą kobieta nakrzyczec na dziecko że sie zgubiło
Netka-padłam ze śmiechu jak przeczytałam-hmmm kiedy ja widzialam przystojnego ksiedza-nie pamietam

Dla chorujących maluchów duzo zdrówka

Ostatnia edycja:
Do góry