reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ja też już biegam w ciążowych spodniach bo wygodniej jak siedze w pracy za biurkiem. Rano mam taką fajną zgrabną piłeczkę ale po całym dniu jedzenia:-) i dochodzi zmeczenie to mam niezły baniaczek.

Sąsiedzi wynajmują to mieszkanie - młoda para, bez ślubu - już sie zastanawiałam czy nie porozmawiać z tymi co im wynajęli bo mniej wiecej wiem kto. Może nie zdają sobie sprawy co tam się dzieje w nocy. Ale z drugiej strony wiem że byli u nich na jakiejś imprezie-ehh.

Ja zawsze mam niskie ciśnienie i akurat dobrze sie z nim czuje 90/55. U mnie odwrotnie tzn jak pójdzie do góry to mnie głowa boli.
No i pada...

reklama
Witajcie kochane,

Wreszcie sie zjawiłam:-) jestem padnieta ,przez ostatnie 3 dni zrywalam z M cały tynk w kuchni i łazience normalnie tragedia ,ale sobota i niedziela wolna od pracy:tak:Co do spodni kochane zostala mi tylko 1 para w której sie mieszcze-niestety :-( tez bede musiala jechac na zakupy, tylko u mnie jest ten minus ze nie tylko rosnie brzuszek:-Dale udka i tyłek:-D Jutro mam na 17 Ginusia i zapewne bede miala USG moze bedzie wiadomo kto mieszka w moim brzuszku , w sumie juz bedzie sie zaczynal 15 tydzien:tak:dziewczynki trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo dobrze, zawijam sie dziewczynki i jade do castoramy.Miłego dnia:-)

asco...jestem całym sercem z Tobą i Kamilkiem, trzymam kciuki, takie maleństwo, mnie to dopiero ta wiadomośc serce porusza, bo przeciez moje dziecko prawie w tym samym wieku..nie wyobrażam sobie jak bardzo się martwisz. Daj szybko znać jak jego samopoczucie !

Obiecałam że się odezwę i jestem. Poleżałam i jakoś samo przeszło. Teraz jest ok. i oby tak zostało. Mam już colę w razie co kupioną:-D
Dziś na obiadek naleśniki z wczoraj robionym dzemem albo z serem, jak kto woli

Hej dziewczyny:)
sorki, że ostatnio rzadziej pisze, ale od tyg jesteśmy na walizkach, tzn mała przeprowadzka, dużo spraw, a od pon remont pokoju, całkowita zmiana podłogi, malowanie, stawianie ścianki itd, itd... a w dodatku sesja nieskończona.
widzę, ze wizyty udane, maluszki zdrowe, tylko zdjęć brak :) miłego dnia;)

Cześć grudnióweczki:-)
Pamiętacie mnie jeszcze??;-) Jakoś tak ostatnio nie miałam weny na pisanie, ale u nas wszystko ok..poza jednym wyjątkiem..mam takiego lenia, że masakra!!!:szok::zawstydzona/y:
Gratuluje wszystkim mamom, które były na swoich wizytach i widziały swoje dzidzie - wszystkie zdjęcia śliczne (nie wymienię, bo się nazbierało)..
Asko_- trzymam kciuki za Twojego Kamilka!!!

reklama
Kochane, ja z innej beczki...

Proszę, przeczytajcie ten wątek: https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

To straszne, co się wyprawia... Od godziny przeglądam naszą-klasę i znalazłam co najmniej 50 takich profili! :szok: Oczywiście wszystkie już zostały przez mnie zgłoszone do administracji nk... Na niektórych zdjęciach dzieci są jeszcze bezpośrednie linki wpisane, znaczna część tych na które natrafiłam pochodzą z portalu Bobasy - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi Czekam na akceptację ich administratora żeby móc się skontaktować z rodzicami dzieci których zdjęcia są w TAKI sposób publikowane przez tych piep***** dewiantów! :szok:

Uczulam Was na publikację fotek Waszych dzieci w internecie... Od tego są właśnie grupy i tematy zamknięte, bezpieczniejsze od forum na które może wejść każdy i skopiować co mu się podoba :-( Co innego Fasolka, a co innego znaleźć zdjęcie własnego dziecka z takimi obrzydliwymi podpisami... :-(

Do góry