Milva ja potwierdzę to co dziewczyny juz napisały czyli jak najwiecej boso ma dziecko chodzić.
Sosnowiczanka bardzo się ciesze razem z Tobą ze wyniki Małego są super i oczywiscie dobrze że już Ci sie skończyło to krwawienie. Teraz powinnaś miec w nagrodę podwóną przerwę bez @.
Ja też w Bacie mierzę nóżkę na specjalnym urządzonku, bo takowe mają. Natomiast ja wkładam też swój palec za piętę jak Kama ubierze but, bo ktoś mnie kiedyś tak nauczył. Tzn palec ma się zmieścić, jeżeli ledwo wchodzi to buty będą za małe.
Wiadomo że inaczej but leży jak się siedzi i go przymierzamy a inaczej jak się stanie nogą w tym bucie (bo sie rozszerza wtedy stopa pod wpływem ciężaru). Dzieciaczkom możemy zmierzyć stopę-długość od palca wielkiego do końca pięty i też wtedy mamy przypuszczalną długość.
U nas nocka lepsza, przynajmniej trochę odespałam. Wczoraj zajrzałam do buźki Zu i widzę że obok kreseczek na jedynki pojawiły sie kreseczki pod dwójki więc chyba wszystko razem wyjdzie-tylko kiedy![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)
Sosnowiczanka bardzo się ciesze razem z Tobą ze wyniki Małego są super i oczywiscie dobrze że już Ci sie skończyło to krwawienie. Teraz powinnaś miec w nagrodę podwóną przerwę bez @.
Ja też w Bacie mierzę nóżkę na specjalnym urządzonku, bo takowe mają. Natomiast ja wkładam też swój palec za piętę jak Kama ubierze but, bo ktoś mnie kiedyś tak nauczył. Tzn palec ma się zmieścić, jeżeli ledwo wchodzi to buty będą za małe.
Wiadomo że inaczej but leży jak się siedzi i go przymierzamy a inaczej jak się stanie nogą w tym bucie (bo sie rozszerza wtedy stopa pod wpływem ciężaru). Dzieciaczkom możemy zmierzyć stopę-długość od palca wielkiego do końca pięty i też wtedy mamy przypuszczalną długość.
U nas nocka lepsza, przynajmniej trochę odespałam. Wczoraj zajrzałam do buźki Zu i widzę że obok kreseczek na jedynki pojawiły sie kreseczki pod dwójki więc chyba wszystko razem wyjdzie-tylko kiedy
![Zadziwiona(y) :confused: :confused:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/confused.gif)