reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Czesc dziewczyny 1 dzien mnie tu niebylo i widze ze nowe mamy przybyly super ja jutro pierwsza wizyta napisze co i jak aha do dagne czyzbys byla z Rzeszowa ?jesli tak to super bo ja tez pozdrawiam

reklama
ile tu sie dzieje:-)
witamy nowa mame:-) a tu widze wiekszosc doswiadczonych mam tu mamy:blink: bo u mnie to pierwsze malenstwo:-)
aspirynka ale Ci zazdroszcze jutrzejszej wizyty...ja musze do wtorku czekac, a ja z natury baaardzo nieciepliwa:-(

aha...jesli chodzi o glosowanie to tez mysle majeczka dobrze sobie z tym poradzi, wiec:

Serg-1
Majeczka-5

ile tu sie dzieje:-)
witamy nowa mame:-) a tu widze wiekszosc doswiadczonych mam tu mamy:blink: bo u mnie to pierwsze malenstwo:-)
aspirynka ale Ci zazdroszcze jutrzejszej wizyty...ja musze do wtorku czekac, a ja z natury baaardzo nieciepliwa:-(

aha...jesli chodzi o glosowanie to tez mysle majeczka dobrze sobie z tym poradzi, wiec:

Serg-1
Majeczka-5
Ja też mam wizytę we wtorek, ale dopiero o 16.40 no i u mnie to już 4 dziecko:-)

no superdagne zawsze milej jak sie ma sprzymierzenca z jednej miejscowosci ja jutro mam wizyte w pro-famili strasznie sie boje sama nie wiem czemu to moja druga ciaza a zachowuje sie jakbym byla pierworodką

no superdagne zawsze milej jak sie ma sprzymierzenca z jednej miejscowosci ja jutro mam wizyte w pro-famili strasznie sie boje sama nie wiem czemu to moja druga ciaza a zachowuje sie jakbym byla pierworodką

Ja w drugiej też sie bardziej bałam niż w pierwszej i z tego co słyszałam to większość tak ma, ale przy 3 to już dużo lepiej chociaż strach jest zawsze

Ja też mam wizytę we wtorek, ale dopiero o 16.40 no i u mnie to już 4 dziecko:-)

hehe... ja mam termin o 8.00 rano, byle jak najszybciej, bo inaczej by moj maz ze mna zwariowal:-)

Nie gniewajcie sie prosze, ze nie pisze polskich liter, ale tu na komputerze nie mam polskiego jezyka, wiec pisze tak bez haczykow;-)

witam kolejne nowe mamusie :tak: w przyszłym tygodniu idę do gina mam nadzieję,że krwiak nie rośnie tylko maleje.Tak z ciekawości-któraś z was jest z Poznania?

agapapodziwiam naprawde i gratuluje 4 pociechy z tego co widze przydalby sie teraz synus z calego serca zycze moja przyjaciolka ma 6 dzieci 5 corek i 3 mce synka ale dają jej popalic ma dziewczyna zdrowie ja czasami z jedna nie daje rady

reklama
Weszłam na chwilkę poczytać co naskrobałyście, a tutaj widzę głosowanie na moderatora i nawet moja kandydatura zgłoszona... Nie spodziewałam się, ale bardzo mi miło :-) Byłabym zaszczycona :laugh2: :tak:
dziękuję, Agapa :*

Jutro już do Was wracam i poodpisuję, bo kurcze przez telefon trochę ciężko ;-).

Słodkich snów Dwupaki Kochane! :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry