reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
papayka 30 września lecę już odliczam dni :-)

Phelania super że z ciążą wszystko w porządku teraz życzę szczęśliwych 7 miesięcy :-) Świetny prezent dostaniesz na urodziny też bym taki mogła dostać w lipcu :-)

Ale się zestresowałam mała mi tak przeraźliwie płakała że aż się robiła purpurowa na swojej mulatkowej twarzy i była cała rozpalona zmierzyłam jej temp 39,3 za chwilę znów i temp ta sama dzwonię do koleżanki ale nie odbiera więc wlazłam w tłumacza google i napisałam sms-a do jej chłopa ten do mnie dzwoni i mówi żebym dzwoniła do Magdy i dalej nic na szczęście zapukała do drzwi mała dalej szlochała płakała i była rozpalona przyjechał jej tatuś i powiedział że mała rano spadła z łóżka i sprawdzał główkę i rączki czy nic jej nie jest i stwierdził że jest jakaś dziwna o 18 jadą do lekarza ciekawa jestem ci się okażę mam nadzieję że to ząbkowanie albo tylko 3 dniówka nic poważniejszego.
NO i mam nadzieję że Maciuś nic nie złapie.

Phelania gratki!!!! Super ze wszytko poki co ok! Ja sie dzis dowiedzialam ze moja kumpela ktora byla tez w cizy jak chodzilam z Benem I urodzila swoja corcie 6 grudnia tez jest w ciazy, 9 tydzien ale to juz jej 7 ciaza I poki co tylko jedna donosila wiec mam nadzieje, ze I teraz jej sie uda :-)

Sosnowiczanka, Łysa, ja już nie parkuję na tamtym miejscu. Na parkingu stoi ze 30 aut, a to miejsce jest chyba najdogodniejsze do nocnej kradzieży :/

Net-ka, jakbym miała Jaguara, to miałabym też garaż :D

Kupinosia, dzięki. Rozumiem, że Ci żal, że nie masz Kasi przy sobie w nocy, ale jeśli to było kosztem M, to najwyższy czas ;)

Dorotar, skoro z Amelki taka żywa woda, to nie ma co luzować. Przynajmniej na razie.

Freiya, może i nie masz ochoty na większy spęd, ale na pewno miło będziecie to wspominać :)

Nikuss, jak się nie da, to się nie da. Też jestem zdania, że chrzest najważniejszy. Z drugiej strony goście na chrzest w pewnym sensie pokrywają swoje koszty ;)))
A do księdza idź z prośbą o chrzest, a nie po uwagi o ślubie. Na to przyjdzie pora ;)

Violett, powodzenia w rozszerzaniu diety! Mam nadzieję, że Fabianek będzie miał inne zdanie na temat dyni ze słoiczka niż ja ;)
OMG, nie dziwię się, że Twój P taki pomocny! Zwykle dzieci z rodzin wielodzietnych są lepiej zorganizowane i przystosowane do samodzielności :)

Papayka, to dopiero będzie bal! Tyle imprez i tylu gości! :)

Łysa, jeśli potrzebujesz, żeby wysłać Ci jakieś czopki (bez recepty, bo nie mam wejścia) daj znać!

Phelania.... zazdroszczę Ci tej małej fasolki. Ja swoją też pierwszy raz widziałam w 7-mym tyg....ach... :)

reklama
mla myslalam o tych czopkach na v.... nie pamietam nazwy :-D Jezeli tutejszy Turek nie bedzie mial albo ńie da rady sprowadzic to sie do ciebie zglosze i dziekuje :*

Do góry