reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka, Dorotar, Aga76, Żabcia bardzo dziękujemy za życzenia! :*:*:*
Sosnowiczanka, na zamkniętym kartka, zgodnie z życzeniem ;)

Freiya, gratuluję, wreszcie! ;))))

Kota, Kubinek zaczyna nietypowo. Widać będzie charakterny :) Gratulacje!
I podziwiam zapędy ;) Nie chodzi o samą ideę, ale skąd wziąć siły na drugie dziecko?!

Aga, bardzo się cieszę, że z Olcią wszystko dobrze! :* Mam nadzieję, że inne przeszkody też pokonane i świeci u Was słonko :) Gratuluję ząbka! :)

Nikuss, to będziemy kupować u Ciebie z rabatem ;))) Trzymam kciuki!!!

Milva, to Ci się trafiło ;) Ale może to i lepiej że naraz. I tak w pewnych kwestiach jesteś... "nieużyteczna", więc opryszczka nie będzie drażnić :D ;)

Maxwell, gratuluję znalezienia mieszkania i udanych negocjacji :)

Phelania, jak bujałaś fotelik? W samochodzie???
No i witaj w domu ;)

reklama
Milva- dokladnie tez mi sie wydaje ze to przez te upały:sorry:

Mła-tak, bujałam na boki choc bardzo bylo ciezko bo M dosc mocno zapiał fotelik na wyjazd ,jak stalismy na swiatłach to ludzie obok z samochodów dziwnie sie patrzyli:-D

Ale parówa nie da sie wylezec:confused2:Młody juz padł o 20 ...ciekawe ile pospi ,na Mazurach spał do 9 rano:szok:ale za to ja sie nie wysypiałam bo spalismy z M w pokoju z kolega który dawał taka filhermonie w nocy ze dajcie spokoj na przemian z chrapaniem walil bąki:-D:oo:dobrze ze Alan sie nie budził ,moze dlatego tyle spał bo te baki go zamulały;-)heh...Ze wzgledu iz mam bardzo lekki sen to niestety budziłam sie co 30min i chodze kompletnie niewyspana...

Byliśmy na działce u rodziców:-)
Mła, Dagne - buziaczki dla Waszych księżniczek, Emi i Kalinki:*:*:*
Inka, mieszkanie jest spółdzielcze-własnościowe i ma 63 metry, ale do tego dochodzi 5 metrów zabudowanego korytarza i koło 10 metrów tego dodatkowego pomieszczenia zaraz przy mieszkaniu. Czynsz niestety będziemy mieć wyższy, bo teraz płacimy 550zł plus woda (jakieś 200zł), a tam jest 720zł plus woda i plus gaz , a my mamy teraz w ryczałcie..no, ale coś za coś..
Nikuss, trzymam więc kciuki w poniedziałek!!!!
Milva -niby 63, ale właściwie koło 78;-) współczuję @ w te upały..
Sosnowiczanka, chyba 30 października (tak jak mamy w umowie z naszą kupującą, że trzeba opuścić mieszkanie)..
Phelania, może Alanek płakał u Was, bo czuł Wasze podenerwowanie??..albo przez upały..

Witajcie!
ostatnio coraz trudniej mi sie ogarnac... nie wiem czemu....
Spoznione zyczenia dla szescio- i siedmiomiesieczniaczkow! i dla dzisiejszych Solenizantek!
Gratuluje zabkow i gratulacje dla siedzacych, stojacych i raczkujacych!
Maxwell - gratulacje na nowe mieszkanko i oszczednosci!
Nikuss - powodzenia!
Nastazja - a jak u ciebie w kwestii pracy? Juz cos wiadomo? Trzymam kciuki!
Aga - kope lat.... Ale jakos wiedzialam, ze wrocisz. Ciesze sie, ze wychodzicie na prosta!
Kota, ja tez zaczynam myslec w tym kierunku, ale chyba poczekam az Maly bedzie mial rok.... Waham sie - kiedy to bedzie ten wlasciwy moment....
Czy ktos jeszcze nie siedzi? Czy zostalismy z moim leniwym synem sami na placu boju?

Maxwell, Papayka, dzięki :*

Papayka, powiem Ci w zaufaniu, że łatwiej upilnować dziecko jak nie siedzi i nie raczkuje ;)))

reklama
Agapa- Bartek dostaje jeść ok 21 na śpioszka, wcześniej nie chce. Wypija dużo.

Kota- heh, faktycznie , plusem pracy poza domem jest to , że chcąc nie chcąc trzeba coś z sobą zrobić;-)a wtedy samopoczucie od razu lepsze.
Podziwiam Twoją organizację, ja niestety mam zupełnie inny charakter i nie umiem tak , wiem, że marnuję masę czasu nie robiąc nic, potem się nie wyrabiam, ale na razie czuję się fizycznie jak przejechana walcem:-(, nie umiem się zebrać od dawna już...tak się zastanawiam czy nie łykać jakiś witamin dodających energii, tylko znowu będę zapominac brać:-p
A dajesz mu mleko czy kaszkę? Może rób mu gęściejszą kaszkę żeby się lepiej najadł

Narobiłam 63 pierogi . O 13.00 już było wszystko porobione:-)

Do góry