reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Ja czekam aż mi się woda nagrzeje na kąpiel i idę posiedzieć w wannie a potem jak mi się jeszcze będzie chciało to pomaluję pazury :-)

dorotar i co wymyśliłaś na prezent dla swojego M ?? ja mojemu Krzyśkowi nic nie kupiłam jakoś nie wiedziałam co jutro zrobię tylko coś dobrego na kolacyjkę :-)

reklama
sto lat dla mojej synowej Gabrysi!!! Buziaczki od Benia! :*

U mnie znow problemy wiec sie nie udzielam co by was nie meczyc. Czytam Na bierzaco w kazdym badz razie.

Zycze wam kochane wymarzonych spadeczkow Na wadze, zdrowka dla Mariczki i Alanka!

zabciu gratki dla malego wedrowniczka! Ja tez teraz dnie spedzam Na spacerach, nawet 3h pieszo chodze a jak dla mnie to dlugo :-)
nastazja powodzenia z praca, trzymam kciuki!

Tyle tylko zdaze bo pisze z komorki a moj synus juz sie wierci, Tata niedyspozycyjny ostatnio wiec wszystko musze sama robic a czasu zawsze malo. Ben tak strasznie zabkuje ze dzis dostalm w odstepie godZiny paracetamol, ibuprofen, granulki I zel I wyobrazcie sobie ze nie zadzialalo ;( mleka od piatku pije po max 300-400ml dziennie I to jezeli uda mi sie dac mu nocne karmienie. Marudzi Na calego, dzis zeby zrobic qupe musialam miec go Na kolanach Bo w lezaku marudzil, masakra!!!! Niech juz wyjda te zeby Bo mam dosc :-( a tak to udalo mi sie kupic trampoline dla dzieciakow Na eBay za £8.50 wiec taniocha, ma siatke zabezpieczajaca wiec Zuzia ma mnostwo zabawy. Pogoda piekna wiec jak Na mnie poparzenia mam
Na skorze pierwszego stopnia heh chyba nie tak zle ;-) ok zmykam dac papu malemu I sama IDE spac nocki nadal tragiczne ;-( nie wyrzucajcie mnie, jak sie troche poluzuje to obiecuje wiecej pisac :*

łysa życzę szybkiego rozwiązania problemów. Biedny Benio oby szybko mu te ząbki wyszły.

Ja to lubię chodzić i zawsze jak idziemy na spacer to mój M wymięka hehe:-) Nasze spacerki trwają od 2 h nawet do 5 h :-)

Moje dziecko śpi na brzuchu i się wierci tzn macha głową co chwilę ją podnosi a jak go kładę na plecy do się przekręca na brzuchol.

Pyszczek, gratulacje dla Krzysia!!!!

Łysa, no niech się wreszcie ułoży! Mam nadzieję, że z zębami i pleśniawką już spokój na ame :*

Tak sobie pomyślałam czytając Wasze posty.... może to zbieg okoliczności, ale wszystkie najaktywniejsze grudniaczki (te hej do przodu), czyli Martusia, Maciuś, Kacperek, Emilka Freiyi itd. - no więc wszystkie one są ciągle bezzębne. Ciekawe czy to zbieg okoliczności ;)

Zdrówka dla Alanka i Mariki :)

Dzien dobry
Mlody nie śpi więc się zbieram do US załatwić sprawy bo wczoraj mnie tylko odsylano od jednego okienka do drugiego bo nikt nic nie wiedział...
Kompetentni urzędnicy- nie ma co!!

Wam moje drogie życzę milego dnia!
U nas pogoda się zapowiada super więc rozkładam basen w ogrodzie :-)

Mła chętnie się zamienię, niech Emila jeszcze grzecznie posiedzi, ale żeby już był ten wnerwiający ząb :-D

A wyobraźcie sobie, że Mikołaj Ankubator ma już 8 zębów! :szok:

Freiya, czuję że u Was będzie wielki bal jak Emilcia w końcu ugryzie kogoś jakimś konkretnym zębem :D

U Hani Mimozymi też już 8 :)

reklama
Do góry