KOTA oj no to już i Ty mamuską pracującą od poniedziałku będziesz. Ale ten czas leci
NASTAZJA trzymam kciuki by jednak zadzwonili w sprawie pracy.
ŻABCIA widzę, że Maciuś dba o mamusiny sport
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Co do prezentu, hmmmm nic dziś nic nie dostanie, nawet mnie też nie (w sobotę wieczorkiem zapomniałam wziąść tabletkę i dopiero w niedzielę wieczorem przy braniu to zauważyłam i wziełam dwie, a jak mi się zapomni to najlepiej zrobić tydzień postu, żeby tabsy na nowo zaczeły działać, wolę nie ryzykować).
Mój K w następną środę ma też urodzinki 30 i wymyśliłam, że kupię mu porządne buty (bo on to taki typ, że chodzi w jednych póki się nie rozwalą), a na stare już patrzeć nie mogę, już nawet upatrzyłam, muszę go do sklepu zabrać i może w następną niedzielę gdzieś razem skoczymy, może do zoo z dziećmi. A w tą niedzielę jak moja przyjaciółka nie wyjedzie na weekend nam morze to umawiam się z nią na sesję bo chce porobić zdjęć mi z dziećmi i będę jeszcze też męża wyciągać, byśmy choć raz mieli razem wspólną rodzinną piękną sesje, bo tak to ciągle albo tylko mi i z dziećmi.
Co myślisz o czymś takim??
A właśnie Kochana i Tobie również życzę Z OKAZJI URODZIN wszystkiego wspaniałego, dalszej cudownej miłości ze swoim K, cudownych uroków ery macierzyństwa i by Twoje marzenia o rodzeństwie spełniły się w jak naj odpowiedniejszym momencie życia dla was i wszystkie czego jeszcze sobie wymarzysz. BUZIACZKI.
Swoją drogą dopiero dziś na nk załapałam, że Ty w tym samym wieku co ja jesteś.
No i wszystkiego wspaniałego dla Twojego K również.
Kochana mój Kacperek dziś o 5.20 mnie powitał usmiechem, brrr ale miałam nerwa, poszalał na łóżku do 6 ale się złościł bo do Amelki nie chciałam go puścić i o 6 zasnął, już na siłę go uspałam położyłam go na siebie i zaczełam bujać i zaseliśmy na godzinkę tylko, też ledwo na oczy dziś patrzę.
Oczywiście najsłodsze buziaczki dla dzisiejszych małych solenizantów również.
LYSA ach problemy, oby szybciutko się wam te złe rzeczy zakończyły, powodzenia.
Oby Bena tak bardzo to ząbkowanie nie męczyło.
MŁA no w sumie dobrze zauważyłaś, u nas zębów nadal brak a do paszczy od dawna już wszystko idzie.
INKA jeszcze o ten zwrot walczysz??? No nie do pomyślenia tak długo ludzi zwodzić, ale jakbyś Ty była im coś winna to raz dwa by Cię znaleźli.
U dzieciaczków ANKUBATOR i MIMOZAMI to już prawie paszcze pełne ząbków.
ASKO gratki dla Karolci za ząbki.
My odpieluchowywując Melcię jednak problemów z kupą nie mieliśmy, na pewno nie wstrzymywała tak jak piszesz, że robi to Kamil.
VENUS jak to Mikuś wywala Cię z łóżka???
KUPINOSIA ha ha kamikadze, wyobraź sobie, że moja Mela od niemowlaka jest kamikadze, czasami wysiadam przy niej on chyba jest nie do zmordowania, wiecznie szaleje i buzia się nie zamyka.
PYSZCZEK udanego wypadu u koleżanki.
Mój mały przez ostatnie dwa tygodnie zdobył nowe umiejętnośći bo zaczął siadać a za kilka dni stawał już w łóżeczku i ciągle mu mało. Jak nie rozwijał umiejętności bo miał leniuszka to teraz wszystko na raz a u nas zębów dalej brak, jedynie od 3 dni to taki maruda rozdrażniony jest.