reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Czesc kochane:)

Za nami tragiczna noc ;( Alan od 2 do 4 płakał i nic nie pomogło. Ani żel na dziąsła ani noszenie na rękach... No nic :no: Dopiero po 4 usnął w naszym łóżku oczywiscie. Juz go nie odkładałam do jego łóżeczka ze strachu zeby sie nie obudzil:eek:. Tyle ze o 7.15 gdy zadzwonił mi budzik to ledwo oko otworzyłam. A on spal dalej. Zal mi bylo go budzic ale musialam, bo do pracy trzeba bylo sie zbierac, wiec cycka musialam mu dac. Chociaz i tak sie spóźniłam 15 minut :dry:

Po południu wybieram sie do pediatry, bo od kilku dni jakies uczulenie młody ma na czole. Myslalam ze od żółtka, wiec na razie nie daję, ale uczulenie nie schodzi wiec musze sie przejsc, przy okazji recepte na wit D wezmę.

Ewka zazdroszczę wypadu z przyjaciółką.

Sergi Buziak dla Gabi na te 7 miesięcy :*

Venus moze to faktycznie lęk separacyjny? Mam nadzieje ze nas to ominie bo nie wiem jak do pracy będę chodzic:no:

reklama
Gabrysiu nasza Gwiazdkowa Dziewczynko wszystkiego najlepszego!!

Venus kupiłam tylko Wiśnie i śliwki ale do zjedzenia, bo jakieś brzydkie były warzywa. Może na giełdzie kupię.

U nas już standard- pobudka co 2 godz!!
Reasumujac:
- Zębów nadal brak.
- Nowe??!! zmarszczki na maminej twarzy

Mlody śpi więc ja się szykuje i będziemy się zbierać na spacer.

NETKA my jeszcze nie używamy niekapka. Właśnie czemu byłaś logopedy z małą??
A już doczytałam.

Wszysstkiego dobrego dla Gabrysi.

SOSNOWICZANKA to Alanek dał czadu w nocy, mój wczoraj wieczorem był taki niespokojny, 1.5godz go usypiałam.

KOTA no właśnie ja też wit D bez recepty kupuję,

No ja tez własnie chciałam zapytac o tą receptę na wit d bo ja kupuje normalnie w aptece z Bobika wit d3.
Sosnowiczanka i Inka -nocki Wam nie zazdroszczę.
Ja Zulce rano cycusia daje na śpiąco. Mała wyciumka i dalej śpi. Wychodzę do pracy, a zostaje z nią już opiekunka.

Miałam wam napisać na zamkniętym coś , ale mój czas dobiega końca bo muszę się zabrać za obiadek. Może później uda mi się coś skrobnąć.

Dziewczyny wysiadam.. No szlag mnie trafi, jakies fatum nad nami wisi chyba. dopiero co Marika skonczyla brac atybiotyk a tutaj znowu goraczka, zwymiotowala 3 razy wlasciwie sama woda i jeszcze P przed chwila zauwazyl ze puchl jej troche lewy policzek.. Nie mam pojecia od czego. Narazie obserwuje, jak spuchnie bardziej to pojdziemy do ekarza. Ehh mam juz dosyc.

Ale dzisiaj moja sis podzielila sie super nowina. Jak bylismy na weselu to mi powiedziala ze 3 tyg spoznia jej sie okres, dzisiaj zrobila test i zadzwonila powiedziec ze sa dwie kreseczki:) Strasznie sie ciesze bo pisalam juz ze dlugo ssie staraja i cisza a tutaj taka niespodzianka :)

Izi to Ci synek dał robote:)
Gratulacje dla siostry i spokojnych 9 miesięcy:-)

Bo wit D mozna kupic bez recepty, ale pediatra sam mi kiedys zaproponowal ze mi wypisze bo wtedy kosztuje pare zlotych, ja chyba 2 czy 3 zlote place za nią wtedy. Devikap nasza sie nazywa czy tak jakos.

Sosnowiczanka A ja myślałam, że witamina D i tak jest na 100% ;) więc recepty nie trzeba? Mój lekarz wprowadził mnie w błąd?
Inka85 u nas ząbków też ni widu ni słychu ;) Boję się, że jak zaczną wychodzić to wszystkie na raz. Boję się ząbkowania, bo Nina ma niski próg bólu i dość nerwowa jest więc nie przejdzie to u nas bez wszelakich histerii.

SOSNOWICZANKA a tak przypomniała sobie, że jak Melcia była mała to też na receptę dostawaliśmy i grosze płaciałam, niestety nazwy nie pamiętam ale po jakimś czasie tę witaminę wycofali bo coś tam było nie tak i potem też już kupowałam bez recepty, to też muszę poprosić na następnej wizycie bo po co płacić ponad 20zł jak można 3zł. A ta wasza jest w kropelkach czy kapsułkach??

reklama
Do góry