reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Maxwell głównie jabłka. Ogóry uwilbiam, ale mam już dosyć zaprawiania...
Rojku ciężko odchudzić faceta. Mogę gotować trochę inaczej, ale on lubi dobrze zjeść i wiem, że z tego nie zrezygnuje:( Niby wsparcie jest, ale tak nie do konca.
Violett współczuję wesela. A co do Twojego wyglądu to pewnie jesteś zbyt krytyczna dla siebie. Na zdjęciu dla mnie bomba :)
Izi to może ja poproszę drineczka ;)
Milva udanego wyjazdu, trzymam kciuki!
Sosnowiczanka cieszę się, że Alanek ochrzczony :) Ale pech z tym aparatem:/
Serg wreszcie się odzywasz:)
Agapa jestem za nowym odchudzającym wątkiem ;) najlepiej jak piszecie na zamkniętym :)

reklama
Izi, kusisz, kusisz :D

Sosnowiczanka, najważniejsze że jednak jakieś zdjęcia są :) A opisane przez Ciebie wesele to horror, z którego będziesz się jeszcze przez lata śmiała ;) Tak to jest, że jak na coś czekamy, jak się nastawimy, że będzie super, to często okazuje się to największą klapą ever ;)

Violett, wyglądasz ślicznie nawet się nie waż pisać o sobie takich rzeczy!

Segik, będziemy sprawdzać, będziemy :D

Milva, udanego wypoczynku! :)

Ze słownika mojej teściowej: ŚLINIOCH - śliniaczek ;p

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:)

Zaraz zmykam do pracy :dry:

Za nami ciezka noc, Alanek co godzine sie budzil, wkoncu ok 3 czy 4 wzielam go do nas bo nikt by sie nie wyspal. A o 6.30 i tak obudzil sie i zas plakal, aj chyba te gorne jedynki w koncu wyjdą.... Nie wiem ale jesli na kazdy kolejny ząb bedzie taka histeria to ja wysiadam :baffled:

Sergi miło znowu cie widziec:)

Mła wtedy co prawda nie bylo mi do smiechu, ale po uplywie dwóch lat juz patrze na to inaczej :-D
W kazdym bądz razie ochota na chodzenie po weselach przeszla mi zupełnie:D

Venus
a jakie ogórki robisz?

Sosnowiczanka robiłam tylko jabłka bo na ogórki brakło czasu i cierpliwości. Troszkę niezrozumiale wcześniej napisałam :) Miłego dnia w pracy kochana :)

Dzisiaj zamiast pełna energii to jestem strasznie padnięta:( Rano miałam ochotę zjeść coś kalorycznego, ale sie powstrzymałam... Ewidentnie brakuje mi snu... Teraz piję kawkę i oglądamy z Mikusiem bajkę;)

Dzien dobry
Maxwell tak jak mówiłam- czekam z testem do pon i dzis przywitala mnie rano @!! Więc test czeka na inny moment, najlepiej w grudniu :-)

U nas noc jak zwykle... Czyli od 2 Mlody u nas!

Pije teraz kawę i w planach mam jechać na targ zobaczyć jakies warzywa i owoce na weki...

Milego dnia!
U nas zaswiecilo słońce!!

inka- no to uff ! :)
kota - ja też nadal bez @
sosnowiczanka- Wszystkiego co sie szczęściem zwie dla Alanka świeżo ochrzczonego :)

Wczoraj byliśmy u prababci dziewczynek na wiosce i u chrzestnej Kasi, razem mieszkają jeszcze. Potem fotki wrzuce. Ole zabrali dziadki na swoją działkę a ja będę gonić z robotą. ;-)

Witam.

Dziś za oknem piękna pogoda a mój nastrój do bani nic mi się nie chce i mam wszystkiego serdecznie dość, ale więcej na zamkniętym napiszę bo nie chce tu.

Maciuś właśnie od 30 min śpi pewnie za niedługo wstanie to zbierzemy się i pójdziemy na spacer.

Miłego dnia.

Cześć Dziewczyny,
Ja rano pojechałam zawieźć te cv do szkoły - w środę się mają odezwać. Ale widziałam już tam sporo podań, także nie liczę na cud :no: Adaś został z dziadkiem w tym czasie, byli na spacerku i w ogródku trochę. Teraz Adaś śpi po obiedzie, a ja muszę pomóc M. wysyłać maile- bo on dziś pracuje w terenie, więc mu pomagam w papierkach.
Żabcia- tulę mocno.. :*
Sosnowiczanka- u nas też dalej marudzenie, najbardziej w nocy. Po dwóch nockach z płaczem pojechałam w końcu do apteki po żel i czopki. Dziś w nocy jak się przebudził to posmarowałam tym żelem i zasypiał. Ale obudził się już tylko 2 razy. Jak będzie gorzej to w pogotowiu mam czopki. Ale narazie go nie będę faszerować. Poza tym mnie sie wydaje że idą mu dolne 2- choć nie wiem , bo nie da sobie zajrzeć, poza tym nie wiem jaka powinna być kolejność, chyba teraz górne jedynki?
Inka- fajnie że się wyjaśniło- najgorsza w życiu chyba niepewność. No i życzę 2 kresek w grudniu.

reklama
Kota - ja też jestem bez @ nadal
Maxwell- dopiero teraz odpisuje ws kosztu opiekunki. Ja płace 1200zł miesięcznie i w sumie to jest jedna z niższych cen, bo większość Pań, które u mnie były to mówiły o stawce 9-10zł za godzinę, wiec wyszłoby mnie więcej. Wiem- koszmar, ale z pracy zrezygnować nie mogę, bo ciężlo byłoby mi wrócić do zawodu, a obsługuję jeszcze firmy zewnętrzne, więc jakoś zarobię. Od września wpadnie jeszcze szkoła - jakieś zajecia, wiec myślę dam radę nim Zu pójdzie do przedszkola:rofl2:
Pogoda piękna się robi, więc czas wybywać na urlop-byleby się utrzymała, bo wyjeżdzamy nad morze w weekend.
Ja podziwiam Was dziewczyny za te przetwory różniste- nigdy nie robiłam.

Do góry