Witajcie.
Ja w pracy, małemu K wczoraj łóżeczko na sam dół obniżył i młody zadowolony, a Melci już co dzień mi marudzi i płacze, że tęskni za przedszkolem.
Cieplutko dzisiaj.
KUPINOSIA ha ha ach te rozgadane 3 latki.
Swoją drogą drogą czy Ola ma fotelik w którym jest zapinana pasami z fotelika czy już tylko pasami samochodowymi??
Bo gdzieś we wrześniu jak mały wyrośnie z fotelika-nosidełka to Kacper pójdzie do fotelika w którym teraz Mel jeździ 9-18kg a jej będę kupować albo 9-39 albo 15-36 zależy jak wagowo wtedy ona będzie bo teraz to 13kg waży tylko i chyba myślę by kupić taki, żeby jeszcze zapianać ją w pasy fotelikowe, bo samymi samochodowymi to boję się, że może jej coś strzelić i może wychodzić.
Dobrze, że przynajmniej macie jakieś foty, my z kościoła mamy tylko 2 robione telefonem, bo też cuda z aparatem były.
AGAPA tulę, na pewno mimo wagi i tak wyglądasz super, a mąż i dzieci kochają Cię taką jaka jesteś.
NASTAZJA Ty na Ukrainie mieszkasz??
SOSNOWICZANKA to Twój okres oszalał
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
To z Alanka już Aniołek, super, że był grzeczny.
Toż Ci się wesele przyjaciółki udało
Słyszałyście o tym
Rodzice zostawili 2-latkę na lotnisku w Pyrzowicach i polecieli na wakacje - Wiadomości - WP.PL no jakiś szok, co to się dzieje na tym świecie???
A czy ktoś wie co się dziej z MAMĄ OSKARKA, jak tam u nich??
Napisałam czy ktos wie co u Ciebie, zjeżdzam niżej a tu post od Ciecie.
Kochana ja też dzieciaki myję co drugi dzień i krzywda im się przez to nie dzieje.
PHELANIA wypoczywaj.
IZI oj tak to forum jest uzależnieniem chyba.
VENUS gratulacje ząbków, o uciekającym czasie to już nawet się nie wypowiadam
KOTA nie nie ja też bez okresowa, ale ja to przez tabsy-oczywiście nie narzekam:-) , nie wiem jakby było jakbym nie brała tabletek, oczywiście dalej karmię piersią a jak u Was??
Ogólnie od kiedy zaszłam w pierwszą ciążę, tj. już 4 lata mineło w czerwcu to miałam tylko 4 razy okres. Melę karmiłam 20 miesięcy, oczywiście przez ten czas też te same tabletki i brak miesiączki, potem odstawienie, właśnie te 4 cykle i ciąża z Kacperkiem i po 6 tygodniach od porodu znowu tabsy.
Kciuki za Kubusia.
VENUS u mnie mama przetwory robi.
NASTAZJA tulę.
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA WCZORAJSZYCH I DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW.
MILVA udanego wypadu.
VIOLETT to szkoda, że wesele trochę kijowe, oj tak jak dzidzia długo nie je to cycochy dają się we znaki.
A jakie MM Fabianek dostaje jak mu cyca nie dajesz???
Gadasz, przeciesz Ty masz cudną figurke po dwóch dzieciach.
Uwierz, że pewnie bym chciała zobaczyć Twój brzuch i porównać go ze swoim.
SERGI witaj znowu.
MŁA Twoja teściowa wymiata
INKA skoro chciałaś to super, że okres Ci przyszedł.
ŻABCIA Maciuś to zdolniacha.
MALEŃSTWO to i chrzest za wami, "lecę" na pyszności.