reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Asienka- trzymam za was kciuki.Ja od wczoraj ubolewam tez @@@@.

Tez mam okrutnego dołka , młody jadł posilek o 11 teraz próbowałam dac mu obiadek i nie chcial wypluwał:no:i tak od kilku dni... M dał mu musem 120ml mleka z ledwoscia co zjadł nie jadł 7 godz.Nie jest marudny wrecz przciwnie caly czas sie smieje i buszuje.Moze to przez zabki??? Albo daje mu za duzo herbatki i mu brzuszek zapełnia? dziewczyny ja juz nie wiem co mu jest??? to jest nie mozliwoscia zeby on tyle godzin nic nie jadł!!!:eek:

reklama
Wracam do swiata zywych:)
Glowa i gardlo jeszcze bola ale da sie zyc :)

Asienka baaardzo mocno trzymam za Was ksiuki i czekam na wspaniale informacje.

Phelania mozliwe ze maly "zapycha" sie herbatka, sprobuj mu jej nie dawac, krzywda mu sie nie stanie jak jeden dzien poje tylko mleko nie bedac przepajanym.

Salsik fajnie ze sie odezwalas. Córeczki Twoje cudowne :) Urzekly mnie zdjecia rodzinne tylke na nich szczescia i brak zmeczenia.

Agapa boska jestes - 4 dzieci, wyjazd, pakowanie i ta szarlotka:p

Sergi - tez miło Cię widziec. A tak wlasciwie to czemu nie wchodziszz?? Bo chyba niedoczytalam

Asienka kochana trzymam kciuki, bedzie dobrze, musi byc!!! Wogóle nie ma innej opcji!!!!! Daj znac zaraz po wizycie, tak dla formalności:)

Phelania
a Alan nic nie chce jesc? Obiadku czy owoców tez???
Co do okresu, łączę sie w bólu, mam dzis ósmy dzien :baffled: I konca chyba nie widac:wściekła/y::zawstydzona/y:

Ale u nas leje,mam tylko nadzieje ze caly tydzien taki nie bedzie, a jak w innej częsci regionu???

U nas dziś deszcz od rana do 15 padał, dopiero po 17 wyszliśmy an spacer, no i na zakupy do miasta pojechaliśmy.

Phelania - a w nocy mały pije mleczko?

Asienka- będzie dobrze! Trzymam kciuki!!

Współczuję @ , choć z drugiej strony chyba można się cieszyć , że są;-) no przynajmniej tu, gdzie dzidzia następna nie planowana na razie;-)

Rojku, mój Adaś kiedyś się tak rozryczał w nocy, a później tak jakby dalej płakał przez sen- wciągał mocno powietrze. Tak miałam raz i do dziś nie wiem dlaczego.

Asienka- bardzo mocno trzymam kciuki i czekam na dobre wieści, buziaki :****

Ja tam się cieszę z @, tak jak pisze Milva- dzidzia nie w planach więc @= wielka ulga.

Ja dziś miałam ciężki dzień, psychicznie wysiadłam, trzęsłam się w środku, nie umiałam normalnie funkcjonować. Ale M. z Adasiem mnie trochę uspokoili. Poszłam spać z młodym i przespałam jakoś te smutki. Później poszliśmy w 3 na dłuuugi spacer. Adaś teraz wypił mleczko i zasnął.

AHA... Chciałam się pochwalić, że dziś przebiły się Adasiowi 2 dolne ząbki. Są jeszcze maluteńkie, chyba na 1mm, ale w końcu, bo marudził chyba 2 tygodnie. No ale przynajmniej 2 na raz więc przy jednym bólu.

No i obniżyłam dziś łóżeczko na środkowy poziom, bo Adaś już bardzo ładnie siedzi i boje się ze zacznie kombinować ze wstawaniem.

Zaraz sobie przygotuję butle na noc i się kładę...

Juz wam dziewczyny pisze młody ma z tym jedzeniem tak od 4 dni ,tylko z dnia na dzien je coraz mniej:no:

W nocy nie je mleka

Dzis zjadł 5.00 rano 180ml mleczka + 2 łyzeczki kleiku kuku.

10.30 - z wielkim ale... zjadł kaszke Sinlac 150ml do godz 18 NIC~!!!!!

godz- 18.00 zjadł 120ml mleczka

20.00 -60ml mleczka wiecej nie chciał

Słoiczek (obiadek)jego ulubiony mu próbowalam dac nie chciał-deserek tez nie.Żadnych chrupek nie podjadał w czasie posilkow.Jutro chyba zapisze go do peditary .Jutro bedzie 5 dzien jak tak je dzis go wazylam i niestety waga spadła o 200g:-(

asienka trzymam bardzo mocno kciuki !!!

Violett witaj spowrotem wśród żywych hehe :-D:-D:-D

inka to Ci teściowie niespodziankę zrobili z porządkami :-)

Nastazja gratuluję ząbków U nas łóżeczko już długo jest na środkowym poziomie teraz myślę już o najniższym poziomie żeby obniżyć bo Maciuś staje w łóżeczku :-)

Dzisiaj rano przekręciłam materacyk na grykę i zobaczymy jak minie nam nocka, a wczoraj pożegnaliśmy się z poduszką klinem i Maciuś dostał podusię od pościeli.

Widziałyście w wiadomościach że Waśniewską w końcu zamknęli postawili jej zarzut zabójstwa Madzi ... w końcu suk* pójdzie siedzieć i mam nadzieję że jej ładnie w dup* dadzą w więzieniu.

Moje dziecko dzisiaj znowu popłakiwało przez sen a o 5 odstawił atak histerii ale jakoś udało mi się go opanować po 15 minutach i jeszcze uśpić i pospał do 7.30 a ja drzemałam do 8.
Byłam z Maciusiem na spacerze i oczywiście jakby inaczej w drodze powrotnej padał deszcz więc Maciuś siedział pod folią a że nie lubi to koleżanka dała mi dla niego herbatnika i troszkę go pojadł bo nie było innego wyjścia ale poszłam do sklepiku kupiłam wafelki ryżowe i dojechałam do domu spokojnie a Maciuś poszedł od razu spać i sobie teraz śpi zaraz naszykuję mu mleczko nakarmię przebiorę w piżamki i niech śpi dalej chyba że odstawi taki numer jak wczoraj i wstanie o 23 i urządzi sobie zabawę do 24 coś.

Dziewczyny Wy narzekacie że macie @ a ja mojej wyczekuję bo ... spóźnia mi się już troszkę powinnam dostać 3 lipca a tu ani widu ani słychu jej.

Phelania bardzo malutko je Twój Alanek, no i najgorsze że z wagi Ci spada idź do pediatry i mam nadzieję że Ci coś poleci co zachęci Alanka do jedzenia. A może to od ząbkowania może bolą go dziąsełka jak je.

Żabcia mama mi mówiła o Wasniewskiej i tez mam nadzieje ze ja zamkną i zlinczuja w tym wiezeniu.

Phelania a moze małego boli gardełko i dlatego nie chce jesc?? Albo rzeczywiscie to zabki.. Ale idzcie jutro do lekarza bo szkoda malego a jak jeszcze traci na wadze to niezbyt dobrze..

Ja tez musze obnizyc lozeczko na nizszy poziom bo Fabian to sie zrobil niezly wiercipieta i juz sie podciaga, bardzo ladnie siedzi wiec to tylko chwila. Jutro zagodnie P do tego.

Przesz ta chorobe jestem tak oslabiona ze az mi krew leciala dzisiaj z nosa;/

ide sie polozyc..

reklama
Asienka- gdzie jesteś? martwie się tu i czekam na wieści..

Dziewczynki mam pytanie.. Dwa ząbki dzisiaj się przebiły, jak długo teraz będą wychodziły do normalnej wielkości i czy największy ból za nami?

Do góry