reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Pyszczek swira to ja mam nawet jak A jest heh moja mala jest z tych wymagajacych:p a ja tez mam czysciutko i gotowac nie musze i do sklepu zadko takze jakies pozytywy tego sa:p
salsik fajnie ze sie odezwalas:D dobrze ze mala ma juz mniejszego naczyniaczka:D caluski dla was :**

reklama
salsik jak milo ze znalazlas chwilke czasu zeby nam swoje księżniczki pokazac i napisać do nas!
ściskam Cie z całych sil : dobrze Cie tu widzieć!
:****

Agapa udanych wakacji:)

Salsik milo znów cie "widziec"

Alanka dzis usypial M, bo ja juz nie dalam rady... Tyle ze usnął na naszym łóżku i boimy sie go przełożyc, zeby sie nie obudzil:) No nic moze jakos damy radę:) Ide spac bo rano do pracy...

Dobranoc:*

Napisałam taaakiego długiego posta i mnie net wywalił:( Nie dam rady 2 raz Wam odpisać przepraszam:( Mikołajek z każdym dniem daje tyle radości....i pokazuje charakterek:p

No może teraz w pracy wygospodaruje wiecej czasu na bb:-)
W pracy dobrze, jakoś nawet nie myślę jak tam moje dziewczynki w domu. Byle do końca miesiąca i na urlop:rofl2: żeby się za bardzo do mnie nie przyzwyczaili-hehe.
Ja jestem co tydzień "sama" bo mężulkowi w pracy zmienili wyjazdy delegacyjne i jeżdzi tydzień na tydzień tzn tydzień na miejscu w pracy i tydzień w Polsce. Jakoś idzie sie przyzwyczaić i zorganizować.

Wczoraj wizytyta u gina ok tzn jestem zdrowiutka i gotowa na następne dziecko - wg gina, bo ja podziękowałam:sorry: Właśnie miałam owulacje wiec dni płodne na całego.
Rozmawialismy o antykoncepcji i proponował mi Mirene. Zamawia ją bezpośrednio u producenta bo w aptekach pojawiły sie podróby. Koszt 1200zł, ale spokój na 5 lat - muszę to przemyśleć.

Ja się melduję jeszcze z rana:-D Zaraz śniadanko, ostatnie rzeczy do zapakowania i... próba włożenia tego wszystkiego do samochodu:crazy: No i jeszcze może szarlotkę upiekę co by sobie podróż osłodzić:laugh2:

Hej laski;-)
Mój ma dzisiaj urodziny (36-te), a ja dostałam @ - i z dodatkowego prezentu nici:zawstydzona/y::sorry:
Agapa, udanego wyjazdu:tak:
Salsik, super, że się odezwałaś!!Zdjęcia dziewczynek prześliczne!!No i najlepsze te zdjęcie rodzinne ze chrzcin - super!!!
Ewka, fajnie, że po wizycie wszystko oki;-)
Kupinosia, oby szybko Kasieńce przeszła ta ospa..
No i zdrówka dla innych chorych dzieci i ich mam:tak:

Ewka- niech Twój w dni płodne wyjeżdża w delegacje ;-)
Maxwell- 100 lat dla Twojego przystojniaka. Młodo wygląda !
Agapa- gratuluje ząbka ! Bawcie sie dobrze, ładnej pogody życzę !
Salsik- dziewczynki śliczne !

Moja teściowa swoją teściową na pare dni wzięła do siebie a że dziś ją odwożą na wioskę to Ola pojedzie z nimi a ja z M do Ełku na przegląd auta. Oczywiście Kasiula z nami. :-)

Moje grudniątko jest chyba pierwsze które przechodzi ospe ?! Najwięcej krostek ma na główce i buźce. Nie będę tych miejsc smarować pudrem bo Kasia drapie sie po główce a potem wysmarowanymi paluszkami trze oczka i pakuje rączki do buzi :/

reklama
Agapa spokojnej podróży. Kobieto, ale Ty jesteś zorganizowana :O jeszcze upieczesz szarlotkę-wymiatasz kochana, ja przy jednym dziecku mam problem by cokolwiek zrobić...

Kupinosia zdrówka dla córci:)

Do góry