Wiecie co nie pisalam dzis nic, bo od tego fermentu co sie od wczoraj porobil to jakos tak dziwnie, jedno przez drugie i teraz ciagna sie docinki, moze nie bezposrednio imienne ale kazdy wie o co chodzi, ja wiem ze wolnosc slowa itd ale szanujmy zdanie drugiego i nie unosmy sie bo kazda z nas chce w jakis sposob pomoc, czy to rada czy wsparciem czy wlasna opinia, postarajmy sie jednak nie wchodzich komus w piety i to powinno dzialac w dwie strony, od osoby udzielajacej porady jak i tej, do ktorej jest ona skierowana ;-)
Sto lat dla naszych dzisiejszych 7-mio miesieczniakow :*
Violett oby Marika szybko wyzdrowiala, mam nadzieje ze nocka bedzie spokojna :*
mla ja tez lubie faszerowana papryke, ostatnio robilam z mielonym, kaszka kus kus i serem i pieklam w piekarniku, musze wyprobowac twoja wersje!
zabciu dziekuje, zab juz duzooooo lepiej, nerw juz na wykonczeniu, prawie nie boli za to zab sam w sobie nadal wrazliwy i tak jakby sie ruszal, nadal biore antybiotyki ale juz nie musze przeciwbolowych a to sukces
A my dzis bylismy na zakupach w ikei, i wyjechalismy z darmowa szafka
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Lezala na spodzie wozka i dopiero w domu sie skapnelismy. Ale po szykich przepakunkach, oficjalnie wymeldowalismy Benia do swojego apartamentu! Poszedl spac bez wiekszych ceregieli, ciekawa jestem jaka moja nocka bedzie i ile razy bede do niego wedrowac bo bidula znowu kataru dostala
Kupilismy tez kilka giet na wii, nie wiem czy znacie to urzadzenie, w kazdym badz razie kupilam zumbe, taniec disco i personalnego trenera wiec bede w domku cwiczyc, zawsze troche ruchu ;-)
Ok zmykam, moj A. ma wlaczonego maniaka wiec musze go do wyrka zaciagnac bo zaczyna mnie przerazac :-( Spokojnej nocki kochane ;-)