reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

ASKO nię będę z Tobą dyskutować, moje dzieci i moja sprawa, bez komentarza.

MŁA ja ostatnio kupowałam nowe smoki i dalej te do 6 miesiaca,uspokajacze bo te od 6 są o wiele większe, my używamy LOVI, a smoki do butelki kupilam od 6 miesiąsca.

SOSNOWICZAKA to ja jestem rocznikiem który był drugi w gimnazjum, to rok młodsza ale patrząc na miesiące bardziej 2 lata, ni obraź się ale myślałam, że jesteś starsza.

FREYIA to moje dzieci opalają się tak jak i Twój M i mój K.

Ale upał, masakra, normalnie pot po tyłku leci, dziś to się narobiłam w pracy aż nogi i kręgosłup boli. Mały strasznie się poci i męczy w te upały a i ma nową zabawkę-butelkę po wodzie ale się nią bawi fajnie.

ROJKU nie za bardzo rozumię o co Ci chodzie.

VIOLETT forum publiczne ale jak ktoś mnie krytykuje to nie będę stała i się do tego uśmiechała, bo pewne wypowiedzi odebrałam jak krytykę.
MOŻE ZAKOŃCZMY TEN TEMAT BO ROBI ZROBIŁO SIĘ NIE MIŁO.

WSZYSTKIEGO DLA SIEDMIOMIESIĘCZNIACZKÓW.

MŁA niezybyt miła jesteś-chamska twoja wypowiedź.

PHELANIA mój mały je mniej w te upały.

WIDZĘ, ŻE NIEKTÓRYM PRZESZKADZA MOJA OBECNOŚĆ NA FORUM I ZARAZ ROBICIE ZE MNIE NIE WIADOMO CO.

PAPAYKA, MAXXEL dzięki , widać, że są jeszcze mamuśki, którym nie zawsze dobre dobrane zdanie zaraz przeszkadza.

Idę szykować grilla-mniam

reklama
Phelania biedny Tofik, bardzo współczuję wam, tulę mocno ...

Inka chetnie oddalabym ci z 10 stopni ciepla:)

Kupinosia
dobrze ze tesciu wiedzial co i jak bo mogloby byc nie ciekawie. No i dobrze ze sąsiada takiego nie bedziecie mieli.

Milva Fajny prezent ci TZ zrobil, milo z jego strony:)

Dorotar
ja z tych co sie nie obrazają, wiem ze na więcej wyglądam niz mam. Z tego powodu nigdy nie mialam problemow zeby kupic alkohol czy papierosy dobre pare lat temu :-)

Bylismy w CH kupilam malemu kubek niekapek z TT, zobaczymy, jak nie bedzie odpowiadal bede szukala innego. Spodenek do chrztu tez nie znalazlam... Aj w przyszlym tyg musze zas gdzies wyruszyć. No i sobie tez nic nie kupilam :no: Normalnie nic w tych sklepach nie ma masakra jakas.

Pochwalę sie wam jeszcze : dzis pierwszy raz Alan sam usiadł :)) Dotychczas siedzial tylko jesli zostal posadzony:)

Dorota ale ja w zadnym wypadku nie chcial Cie urazic :) Szkoda ze to ak debralas, z mojej strony to raczej byla "dobra rada" bo to naprawde niebezpieczne
Oj takie zabawki najprostsze sa najfajniejsze:) moj Fabian juz lubi garnek i plastikowa lyzk i wali lyzka w garnek i zabawa super:) a ile smiechu:)
Sosnowiczka grtuluje:) Silny chlopiec z Alana :) u nas Fabian siedzi posadony alesam usiasc nie potrafi:)

Emi też właśnie dziś sama usiadła :)

Sorki że tak z doskoku, jutro ostatni dzień urlopu, wrócę do wawy to będę wszystko odpisywać ;)

Violett caluski na zdrowie dla Mariczki!

Sosnowiczanka gratki dla Alanka :-)

Poszliśmy na spacer na imprezy obywające się w parku no ale złapał nas deszcz lało straszliwie staliśmy pod parasolem pod drzewem Maciulek pod folią siedział przeczekaliśmy i poszliśmy do centrum tam też były imprezy jakieś nie wiem z jakiej okazji to to wszędzie :-) Zrobiliśmy drobne zakupki spotkałam się z koleżanką i z jej córeczką która dzisiaj kończy roczek i poszliśmy znów do parku bo się rozpogodziło no ale było błoto i koła od wózka wyglądają masakra stoi w kuchni żeby wyschły i potem obmiotę. Mój M na tak długim ponad 4 godzinnym spacerku wymiękał ciągle chodziliśmy no ale dzień miło spędzony pomimo pochmurnej pogody.

łysa jak tam Twój ząb ??

Violett u nas też łyżki, garczki, sitko pusta butelka po napoju to najlepsze zabawki :-):-)

Ostatnia edycja:
wrescie mam czas cos napisac:p od rana zaganiana
asienka sosnowiaczanka sto lat dla waszych chlopakow i buziaki od zuzi:*
Sosnowiaczanka nasze dzieci w tym samym dniu urozone i w tym samym beda chrzczone:D moze to jakies przeznaczenie co?? heh:D

a co do sporu to mysle ze dziewczyny troche zabardzo naskoczylyscie na dorotar:( przeciez ona zle nie chciala a tak troche dziwnie wejsc na forum i czytac takie rzeczy:(( mysle ze powinnyscie zamknac juz ten spor i pomyslec o naszych wspanialych grudniaczkach:D

Phelania wiem co czujesz.. Ja dalej przeżywam moją Miśkę i nie mogę pogodzić się z tym co się stało. Tulę mocno :*

Adaś zasnął dzis o 20:00, trochę się wierci więc i ja zmykam spać, bo mu pewnie przeszkadza laptop i tv. Dobranoc ;)

reklama
dorotar ależ ja juz dawno przestałam z tobą dyskutowac... szkoda mojego czasu
Mła papryczki bosko wyglądają i bardzo zdrowo, juz podobne robiłam ale z pewnoscią wypróbuję Two przepis:)
Violett ufff dorze ze udało zrobic się badanie, szkoda tylko że wynik nie jest rewelacyjny, oby szybko przeszło Marice, kurcze... zawsze mi się serce kraje jak takie maluchy chorują.
sosnowiczanka gratulujemy!!!! oj moja ledwo zaczeła tydzien temu trzymac sie w pionie siedząc i to i tak czasem leci... no ale jakby nie było jedna z najmłodszych jest:)
freiya oj jak szybko urlop ucieka, korzystaj z ostatniej nocki hihi :)
zabcia moze pogoda do konca nie dopisała ale nie ma to jak rodzinny weekend :)
my wrocilismy z działek z urodzinek bratanka i moj K. kapal Kamilka a ja polozylam mała bo obudziła się jak weszlismy do windy i teraz rządzi w lozeczku.. bo jakos nie chce się jej ponownie zasnac.

oooo laski jaki mam pokaz w oknach mieszkam na 8 pietrze a chyba jacys weselnicy puszczaja piękne kolorowe ognie:) Kamil stoi zachwycony na blacie w kuchni oczywiscie ;-);-);-)

Do góry