reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dziewczyny, zapraszam dzisiaj do mnie na torcik z borówkami :-):-)

foto 267.jpg

reklama
Dzień dobry :-)

U nas pochmurno i deszczowo przyłączam się do tego co napisała łysa przyślijcie nam troszkę ciepła :-)
Wczoraj było tak ładnie i ciepło po kilku dniach pochmurnej i deszczowej pogody już się cieszyłam że ciepło się zrobi na dłużej a tu znowu deszcz wrrrrrr.

Maciuś coś mi kwękał znowu przez sen w nocy i pobudkę zrobił o 7, chodzę niewyspana od kilku dni sił mi już brak ale na szczęście M wróci z pracy i ma weekend także jutro mam nadzieję że odpocznę troszkę :-)
Moje dziecko wymęczone siedzi w łóżeczku i ani myśli spać woli bawić się kaczuchą z biedronki. Jak nie uśnie maruda moja przez najbliższe 15 min to zabieram się z nim do sypialni i się kładziemy obydwoje.

rojku
wszystkiego najlepszego dla Anielki :-)

Ojej, pychotka- pewnie orzeźwiający taki borówkowy placuszek:tak:

Upał jest niemiłosierny, pojechaliśmy kupić wiatrak , bo nie idzie wytrzymać. W nocy mały się kręcił, spać nie mógł ehh , mogłoby być chłodniej zdecydowanie, ale nie deszcze znowu:sorry:
Doszły zabawki , które kupiłam ze sprzedaży karuzelki, potem wrzucę na watek i dam znać , czy się podobają, bo Bartek śpi teraz.

Violett nie dam im tego bonu bo on jest do wykorzystania tylko w arkadii a oni mieszkają w islandii a wesele będzie w górach.
Bardzo chętnie pojedziemy razem nad zalew, wyjdzie taniej i dzieciaki razem spędzą czas :) spotkamy się na grilu i obgadamy sprawę :)

Ja tak na szybciorka;-)
Rojku, buziaczki na 7-mcy kochanej Anielki!!!
U nas straszny upał, cd..Freiya, ja chętnie bym się teleportowała do Ciebie, nad morze..:tak:
Dorotar, jakklienci? Rozkulali się trochę?
Venus, Rojku, i inne mamy, które przeżywały piekło kolek i inncy takich..podziwiam Was naprawdę..ja dzięki Bogu nie wiem, co to kolki!!
Venus - udanego wyjazdu!!
2701.. - smacznie wygląda Twój torcik!:-) I pewnie bym pozazdrościła, gdyby nie fakt, że u mnie w lodówce jest podobne cudo, tylko z malinami:-p:-)
Ok, zmykam, jadę z Marysią po moje drugie szczęście;-)

Kota gdyby mi lekarka powiedziala tak jak twojej siostrze to przysiegam ze dalabym jej z całej sily w łeb! Bezczelnosc jakas, masakra wogóle.

Venus ja tez wiem co to kolki, a osoba ktora cie tak nazwala zapewne nie ma pojęcia o kolkach wiec musisz byc mądrzejsza i po prostu jej to wybaczyc. Dla Mikolaja jestes najlepszę mamą na swiecie i nie jest wazne czy jadl cyca czy MM.

Rojku
buziaczki dla Anielci :***

2701 przyslij troszeczkę paczką do Sosnowca... Błagam!!!!!

Bylismy u ksiedza :))) Wkoncu !!!! Tak wiec chrzciny mamy w najblizszy mozliwy termin w jaki chrzczą w naszej parafii czyli 22 lipca. Rany jak ja sie ciesze ze juz niedlugo bede miala to za sobą. Teraz musze tylko kupic jakis cienki strój Alankowi. Kupie jakies spodnie i koszulę, cos co jeszcze wykorzysta do chodzenia, a nie taki typowy garnitur do chrztu. A co :)

Venus coś na uśmiech dla Ciebie bo ja też nie karmiłam długo ale nie dlatego, że nie chciałam albo nie miałam pokarmu. Wszystko miałam ale szpitale, kolki i inne sprawy a nawet odstawienie od piersi przy żółtaczce na 48 h w szpitalu dało taki rezultat... Miesiąc czasu karmiliśmy się cycem. Najbardziej mnie denerwowało jak chodziłam z Niną po lekarzach i tam każdy pytał czy karmię cycem-NIE-a dlaczego...?I takie niedowierzanie, że to nie specjalnie.... w dupie ich mam!

Bachor mag. CYC STORYBachor mag. Polecam, bo zajebisty jest ten artykuł. Za 1 razem się osmarkałam czytając ;))))

Ostatnia edycja:
reklama
netka- dzięki i przepraszam że Ci wtedy na pw nie odpisałam jakoś tak wyszło...mamy sezon co byś powiedziała na spotkanie np w Ełku na promenadzie albo u nas na działce nad jeziorem ( okolice Rajgrodu ) ? tylko tak po bezpiecznym czasie bo ospe mamy

venus
- pamiętam że faktycznie ktoś tak brzydko Cie nazwał. Ile to trzeba mieć w sobie empatii, tak łatwo jest zranić człowieka

Freiya, Violett albo któraś z dziewczyn
jak chcecie weekend albo nawet w tygodniu posiedzieć nad jeziorem to zapraszam do nas na działkę. 2 pokoiki z kuchnią i łazienka, do jeziora 200-300m. Oczywiście za darmo. Jak ktoś bez auta to M z dworca odbierze i dowiezie. Z Wawy tj 200km. Można pkp albo pks. Miejscowość Woźnawieś 20km przed Augustowem. Termin oczywiście do uzgodnienia.

Biedna Olka znowu śpi i gorączkuje ale po obiedzie powinna odżyć jak wczoraj. Wyjdziemy potem przed blok na ławkę, w cieniu posiedzi i kredą będzie sobie rysować. Upały a Kasia wczoraj pięknie mi padła i noc spokojna z jedną i drugą.

Do góry