reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Mła gratulację dla Emilci :-)

Wrrrr jak mnie M wkurza zmęczony po pracy śpi na sofie mówię żeby poszedł do sypialni to nie rozwalił dupsko w salonie a ja siedzę na skraweczku sofy, ah jak ja mu zazdroszczę takiego życia zmęczony to się kładzie.

reklama
Sama jestem w szoku :D Nie czekaliśmy jakoś specjalnie, dziąsła też nie były rozpulchnione. Marudność zwaliłam na rozłąkę ze mną w ciągu dnia i upał. A tu proszę! :)

Łysa, nasze ząbki dedykujemy Tobie bidulko :*

Ostatnia edycja:
Mła- ale niespodzianka:-DGartuluje!!!!

Czy sa jeszcze dzieciaczki bezzebne?:zawstydzona/y:Bo u nas jeszcze pusto:szok::laugh2:

Młody mi dzis spał 4,5h bez przerwy normalnie nie mialam co z soba zrobic,moze to głupio zabrzmi ale tak tesknilam za jego usmieszkiem i rozmowami:)

U nas temp spada ...Wykapałam z M młodego i poszedł spac:eek:ciekawe ile pospi...

Jutro mam chirurga na 10 rano ,genetycznie mam kaszaki na głowie i nie wiem czy nie bede ich wycinac bo zaczynaja rosnac zobaczymy co powie -mam nadzieje ze to kaszaki:baffled:I młodemu odrazu mocz zawioze do analizy...

Phelania Emi bezzebna i wkurzona na maxa, zęby "widać, słychać i czuć" tylko wyjść nie mogą.

Kochana moglabys mi powiedzieć gdzie dokladnie byliście kiedyś na tym kempingu nad zalewem i ile tam placiliscie?

KUPINOSIA ja jeżdżę nad morze do Unieścia, koło Mielna. To kwatera prywatna, biorą 35zł za dorosłego i 20zl za dziecko. Nie wiem czy braliby za Kasie taką malutka, Emi nie płaci ale my tu już trochę na innych warunkach. Myślę że wszystko jest do dogadania.

Freiya-powiem Ci tak to sa domki "własnosciowe" my bylismy u kolegi ale warunki sa tam nie za fajne ,dlatego fajnie tam pojechac na 2 dni góra ,woda ze studni chyba ze wezmiesz w baniakach.To typowo ośrodek wedkarski,ale jest tam pieknie, ale wiesz co my bierzemy kluczyki od tego kolegi i w sierpniu bedziemy jechac jak chcecie to wpadajcie nawet na caly dzien odpoczac.

reklama
Phelania u nas też jeszcze Maciulek szczerbaty.

Ale mój młody marudzi siedzieć źle leżeć źle na rękach źle skakać źle sam nie wie co chce. Teraz się chwilkę zajął bo skubie mi naklejkę na laptopie =/

Do góry