reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzien dobry
Ja już siedzę nad nauka a Mlody ogląda bajki. M mnie wpienil bo wrócił wczoraj o 3:30 i nawet mnie nie poinformował ze tak późno ma zamiar a rano znów pojechał.
Do tego net mi w domu nie działa i tylko na ogrodzie mogę korzystać z tel.
Wyjazd w środę a ja jeszcze nie wiem jak się spakować i kiedy to w ogóle zrobię, bo mam jeszcze masę prasowania!

Miłego dnia Wam życzę

reklama
ŻABCIU- gdyby go uszko bolało, to na pewno by płakał i to mocno. Może to rzeczywiście zęby, a może tak mu się spodobało to ciagnięcie samo z siebie?

Ale u nas nocka masakra, mały się kręcił , do tego pies dostał mega rozwolnienia, więc wstawanie było ciągle...i tak raz nie usłyszałam jak piszczał i zrobił mi przed drzwiami wyjściowymi:no:. Poza tym byłam dziś umówiona z wetką na badania dwóch psiaków, rano musiałam pobrać ich kał, mocz i miało być pobranie krwi. Pojechałam i co- nie ma jej!!!!!!!!!!!! Pojechali na weekend na ślub i nie wrócili i zapomniała mnie powiadomić:wściekła/y:Ale się wkurzyłam!! Bo dla mnie taki wyjazd , to cała wyprawa, ehh...ciekawe co jeszcze się dziś wydarzy:eek:

Ale wczoraj upał, ledwo się wytrzymało, prawie na golasa w spaliśmy w nocy, ale jak po 21 zaczeło padać to od razu powietrze się zmieniło, takie świeże. Dziś w pracy, rano byłam odebrać dowód rejestracyjny, miałam to w piątek zrobić ale skleroza. Mały kiepsko spał prze tą duchotę, Mela po 4 rano się przebudziła i się pyta czy już jest jasno i czy nie musi już spać, ale powiedziałam, że jeszcze trzeba spać i zasneła na szczęście.
Próbuję rozwiązać nasze problemy ale Qzwa przez nie punktualność innych ludzi nie daję rady, taka jestem zła, ach.

FREYIA dobrze, że oczko się poprawia małej.

MALEŃSTWO gratulacje ząbka.

AGAPA ajć moja Amcia mnie męczy by też znowu do zoo jechać.

IZI a co to za dieta ONZ???

TOFIKA to pewnie kręcz szyjny. Moja siostra tak miała kiedyś, wstała z nocy ze strasznym bólem i żyć się nie dało, trzeba było do lekarza i aż antybiotyk na ten ból, po około tygodniu mineło.
HA HA jak o tym tatowym cycu przeczytałam to tak jak u mnie jakiś tydzień temu, moje chłopaki leżą na łóżku, K bez koszulki a mały do niego dopełznął i mu do sutka się dossać chciał.
Na mojego Kacperka mobilizacją do pełaznia jest magiczny czarny pilot od Cyfrowego Polsatu, działa na niego magicznie, wczoraj 3/4 łóżka 2 metrowego przepełzał po ten pilot i gdzie do buzi-he he..

ASKO, VENUS spóźnione ale szczere najlepsze życzenia dla Karolinki I Mikołajka.

NASTAZJA nie tylko Adaś, mój Kacperek też bezzębny.

ŻABCIA no bezmyślny ten Twój M, kolega ważniejszy niż syn, a kolega sam dupy nie mógł ruszyć po piwo??? Ech faceci.
Dobrze, że M zrozumiał, mój K też ostatnio stwierdził, że jak tu kiedyś Meli porządnego klapa dał za kopanie Kacperka to na drugi dzień w pracy było mu jej żal, bo też stwierdził, że trochę przegiął.

MŁA, ANETA powodzenia w pierwszych dniach pracy dzisiaj, dajcie później znać jak było i jak dzieci wasze zniosły całe dnie bez mamusiek.
ANETA 100 latek dla Lenki.

MILVA może później Bartusiowi się zmieni i będzie mu dobrze u dziadków.
Współczuje co za nieodpowiedzialna baba z tej weteryniarz.

ASKO u nas opakowanie od chusteczek też jest świetną zabawką:-D
Twój mąż jak i mój z tymi chwilami na drzemkę w weekend a mi się czasem marzy drzemka w ciągu dnia i na marzeniach tylko się kończy.

KASIA trzymamy kciuki z Agatkę.

MAXEEL zdrówka.

PHELANIA ale jak tak szybko udało Ci się dostać rehabilitacje??? Mi jak koleżanka tłumaczyła jak to wygląda, bo jej mama była tez na kręgosłup, to najpierw lekarz pierwszego kontaktu musi dać skierowania do neurologa, potem zapisać się do specjalisty, pewnie terminy, potem szereg badań po wizycie u specjalisty i dopiero na koniec jak coś to rehabilitacje.
No to musisz zacisnąć pasa by do 19 sierpnia spadło Ci te 8kg.
Trochę nie miło ze strony siostry, mogła Ci powiedzieć w jakim stanie krzesełko.

Widzę ze i Wasze pociechy interesuje wszystko co elektroniczne :-)
Aleksy uwielbia mamy iPhona i wszystkie piloty!! U dziadków upatrzył sobie aparat i nie ma szans na zrobienie mu zdjęcia, bo jak tylko go widzi od razu się rusza by go zdobyć :-)

U nas też iPhone rządzi. I piloty do TV.
Wczoraj dorwał mi telefon, patrzę, a tu tak powiększony ekran, że normalnie jedna ikona zajmowała cały. Musiałam szukać w internecie jak pomniejszyć ten widok :)

Hej :*

Pisalam posta i byl taaaki dlugi juz i mi sie komputer wylaczyl;/

wrrr ale jestem zla, teraz juz nie bede sie cofala i odpisywala wszystkim wiec napisze w skrocie..

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW TYCH OBECNYCH I TYCH NIEDAWNYCH:)

Maxwell zdrowka

Inka kciuki zacisniete

Zabcia niby mowi sie ze dziecko nie chce ciagnac z butli/smoka, ciagnie sie za ucho i placze przy tym, moze miec stan podgoraczkowy. U nas Fabian mial juz 2 razy zapalenie ucha i zadnych z tych objawow nie bylo. Dowiedzielismy sie dopiero jak mu wyciekla ropa z ucha. W szpitalu laryngolog mi powiedziala ze jeszcze moga byc luzne kupki i wymioty.

Dorota jak Cie Mela meczy to mozemy sie umowic ktoregos dnia i pojsc. I inne dziewczynki moze tez beda mialy ochote

Dziewczynki chwale sie ze jestesmy z P na etapie szukania obraczek slubnych, w polowie lipca P na urlop wiec zalatwimy wszystkie formalnosci i ustalimy termin jakis:) Bierze slub cywilny i bedziemy prawdopodonie tylko my i nasi swiadkowie:) Ale sie ciesze:)

reklama
VIOLETT hmmm kusisz:-) ale u mnie wybranie sie do zoo to nie taki, ze tak powiem "pryszcz" jak u Ciebie, bo ja muszę do Wawy dojechać jeszcze, no i teraz jak pracuje to już wogule czas znaleźć, na pewno wybierzemy się do zoo we wrześniu jak będziemy mieli kolejną wizytę u alergologa i "zabalujemy" w Wawie na 2 dni:-).

O bedzie ślub-super, gratulacje.

Do góry