reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

tofika moskitiera koniecznie!!! u moich tesciow na wsi teraz np. jest epidemia wręcz much, masakra byliśmy tylko weekend a myślałam że zwiariuję, ale chociaż mała miała spokoj podczas snu dzięki moskitierze:)
Mła w moim domu obłędnie pachnie:) dzięki Tobie kochana, na patelni grzecznie się praża już kotleciki z kapustą:), kurcze tyle razy o takich słysząłam ale jakos nie chciało mi się robic, ale jak już dodałaś tak fajny przepis to trza skorzystać:) , tylko muszę wymyślec zastosowanie dla 3.4 główki ogromnej kapuchy...

reklama
Witam Was piekności:)

kota gratuluje drugiego zębola... u nas ciszaaaaa;/ może nie wyjdą?;D

violett jak tam P?? wiecie coś??

majeczka, agniesiaa najlepszego dla dziewczynek:)

inka zdrówka dla Aleksego:*

asko podziwiam!:)

sosnowiczanka co u Was?:*

u nas zimna jak we wrześniu więc siedzimy w domciu a na 17.50 mykamy do chirurga więc trzymajcie kciuki

Asko, masz zbędną kapustę? Polecam kapustę pomidorową z koperkiem do obiadu! :D Ewentualnie łazanki, choć nie robiłam nigdy z młodej. Ale myślę, że spokojnie by obleciało :)
Potem wrzucę przepis na moje dzisiejsze krokieciki, bo sama jestem w szoku, że takie fajne wyszły :)

Rany nie mam nawet jak was poczytac:(((
Internet chodzi jakby chcial a nie mogl, Alan marudny ze chwilecsie soba nie zajmnie... Masakra jakas. Zaraz sie zbieram i ide do ksiedza bo juz chyba tylko moje dziecko nie ochrzczone :no: Mam nadzieje ze pozniej bede miala chociaz chwile dla siebie mi dla was :*

Hej Dziewczyny!
Jeszcze na wyjazd jakiś preparat na owady-typu A SIO:tak:
Sara dziś jest strasznie marudna-gryzie wszystko co ma pod ręką...Biegunka od wczoraj...
Zęby idą...
Ruben przechodzi chyba bunt "2 latka" nie miał go wcześniej więc jest teraz....
A ja mało z siebie nie wyjdę-dużo tego jak na jedną osobę...
Buziaki dla WSZYSTKICH 7 - MIO MIESIĘCZNIAKÓW:tak::-D

Mła kotlety pyszne.. aż wstyd się przyznac ale wpierniczyłam 3 szt!!!!!!!!wyszło mi 13 bo miałam ciut więcej mięsa i sporo kapuchy wkroiłam, :szok: a teraz brzuch mi pęka. Ale nie mogłam się oprzeć, uwielbiam smak koperku więc było pysznie. A kapusta jaką kupiłam była tak duża że zostało mi ponad 3/4 główki, a jak robisz tą kapustę?? bo ja mam przepis na kapuchę do ktorej najpierw podsmaza się marchew pietruszkę seler a potem na to wrzuca kapuchę do gara, po jakimś czasie pomidory z puszki i ewentualnie sok pomidorowy (ja zawsze daje) a na koniec robi się kulkę z masła i mąki i wrzuca w środek, gotuje dalej a potem już przemieszac i jesc:) jest obłędna widzialam przepis w telewizji :)

Asko, zaraz Ci dam przepis (w odpowiednim wątku). To prawdopodobnie potrawa regionalna, podkarpacka, a robi się inaczej niż Twoją, więc może warto spróbować :) M czeka na nią cały rok, bo tylko na wiosnę tak smakuje. Zwłaszcza z młodymi ziemniaczkami. Fotki nie będzie, ale i nie ma co fotografować ;)
Co do kotletów, to cieszę się, że Wam (Tobie i Kocie) smakują. Sosik koperkowy to była moja własna inwencja ;)

BTW kapusta też jest z koperkiem :D

Ostatnia edycja:
ASKO ja tam wszystko rozumię ale i tak uważam i swojej na to bym nie pozwoliła, że zabawa na blacie czy parapecie nie jest miejscem dla dziecka.
Ale mi z MŁA narobiłyście ochoty na te kotlety:-)

SOSNOWICZANKA jak ruch u was w pracy przy końcu czerwca???/

reklama
dorotar Twoje prawo ;) każdy wychowuje dziecko jak uważa za słuszne;) i normalne że może Ci się to nie podobać, podobnie jak pewne rzeczy mogą mi się nie podobać u Ciebie i tyle:)
Sama wiesz najlepiej swoje dziecko zna matka, i za nie jest również odpowiedzialna więc to tylko od nas zależy na co dzziecko będzzie mogło sobie pozwolić a na co nie;)

Do góry