reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

witam ponownie...

u Michasia stwierdzono wodniaka lewego jądra, we wrześniu mamy przyjść ponownie na kontrole jak do stycznia nic sięnie zmieni to Michaś trafi na stół operacyjny:(:(

miłego wieczoru

reklama
Dobry wieczór
Ja melduję się od mamy, zostaje tu na noc bo M do Niemiec jedzie.

Malenstwo bardzo mi przykro, młody chłopak a tak szybko musiał odejść!

Mła szybko wracasz do pracy, no ake jak trzeba to trzeba. A skoro jest teściowa, której ufasz to dobrze, bo chyba spokojniej człowiek wtedy znosi ta rozłąkę!
U nas dzis marudzenia ciąg dalszy, może w końcu zeby??
Sosno... Aleksy tez jeszcze nbie miał chrztu.
Violett zdrowia dla P!!

Mła ale masz fajnie po pierwsze że masz teściową co ci zostanie z małą, po drugie mieszka tak blisko naprawdę super i do tego zazdroszczę ci że masz gdzie wracać:tak::tak::tak: ja pamiętam jak wróciłam do pracy po Zu miała 7 m-cy początki ciężkie ale szybko wpadłam w rytm i z chęcią szłam do pracy oderwanie się od domu... i chętnie wracałam stęskniona zobaczysz szybko wpadniesz w rytm ja w sierpniu też miałam wracać już wsępnie miałam opiekunkę ustawioną a tu klops ... narazie z tego nici chyba będą wle nie myśleć teraz urlop prawie do końca sierpnia ...
babcie to skarby jakie by nie były zawsze kochane i zaufane ja musiałabym Ozika w obce ręce oddać i to za min 1800 zł więc naprawdę dziewczyny korzystajcie jak macie okazje W-wa jest mega droga jeśli chodzi o nianie ...:angry::angry::angry:

Witam wieczorem. Nadrobic was od rana to nie lada wyzwanie:)

Inka buziaczki dla Aleksego:) Mam nadzieje ze ta wymarzona córeczka pojawi sie tez u was w przyszlym roku, fajnie ze decyzja zapadła i podziwial za odawgę (Kota, ciebie rónież)

Mła, Malenstwo Alanek tez bardzo chetny jest gdy ktos go bierze na rączki, nie wazne czy rodzina czy "obcy", Nie boi sie nikogo a i ja nie mam nic przeciwko zeby ktos go sobie potrzymał (no chyba ze chodzi o moją tesciową, no ale to juz inna historia;-))

Milva,
gdzie ty mieszkasz kochana??? Co piszesz ze u ciebie pogoda do bani to u nas swieci sloneczko... Dzis tak samo zresztą :)

Tofika dzieki ze zapisalas o tej folii przeciwdeszczowej, od razu na widoku sobie naszykuję. Przyznam szczerze ze lezy jeszcze nie uzywana.
Pare dni temu kupilam sloiczek po 6 mies z kawalkami ale Alan mi sie troche udlawil i wiecej nie chcial, na razie nie bede takich mu dawac, no przynajmniej dopóki jakis ząbek sie nie pojawi u nas.

Tak zachwycacie te kotleciki z kapusty ze chyba tez sie skusze...:)

Asienka
, dziekuje za pamięć :*:*:* Jestem, jestem, Tylko rano praca a potem Alan wymagający ode mnie calego mojego wolnego czasu i jeszcze net bardzo wolno mi dzis chodzi... Kochana wierzę ze u Michasia wszystko sie unormuje i obędzie sie bez interwencji chirurgicznej, Trzymam kciuki a ty nie martw sie na zapas, będzie dobrze:)
Chyba mam kiepski zasięg, mimo ze w centrum miasta mieszkam :baffled:

Dorotar nawet niezle, mamy w tej chwili duzo strzyzen dzieciecych-młodziezowych, widac na wakacje sie juz chyba szykują, no i czesan slubnych co sobotę caly zaklad. A jak u ciebie?

AanetaW odwaz sie i pisz smiało :) Ja na wlasnej skórze jestem juz przekonana jak z czasem gdy sie pracuje ale daję rade:) Dziewczyny jestem od was uzależniona :-)

Malenstwo
jejku cos strasznego :( Wspólczuję rodzinie :(

Violett zdrówka dla twojego P .

Co do tego chrztu to niedotarliśmy do ksiedza :zawstydzona/y::wściekła/y: pojechalismy najpierw do sklepu, potem do drugiego na a potem zrobilo sie pozno i nie bylo sensu jechac :zawstydzona/y: Jutro tez nie pojdziemy bo po południu ide do pracy a w czwtarek tez nie bo M zas caly dzien robi... No cholera jasna jak tak dalej pojdzie to Alan bedzie ochrzczony dwa dni przed swoją komunią :wściekła/y:...

Gosia, fajnie to ja bym miała, gdybym mogła zostać z Emilką w domu i nie martwić się o kasę :(
Rzeczywiście wynagrodzenie dla niani w W-wie szokuje :/
To może się przeprowadzę, zostanę z Miśką i wezmę pod opiekę ze 2 dodatkowe warszawskie bąble :D

Sosnowiczanka, dasz radę, tylko im Alanek będzie starszy, tym "gorsze" numery może wywijać w kościele :D Moje dziecko np. nie uleży na rękach. Nie wiem, jakbyśmy ją trzymali przy chrzcielnicy. Pewnie na siłę i z rykiem ;)

A czy Aga76 zagląda do nas jeszcze????????????????

Ostatnia edycja:
Asko ugotuj całosc w osolonej wodzie w drugim garnku pdpiecz bułkę tartą wrzuc masełko,jak masło sie rozpuci to polej na wyciagnieta z garnka wczesniej kapuste:)
Ale miałas akcje,masakra!!!Jak Kamis?

AanetaW zapraszamy,zapraszamy:)

Mła juz do pracy??Kurde,ale zleciało

Sosnowiczanka ze spkojem dasz rade z chrzcinami:):)

Malenstwo straszna historia:(

Ja dzis sama z Młodymi i jeszcze mnie boli gardło,takze nienajlepiej:(
No ale dzieci już spią od 19.30..Niunia dostani mleczko ok 24 i pospi do rana mam nadzieje,bo ostatnio tylko raz sie budzi w nocy no ale po kapieli kaszka musi byc:)
Jutro już Tesciowa bedzie od 6 rano,bo Tesciu jedzie do pracy i ja zostawi na petli autobusowej i podjedzie do mnie:)

A Patrys dzis lepiej,robie mu na noc inhalacje,do miski wlewam wrzatek i kroplelki inhalol i swietnie mu się oddycha.Młoda dzis coś miała szkliste oczka mam nadzieje ze dalej nie pojdzie..

dziewczyny nawet sobie nie chce wyobrzac co czuje rodzina bo to tragedia a w szczegolnosci dla tej malutkiej 2 tygodnie temu skonczyla roczek:(( a on taki dobry chlopak byl cale zycie mial pod gorke (tez wychowywal sie bez ojca) a tego kierowce co uciekl to bym chyba golymi recami zatukla .... mam nadzieje ze go znajda i zamkna na dlugie dlugie lata

gosia kurde to ty rozrzutna jestes na opiekunke ja poki nie zaszlam w ciaze to bylam niania w wawie i takiej kwotyy to ja nie dostawalam obys znalazla dobra opiekunke ja za swoja karolinka tak tesknie normalnie pokochalam jak swoja i utrzymuje z jej rodzicami caly czas kontakt:D

sosnowiaczanka my tez jeszcze nie mielismy chrzcin i planujemy na 22 lipca ale zobaczymy jak to sie uda bo nie ma kiedy jechac wszystkiego pozalatwiac:((

Mla to blisko masz do tesciowej:p ja bym swojej tak blisko nie chciala bo juz po minucie mam jej dosc:D

asienka trzymam kciuki i oby was operacja ominela
violet zdrowka dla P :)

Oj Mła chyba juz jej dawno nie bylo :confused:

No to kochane laseczki ostatni dzien tej paskudnej pogody!!!! Wreszcie bedzie ładnie...i pusto na FORUM:-D
U nas dzien przebiegł typowo ale dzis przeciagnelam młodego z jedna tylko drzemka o 19 poszedł spac heh ciekawe o której wstanie:cool2:

Malenstwo- kurcze bardzo współczuje ,jak słysze takie historie to same łzy mi sie cisna:-(nawet ja sie nie zna tej osoby...

Sosnowiczanka- na tez czekaja chrzciny juz wszystko zaklepane na 19 sierpnia:sorry2:
Asienka- do wrzesnia jeszcze daleko moze sie wszystko wyrówna... Dziecko to jest takie małe stworzonko ze tu wszystko mozliwe!!!:tak:trzymam za was &&&&

Dziewczyny nie odpisze wam wszystkim bo juz ledwo co zipie:) Rozkladam swe łoże i powoli sie tulam do snu.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DZISIEJSZYCH SOLENIZANTEK I SOLENIZANTÓW!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Malenstwo u nas chrzciny robią w drugą i czwartą niedziele miesiąca wiec w lipcu wypada to 8 i 22 to w jednej z tych dat chcialabym sie znalesc no mam nadzieję ze sie uda... Zobaczymy, w kazdym bądz razie ksiądz po kolędzie jak chodzil to powiedzial ze mozna przyjsc tydzien przed planowaną imprezą to zalatwic wiec jakos szczególnie sie tym nie przejmuje:)

Do góry