reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

MAXEEL to Marysia idzie do innego przedszkola niż do tej pory????

GOSIA chyba faktycznie ciśnienie bo mi od rana chce się spać i 2 kawy nie dały rady.

Byłam z małym w mieście załatwiłam sprawę którą miałam załatwić i byliśmy w Pepco kupić mały prezencik i podjechaliśmy do znajomej bo ma małą dzidzię, fakt, że już ma prawie miesiąc bo 1 czerwca mały Krzysio się urodził ale jest faktycznie maleńki a przy moim dużym klocuszku to różnica niesamowita.
Potem na 14 w przedszkolu byliśmy, było małe przedstawienie na zakończenie roku przedszkolnego (he he dzieci fajnie śpiewały KOKO KOKO EURO SPOKO), Amelka jak mnie zobaczyła to się ucieszyła a potem zaczeła płakać, że ona chce do mamy i musiałam ją zabrać do siebie. Moja córcia dostała dyplom wyróżnienia i nagrodę za konkurs plastyczny.

PYSZCZEK bo nie ma większej miłości niż matki do dziecka, jest to miłość bezgraniczna bezwarunkowa, jak moja Mela miała wypadek i podniosłam ją z podlogi po tym to pierwsza moja myśl była, że to już koniec bo wyglądała jakby nie żyła, myślałam że oszaleję, ale zaczełam ją ratować i całe szczęście, że się udało bo chyba sama wtedy bym ze sobą skończyła.

LYSA dobrze, że przez ten rok nic się stało.

reklama
łysa porażka te wynajmowane domy, u nas płytki mieli zrobić 7 mies temu sam właściciel mówił a tera jak przychodzi na kontrolę to jakby nigdy nic najlepsze jest że ostatnio przyszedł spisał co jest zepsute i na tym się skończyło wrrrrr.
Gdzie kupiłaś tą zabawkę i pod jaką nazwą to szukać np. na eBay ??

Maciuś rozrabia w kojcu i o dziwo tam siedzi bo już mnie ręce bolą. Za raz może wyjdziemy na jakiś krótki spacerek bo mi się już w domu nie chce siedzieć.

Cześć kochane.
Przepraszam że mnie nie było, ale znowu mi nerwy puściły, a potem musiałam z córką siedzieć nad lekcjami, bo musiała zaliczyć 2 przedmioty (jeden na 4-matematyka i plastyka na 6 - tu tylko musiałam przypilnować). Potem m. zabierał mi lapka do pracy, a wieczorami nie miałam czasu żeby siadać. Teraz też pracowity czas mnie czeka- koniec roku, a później moje starszaczki mają urodziny i robimy wspólną imprezkę dla rodziny, ale 2 oddzielne dla koleżanek. W ten sposób co 2 dni będę piekła ciasta:baffled: No i w piątek m. ma imieniny i rodzinka sobie zażyczyła grilla, ale niech mnie pocałują. Robię tylko ciasto i koniec. Nie mam czasu.

AGAPA podziwiam Cię. No Cię czeka mnóstwo roboty, a M niech pomaże Ci przy wyprawianiu grilla bo Ty masz do ogarnięcia czwóreczkę dzieciaczków.

Maxwell, dzialna mamo, super, że Martusia dobrze zniosła pierwszy żłobkowy dzień.
Agapa, no to faktycznie imprez się nawarstwiło, u nas grillem zajmują się faceci i nie ma szans, żeby dopuścili jakąś kobietę do grillowania, my tylko możemy jeść to, co wyczarują. Jak dla mnie idealne rozwiązanie, bo na codzień przecież wszystkie musimy się uwijać w kuchni :)

u nas drugi ząbek się przebił :)

Ostatnia edycja:
Kota- oby tak dalej z ząbkami:tak:

U nas chyba coś dalej się będzie działo w tym temacie, bo włączyła się mega maruda i slina leci potokiem. Mam wrażenie , że mu się coś pcha na dole- ale to nie dwójka na pewno:confused:
Nocka będzie chyba ciężka, bo się ciągle wybudza ehh

Gosia- a jak tam ponton?

Boziu ale mnie zeby, ktore naprawialam w Polsce w maju napiep****:no: :wściekła/y: Mla chyba zarazily sie od twoich! Sa tak wrazliwe na zmiany temperatur ze ledwo co zjem albo wypije cos cieplejszego albo zimniejszego to masakra! Nie wiem co teraz robic bo to jedynki i dwojki :-( Nie mam kasy na prywatnego wiec pewnie bede musiala na sluzbe zdrowia tutaj isc a tym samym pewnie pozegnac sie ze swoim usmiechem :-( Gzu nadal nie mam bo sie okazalo, ze komoletnie nas odlaczyl a liczylam ze tylko na kapanie wlacze bo skoro przez rok przezylismy to jedno kapanie tez by dalo rade ale wylaczyc doplywy :wściekła/y: Umylam dzieci w misce :-( Sorki ze marudze ale dzien jak dzis wychodzi mi bokiem! A. pojecham po macdonalds na obiad , mam to gdzies, zjem cheesburgera! :-D

reklama
Wreszcie polozylam młodego MAASKAKRAAA!!! Pojechałam na strzyzenie yorka i mnie nie bylo od 16 do 18.30 a tu co młody spi:no:Bo M sie nie chcialo go pilnowac i go uspil:nerd:Przyszłam a młody spi:sorry2:Taaaa super tylko ja zostaje z młodym a M jedzie do pracy i ma to w dddduuuu....e!!! ehhhh Ci faceci:wściekła/y:

Kota- wiesz zazdroscimy strasznie Ząbków ,bo naprawde ja juz marze o tym zeby Aluś juz sie tak nie mordował...wiem ze lada moment wyjda ...tylko te lada moment trwa od 2 miesiecy:sorry2::-D
lysa-smacznego!!!! a Co tam :-D;-)
Agapa-kochana trzymam &&&& za urodzinki ....Bidulko ucałuj Mikołajka od Cioci z ImiDz:)Musimy sie kiedys spotkac na jakims grilku i wziasc dziewczyny z BB:tak:Tak jak pisalas:-)

Do góry