reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

SOSNOWICZANKA gratki dla pracownicy (bo podejrzewam, że to Twoja pracownica)
Oby jutrzejszy dzień przyniósł dobre wieści.
Tak Kacperek ostrzyżony i wrzucam fotke tu, wybaczcie, że tu ale nie mam już siły na inne wątki a chcę go pokazać a i powiem, że w domu mam fochy w związku, że obciełam Kacperka ale mam te fochy gdzieś. Moja siostra (chrzestna Kacpra) to prawie sie nie odzywa przez to, ale co tam to moje dziecko i mogę go nawet na łyso obciąć jak będę miała ochotę. A oto fotka Zobacz załącznik 476188
A co do nocnego budzenia, Kacpuś budzi się jakieś 4 razy na cysia.

Dobranoc i spokojnej nocki wam życzę Kochane

reklama
Wpadlam wieczornie doczytac co naskrobalyscie bo jutro znowu bede miala lekturke a ze zaczelam czytac ksiazki to jakos mi nie podrodze do kompa :)

Gosia moglas wczesniej pisac ze bedziesz w Warszawie to bysmy sie umowily:) Bo to trzeba wlasnie tak na spontanie:)

Sosnowiczka moj fabian budzi sie roznie, czasami co 3 godziny a czasami zje po kapieli ok 21 i spi do 1 a pozniej kolo 7 wstaje juz na dzien albo wstanie o 1 zje i wstanie o 5 zje i pozniej na dzien o 9:) Wiec u nas reguly nie ma:)

Dorota super Kacperek wyglada w obcietych wloskach, moim zdaniem duzo lepiej, i taki fajnie chlopiecy jest :) A jaki opalony:)

Gosiu fajny ten JOOLz:):) pokaz co kupiłas za cuda..

Dorotar extra wygląda Synek,a gadaniem sie nieprzejmuj,bo bys musiala kazdy kawałek inaczej ciąć na życzeni:):):):)

Violett co czytasz?

Sosnowiczanka moja sie budziła tak o 20 cyc 23 cyc 3 cyc 6-7 cyc,od 4 dni nie karmie i jest tak...
20..140mleka plus 2 miarki kleiku kukurydzianego około 2-3-4 w nocy 120 mleczka MM i ok 6-7,także ja odczułam różnice w przesypianiu na cycusiu.
Trzymam kciuki!

NIepamietam co jeszcze miałam napisac;/
Ehhh dobranoc:):)

dobry wieczór
nadrobiłam ale niestety nie mam czasu zbyt wiele pisać.
dowód wyrobiłam też dlatego że dużo podróżujemy i jak napisała kota- jest na 5 lat a paszport tylko na rok!

spokojnej nocy

żabciu Twój Maciuś to naprawdę silny i mądry chłopczyk, strasznie szybko siadał, zresztą widzę po fokach i relacjach że szybko się garnie do wszystkiego i naprawdę wspomagacze jeszcze przyśpieszające mu nie są potrzebne, wiem że cieżko dziecko przekonac do siedzenia skoro ono chce stać, ale wierz mi chodzik ci tego nie ułatwi, a naprawdę kręgosłup 6 mies. dziecka nie jest na to gotowy. hihi wierz mi jeszcze będziesz wspominała czasy jak to było fajnie jak leżał lub siedział i się bawił na miejscu:) hihi

Sosnowiczanka jesteśmy, myślimy ... czekamy co u was
Violet u mnie z wyprawą to żaden problem ja od siebie na Wileński jadę ok 20 min to pikuś więc jak masz ochotę albo planujesz gdzieś wypad to ja w tygodniu bardzo chętnie i nie ma problemu ... czekam na sygnał znak od ciebie bo ja tylko z Ozikem w tygodniu jestem więc mi łatwiej do ciebie się dopasować:tak: a po za tym zapraszam do mnie jak masz ochotę to bardzo chętnie mam bardzo duży taras z placem zabaw więc Mariczka będzie miała co robić a my nie będziemy sie w domu kisić jak wyrazisz chęć to śmiało zapraszam tak ciebie jak i inne dziewczyny jak mają ochotę

Hej dziewczyny :-)

asko dziękuję Ci bardzo za to co napisałaś :-) Oj tak garnie się bardzo szyko mój syn do wszystkiego ostatnio nauczył się włazić a raczej wpełzać na moje kolana i się tulić :-)

Za oknem piękne słoneczko także chwilkę posiedzę ogarnę salon i uciekamy z Maciulkiem na spacerek bo szkoda siedzieć w domu :-)
Wczoraj na wieczór dostałam jakiegoś powera i posprzątałam wszystko pranie które składowałam w malutkim pokoiku a teraz jest to pokój Maciulka są tam same jego ładnie pousadzane zabawki :-)
Uciekam zrobię sobie kawusię bo taka jestem jeszcze troszkę nieprzytomna :-)

Miłego dnia i udanych spacerków :-)

Żabcia to zazdroszczę słoneczka bo u nas zimno i pewnie będzie padać:( Myślałam że dzisiaj spędzimy cały dzien na powietrzu jak wczoraj. Pojechałam z Mikusiem wczoraj do centrum, nie dość że wszystko załatwilam, bo byl taki grzeczny to jeszcze zachaczyłam o galerię;) Jestem w szoku, ze był taki grzeczniutki i cierpliwy:D
Żabcia zazdroszczę przytulania bo Mikuś jeszcze tak nieświadomie się tuli;)
Dzisiaj mój slodziak ma zły humor, pewnie przez pogodę.
Piję kawkę i muszę Was troszkę ponadrabiać;)

reklama
Dorotar, Kacperkowa fryzura pierwsza klasa... Ciekawe kiedy Alan zasiądzie pierwszy raz do strzyżenia:baffled:

Kurde, dziewczyny, chyba jajo zniosę tu zaraz... Masakra jakas, nie sądziłam ze kiedykolwiek gdziekolwiek moze byc tak nudno...:no:
Gdyby nie ten komputer to chyba bym sie na oddzial psychiatryczny musiala przeniesc. ;(

Do góry