reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

cześć dziewczyny
u nas ciągle leczenie ale już lepiej Ozik prawie doszedł do siebie , ja też trochę lepiej z Zu różnie , najgorsze że byłam z nią u laryngologa bo mówiła że czoło ją boli i katar miał ciągle jest po antybiotyku katar ma ciągle i na czoł ciąle pokazuje ze boli???
laryngolog stwierdził że to napewno o od infekcji przedszkolnych nie wiem co mam sądzić ?????? niby mówi że boli a zaraz biega ??? napewno to nie jest duży ból bo nie płacze

ja dokładnie miesiąc temu skończyłam karmić a okresu brak?????? jajnik mnie boli jak ch....ra boje się że torbiel mi się zrobiła często tak mam że pęcherzyk mi nie pęka przy owulacji i po okresie przechodzi wszystko a okresu brak ciągle????????
czy wy też tak długo na okres czekałyście?????
chyba muszę na usg pójść i po jakieś tablety na wywołanie bo ja czesto tak miałam okres co 40 -60 dni i kończyło się tabletami na wywołanie , a myślałam że coś mi się ureguluje:-(

kupinosia mam tak samo czytam z dopadu cały dzień i nie mam czsu, a czasem siły aby napisać coś...
no to biedna Ola tulę również
inka, sosnowiczanka u nas też płacz w nocy coraz częściej się zdarza mi się wydaje że zęby

już nie wiem czy w tym wątku czytała o śliniaczkach są super w tesko są też 2 szt po 25 zł polecam fajne

reklama
Dzięki, dziewczyny za odpowiedz, ja juz zaczęłam w necie szukac i jak sie pewnie domyslacie, znalazlam wiele odpowiedzi, bardzo róznych... Ale skoro u was podobnie to postaram sie nie przejmowac, najgorsze jest to ze ja go muszę obudzic, co wcale nie jest łatwe i dopiero po jakims czasie jak nie spi to przestaje plakac...Biedaczek moj :(

Kupinosia, biedna Ola, tulę mocno:)

Ja kupiłam sliniak w Tesco na próbę za 10zl taki z kieszonka i jest ok. A te w zestawie po 25xl były tylko w kwiatki więc zrezygnowalam i ten jeden mamy z misiem piłkarzem :-)

Sosnowiczanka - u nas Bartek też płacze przez sen często, myślę, że to od wrażeń w dzień, a teraz u nas dochodzi ząb- bo idzie na 100%. Dzisiaj tez sobie popłakiwał w nocy od 3-5 ....
Kupinosia- z katarkiem lepiej , dzięki . Trzymam kciuki za Olkę!

A dziś dyżur mam na telefonie bo czekam na wieści moja koleąznka rodzi w tym samym szpitalu na tej samej sali i z tą samą położną i aż ciary mi przechodzą bo sobie przypomiałam!!!!!!!! jak to było...
teraz ma regularne skurcze co 10 min rozwarcie na 3 palce więc już pewnie niebawm ...oby się nie męczyła czekamy na małą Nadinkę:)

kupinosia dziękuję, już ciut lepiej:) powierzchniowo wiele się nei zmieniło ale jeśli chodzi o intensywność, kolor itp to jest poprawa:) mam nadzieję że u Olci też będzie lepiej:)
sosnowiczanka u nas tez placz przez sen, nerwowość, w nocy jest ok ale wieczorem przy zasypianiu chwila grozy potem po jakichś 3 godz to samo, nie chce się uspokoić, muszę ją wybudzać, ale zauwazyłam ze jej zabalek się zbliza i wydaje mi się ze to to, mam nadzieję że się nei mylę, i nie ma to nic wspolnego z pupą.

Hej :*

Nie zaglądam ostatnio tutaj bo walczymy z choroba;/
Mamy z Fabiankiem zapalenie gornych drog oddechowych. Trzyma nas ciagle goraczka. Mnie troche mniejsza bo zwykle 38,4 ale Fabianek sie meczy niestety bo ciagle mu skacze do ponad 39 stopni :( Juz podaje co 4 godziny srodki na zbicie raz z paracetamolem raz z ibuprofenem a ciagle rosnie;/ Wiec robimy oklady i jakos leci.
Przez goraczke mlody baardzo placzliwy, no ale wclae sie nie dziwie bo jeszcze cholerny bol gardelka i jezeli boli jego tak jak mnie no to biedny moj.

Teraz dzieci juz spia,ja zbilam goraczke u siebie wiec postaram sie poczytac co naskrobalyscie ale odpisywac nie bede..

Mam nadzieje ze wybaczycie mi moja nieobecnosc :)

Sciskam wszystkie dzieciaczki Was :*
Odezwe sie jak wyzdrowiejemy

Violett, dużo zdrówka dla Was!

Agapa, nie wiedziałam, że Miki miał już kontakt z ospą... Musisz Kochana uważać, bo teraz Ty również jesteś narażona - osłabiony, zestresowany organizm łatwo ulega. Trzymajcie się i zdrowiejcie szybciutko!

Gosia, ja też przeżywam za każdym razem, nawet jak widzę w telewizji poród. Oby gładko szło u koleżanki :)

reklama
Agapa, ja miałam półpaśca i to oka i nie mam żadnych powikłań, nawet mnie to nie bolało, ale musiałam leżec w szpitalu. Także trzymajcie sie z MIKUSIEM - Będzie dobrze :tak:

Violett-zdrówka wam życzę !!!

Ja się kładę, dzis się strasnie zle poczułam, a później sobie uświadomiłam że miałam tyle na głowie ze jak tylko chciałam coś zjesc to ciągle cos sie działo i pewnie z głodu, teraz młody zasnął, zjadłam bułkę popiłam soczkiem marchewkowym i połozyłam się. M. jakiś małomówny dziś.. ehhh już wolę iść spać niż myslec jak mi ciężko ze wszystkim.

Dobranoc:happy2:

Do góry