reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Cześć mamuśki:)
Milva ponton super-pozazdraszczam :)
Izi gratulacje co do Patryczka. Zobacz jakie te dzieci są czasem skomplikowane hehe, też bym nie wpadła, że woli czerwony nocniczek;)

Co do chodzikow i skoczków to podzielam zdanie że wszystko z umiarem!Napewno kupię, ale nie po to żeby mieć spokój ;) Dopóki można decydować to warto zadbać w 100% o zdrowie dzieci, jak będą starsze to nie zawsze się da je przekonać;)

Inka Ty wiecznie w biegu :)

Maleństwo, Kota mój facet robi to samo, czasem mi przykro, bo wie że zdarza mi się wstawać kilka razy w ciągu nocy, a rano pobudka ok 5 i full obroty cały dzień. Staram się już nie zwracać na to uwagi bo cały czas bym miała focha a jego by to pewnie nie ruszyło;/

Jakiś czas temu pisałam na forum coś o teściowej a mój M. często siedzi z laptopem bo tak zarabia;P i akurat zobaczył otwartą stronę bb. Widział kiedyś jaki mam nick i się dowiedział co nie co hehe Uważajcie co tu piszecie ;)

Dzisiaj idziemy na wesele. Mikołaj będzie z moimi rodzicami. Ostatnio zrobił się taki "mamuś" że szok i jak tylko mnie dłuższy czas nie widzi to jest taki smutny...Robi podkówkę i lecą mu łezki-widok dobijający:( Ostatnio jak był 2 godziny z moją siostrą to patrzył na nią i leciały mu łezki ale głośno nie zapłakał!! Siostra mówiła, że o mało się nie popłakała... Nie chce mi się nigdzie iść, bo szkoda mi i mojego skarba i moich rodziców...

reklama
Dzien dobry
Jeśli dobrze pamietam to dziś Salsikowe dziewczynki kończą 7 miesięcy! Najlepszego drogie Panie!
Ja zaraz uciekam do miasta jakieś zakupy zrobić bo wieczorem w domu otwieram prywatna strefę kibica! Moi ulubieńcy grają!
Venus ja tak już mam- ADHD,nie potrafię usiedziec w miejscu!

Miłego dnia!!

Hej laseczki,

Cos mało do czytania:-pChyba długi weekend:tak:.....
U nas narazie ok mały dosyc ładnie spi, ząbki narazie dały spkoj.... młody nie marudzi...

Milva - ponoton wymiata!!!!

Dziewczyny zamowilam ta pilke tylko nie fp w poniedzialek odbieram osobiscie.
Dzis ide do kumpeli z M na urodzinki ale tylko na 2 godz bo pozniej M idzie do pracy a nie chce mi sie targac młodego ....

Ostatnia edycja:
Łysa, my mamy podobną. Nazywamy to ufo, albo kosmodromem. Mała szaleje w tym minutkę, a potem już ma dość. Na to też jest jeszcze za mała :) Graco - Baby Einstein
Pediatrics for Parents

Salsik, najlepsze życzonka dla naszych najstarszych Grudniaczków :)

Cześć laski z "rana"
biggrin.gif

Moi tradycyjnie u teściówki, mogłam spokojnie posprzatać mieszkanko
biggrin.gif
Jak wrócą, to obiad (kluski na parze) i jedziemy do moich rodziców
biggrin.gif
Muszę zawieźć im ciasto, bo zrobiłam, a mój małż stwierdził, że po co, jak on tylko ze dwa kawałki zje..wrrr..i po co się starać??
Salsik - najlepszego dla Twoich księżniczek..to już 7 m-cy!!:szok::-)
Mari88 - najlepszego dla Twojego półroczniaczka!
Kota, Maleństwo, Milva - współczuję "bezduszności" facetów..kurcze, czasem się zastanawiam, czy mój, jakby nie był po rozwodzie, to też by się tak zachowywał (Kupinosia, myślałaś nad tym kiedyś)?
Izi - super!!!Gratulacje dla Patryka!!!
Rojku - ja z takich "zabawek" to uznaję jedynie pchacza..
Mła - Emi w tym skoczku - to chyba tylko używanie jako gryzaka;-)
Agapa, oby to nie był półpasiec!!!Trzymam kciuki za pomyślne wieści od lekarza..
Asko- gratki za nocnikowanie i dla Kamilka!! Kurcze, jak ja się cieszę, że Marysię "mam już z głowy" w tym temacie..
Venus, to udanej zabawy na weselichu!!!
Inka, czyżbyś była za Niemcami?:-p:-)
Phelania, miłej odskoczni na urodzinach;-)
Milego dnia!!!

Wczoraj Emilka kibicowała naszym i nie wiele pomogła, trzymałyśmy kciuki zwłaszcza za Wojtka Szczęsnego bo to mój kolega jeszcze z najwcześniejszego dzieciństwa (chociaż bardziej jego starszy brat bo Wojtek jest 4 lata młodszy ode mnie) a tu taki klops i już na euro nie zagra. Zdjęcia w strefie kibica ;)

Kupiłam dziś Emilce pierwszy kubek niekapek z Aventu bo jak pije coś z butelki to strasznie chce trzymać butelkę a nie wychodzi jej to za bardzo więc może z uchwytami będzie jej łatwiej.

Mła Emilcia faktycznie wygląda w skoczku jakbyście ją do kąta postawili za karę ;-) A w ogóle to nasza Emilka jest mega szczęśliwa ze śliniaczka od was bo o ile żadnego do tej pory nie akceptowała, zrywała od razu z szyi i była wiecznie brudna i opluta to ten strasznie jej się podoba a dziś to nawet przytuliła go rano do spania :-D

Fajne te wyspy do skakania co pokazujecie ale pewnie drogie :-(

Moją wyspę mama kupiła na wyprzedaży garażowej za grosze. Kosztowała ją w zasadzie tylko przesyłka.
Cieszę się, że śliniaczek został zaaprobowany. Zawsze to mniej prania ;)

Hej u mnie nawet nie ma co pisac... Mam straszne nocki, Alan codziennie w nocy zaczyna mi strasznie plakac przez sen, spi i po prostu ryczy, muszę go wybudzic i dopiero sie uspokaja, powiedzcie czy wy tez tak macie??????? Bo szukam informacji w necie, ale juz pomalutku schizuję, wiec nie chce juz szukac... :( Wogole ppgoda za oknem taka ze odechciewa sie wszystkiego :((( Chyba mam jakis dołek :(

reklama
Do góry