reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Mam jeszcze parę książek leżących w kolejce, ale na pewno dodam tą o której piszesz Kota do stosiku :)

A teraz siup zbieramy się na spacerek :)
Miłego dnia wszystkim życzymy!

reklama
Czesc dziewczynki,
Ja dziś niewyspana.. Byłam już z Adasiem o 9:00 na mieście, bo nie miałabym siły go nosić od rana. Kupiłam mu pare deserków - w tym nowość w naszym jadłospisie (banany z jabłkiem i biszkoptami - HIPP) Pewnie mu zasmakuje. teraz zjadł obiadek i śpi, ja tez trochę się położe, bo później muszę z M.jechać do pracy i odwiez go na mecz do kolegi.

Miłego dnia wam życzę ;)

Dziekujemy za życzonka:):):) i rowniez naj naj dła półroczniaka:)

Młodej od wczoraj wprowadzam sztuczne mleczko(3x dziennie,po kapieli był cycek,o 24 butelka i o 4 butelka)
Dzis piersi pełne jak kamloty;(

Ale wczoraj jak ja uspiłam to sobie wypiłam Pasoa z pomaranczowym na lodzie;)
Ile musi uplynac zebym ja mogła na karmic po alkoholu jak wypilam wczoraj wieczorem??

izi, dobre pytanie..mnie też to interesuje, bo chociaz ogólnie bardzo rzadko pijam alko to ostatnio mam ochote na lampkę wina i tez nie wiem jak długo się utrzymuje w pokarmie...a dzisiaj na mecz kupiłam sobie karmi bedziemy swietowac...:-)
Moja niunia próbuje właśnie przejąć laptopa...ostatnio nawet jesli jest cała obłozona zabawkami bardziej preferuje moje zabaweczki typu komórka, pilot, suszarka, laptop:-)Właśnie sapie i stęka zeby dotknąć klawiatury, leżąc podparta na mojej nodze:-)...i jest płacz bo jej blokuję..., na szczęście pojawił się tata i mogę dokończyć...
asko, przykro mi ale w tym terminie raczej nie będę mogła do Was dolączyć - mam infekcję i nie chcę zarażać, chociąz do niedzieli powinnam teoretycznie wydobrzeć, ale nic nie mogę gwarantować.. Mam nadzieję że uda nam się jednak kiedyś spotkac i poznac w realnym świecie...:-)

Witajcie f pół dnia w mieście z dzieci przy duszącej pogodzie, szok, dobrze, że mama ze mną była.
K w pracy ale chyba focha na mnie ma. A w nosie to mam.
Kupiłam dzieciom basenik na dwór i małemu takie radyjko http://krakow.gumtre...QAdIdZ385983871 tylko nowe.

GOSIA, IZI, NASTAZJA najlepszego dla dzieciaczków.

MALEŃSTWO rozumię mój K też mnie wk...rwia, nie wstaje do małego, wczoraj sobie wypił i mu sioę zebrało na przytulanie, a wyyyypad. A dziś focha ma, ech dobrze, że do pracy pojechał.

Zdaje się, że wszyscy kibicują, bo tu pusto :)

Ja dziś jestem jakaś nieprzytomna :) chociaż się wyspałam, ale chyba stan wyspania jest tak dla nas-mam dziwny, że aż jest szkodliwy. Klucze wrzuciłam dziś do zlewu, a ze śmieciami szłam do pralki :eek: I sma się z siebie śmieję :p

reklama
Na temat Tz , to ja się nie wypowiadam lepiej, bo bym książkę napisała...tak się cieszyłam, że będzie w domu i mi pomoże trochę...taaa :wściekła/y:, tak więc nie gadamy....

Chyba idzie nam ząb, widzę białe coś mocno, jutro bardziej się przypatrzę.

Do góry