reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Dobry wieczor!
najlepsze zyczenia dla dzisiejszych - Solenizantki i Solenizantow!
Maly zasnal i mam chwile dla siebie w oczekiwaniu na meza, kt wraca dzis okolo polnocy... i co najlepsze nie wzial klucza, wiec musze byc czujna;)
U nas dolna lewa jedynka juz troszke wychodzi... a slina jak wodospad....

dziekujemy bardzo za zyczenia:) i my rowniez skaldamy wszystkiego co najlepsze dla Michasia I Alanka:) niech rosna maluszki :D

my caly dzien poza domem bylismy mala juz w lepszym humorze ale wszystko co tylko moze wedruje do buzi a zebow nadal brak:((
spijcie slodko dzieciaczki no i oczywiscie mamusie:*

Co tu tak pusciutko sie zrobiło? Mamuski, śpicie jeszcze???

Za nami tradycyjna nocka, do 1 Alan pieknie spal pozniej zaczął sie wiercic, kręcic, budzic sie z placzem... Ah, nie wiem jak u was, ale u nas ciezkie te nocki ostatnio... Nie wiem czemu budzi mi sie z krzykiem. szukalam w necie ale nic konkretnego nie widzę :(

A pogoda paskudna...

Dzien dobry
My już nie spimy ale póki co okupujemy łóżko!
Dziś w planach fryzjer i zdjęcia- w końcu trzeba mieć jakieś ładne do dyplomu!

Miłego dnia i wszystkiego najlepszego dla Nadii, naszej ostatniej grudniowej księżniczki!
Gosiu i dla Oziego także!!

Ostatnia edycja:
Gosia, wszystkiego najlepszego dla półrocznego Oskarka! Dużo zdrówka dla niego i dla mamusi :*
Izi, nasza najmłodsza Nadunia też ma dzisiaj święto. Buziak dla jubilatki :*

Hej hej
biggrin.gif

Nocka, hm..powiedzmy w miarę - jak ja się cieszę, że S. poczuwa się do wstawania w nocy, żeby Marcie dać flachę
embarrassed.gif
biggrin.gif
Mała zrobiła pobudkę o 2.00, a potem "dopiero" o 5.30..
S. pojechał do pracy na dyżur, jakby tak przypadkiem komuś wpadło do głowy kupić wagę przemysłową w długi weekend
mad.gif
unhappy.gif
, więc wróci tradycyjnie koło 17.00..Miała przyjechać koleżanka z córą, która ma się zajmować w sierpniu Marysią, ale dzwoniła, że młoda od niej jest przeziębiona i żeby przełożyć spotkanie..
Najlepszego dla Naduni od Izi na te 5 m-cy, no i dla Oskarka Gosi na pół roczku:tak::-):-)

Faktycznie pustki..wszystkie mamusie mają długi weekend?:-)

hej u nas nocka kiepska mala z co kawalek budzila sie z placzem i tylko cys ja uspokajal. A rano moj maz zadaje glupie pytanie co ona tak w nocy plakala ale jakby chociaz raz do niej wstal to rozumiem a on tylko wypiol dupe i se spi dalej tak mnie wkur.. ze masakra
zaraz dzwonie po wyniki badan malej oby byly juz dobre...

I sto lat dla 5 miesieczniaczka Nadusi
oraz sto lat dla pol rocznego Oskarka :**

Gosia wszystkiego dobrego da Oskarka
Izi najlepszego dla Naduni

Dostałam ostatnio książkę od koleżanki, które przy jej korekcie robił: Macierzyśtwo non-fiction, parę śmiesznych rzeczy wyczytałam, ale nie ma to jak Bachor-magazyn, jego nic nie przebije :)

Zaraz się zbieram na spacer - umówiona jestem z koleżanką. Pogoda nie jest cudna, ale nie pada przynajmniej.
Wczoraj mojemu zaproponowałam, żeby poszedł na mecz otwarcia do strefy kibica w naszym mieście, bo nigdzie nie wybywa, tylko albo sjesteśmy razem we trójkę, albo robi na budowie, więc wybywa dzisiaj ze szwagrem :) A my z niunią będziemy sobie oglądać w domu :D Zrobimy sobie swoją strefę kibica :D

A pobudkę dziś miałyśmy w nocy o 5tej (właściwie rano), żarełko i do 9:30 spałyśmy :) więc dziś mżemy szaleć długo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rojku, ja też dostałam "Macierzyństwo non-fiction", ale jeszcze się nie zabrałam do lektury, za to czytam "Jak mówić, żeby dzieci słuchały..." Faber, którą poleciła Kupinosia i również szczerz polecam każdemu rodzicowi, nie tylko daje wskazówki, ale też mnie skłoniła do refleksji nad swoim dzieciństwem i relacją z rodzicami.

Do góry