reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Dzień dobry
Milva wszystkiego najlepszego!
My zaraz wyjdziemy z łóżka i pewnie tez na jakiś spacer pójdziemy, bo na uczelnie mam na 14:40!

Miłego dnia

reklama
Maxwell- jestem kibicem, narazie nie chodze ze wzgelu na Lene, ale kiedys chodziłam na kazdy i nawet na wyjazdy jezdzilam- szczególnie do gorzowa:) Na naszych meczach nie da siew wynudzic:)
Dobra Twoja tesciowa, mam nadzieje, ze chcociaz chciala zeby przywiezc jej własne pieniadze a nie wasze;p

Kota- no z ta flaga była miazga:) wsumie do dzis nie moge z tego jak ktos mogl wpasc na taki pomysl hah

Nasza mała spi w samym rampersiku na krotki rekaw i i tak albo skopie kołdre, albo wystawi stopki przez szczebelki hahaha ;D

Mła podnosi nogi i na bok się przekręca ale jak wkłada paluchy do buzi to wygląda tak że ręce wędrują do buzi, nogi w górę i obraca się na bok, bez paluchów w buzi się nie obróci J

Phelania Krzyś przez problemy z brzuszkiem skaza białkowa był cały pogięty tzn miał ciągle podkurczone nóżki – myślę że to też był objak wzmożonego napięcia mięśniowego, rączki trzymał cały czas przy sobie i cały czas miał zaciśnięte piąstki

Net-ka mojemu też się buzia nie zamyka gada, śpiewa, dobrze że jeszcze nie umie tańczyć;)

Kota zazdroszcze morza – uwielbiam je! Ale u nas z 10 godzin jazdy nad morze więc póki co odpuszczamy

Inka wiem że właściwie to powinnam liczyć Krzysiowi wiek korygowany czyli miałby teraz 5 miesięcy i 2 dni ale ciągle patrzę na niego jak na 6 miesięcznego bobasa.

Maxwell nie denerwuj się… złość piękności szkodzi….

My dzisiaj planów brak, słoneczko piękne więc pewnie jakiś spacer. Dziś przynajmniej nie wieje jak wczoraj - u nas było urwanie głowy, musiałam wszystko wynieść z balkonu.

Czy została któraś z Was bez chrztu dzieciaczka? my dopiero planujemy na lipiec i aż się boję...

My dzisiaj śmigamy na szczepienie:-(. M jest w pracy, więc jedzie z nami moja mama :-)
Moja niunia zaczyna dalej przesypiać całe noce co mnie bardzo cieszy.
Teraz zmykam.
Miłego dnia :-)

pyszczek my też jeszcze nie chrzcilismy- dopiero w czerwcu będziemy :) milismy w maju, ale ciężko bylo z kasa i przesuneliśmy. Moja siostra była chrzczona jak miała 8 miesięcy i w parafi nic im złego nie powiedzieli :) więc głowa go góry ;p

Sosnowiczanka, Wy obchodzicie imieniny? pochwal się potem, co siostrze kupiłaś..
Ankubator, oby Mikołajkowi szybko przeszło z tymi oczkami!!!
Inka, ile Ci zostało na uczelni?
Nikuss, niestety nasze pieniądze - mam nadzieję, że odda potem:-:)baffled:
A czemu ciężko Ci iść do księdza?Jakiś ciężki typ?
Pyszczek, a czego się obawiasz? Tego terminu czy inne problemy?
2701..-powodzenia na szczepieniu;-)

Maxwell- kolezance odmowil, powiedzial, ze ewentualnie chrzci jesli ona wylsle prosbe do biskupa a ten ja przyjmie to on ewentualnie ochrzci..

Nikuss, Ankubator my planujemy w lipcu bo tylko taki termin zgra się z wyjazdami mojego taty a bardzo mi zależy na tym zeby dziadek był na chrzcinach. Zazdroszcze tym co są już "po" :)
Maxwell obawiam sie ogólno chrzcielnego zamieszania i samego kościoła - czy Krzyś bedzie grzeczny itd. W sumie księdza to nie bardzo bo na naszym ślubie ksiądz był ok a chrzcimy w tej samej parafi

Ostatnia edycja:
reklama
Pyszczek my tez jeszcze nie chrzcilismy. Czekamy na bierzmowianie naszego chrzestnego, a to dopiero 2-go czerwca.

2701 Powodzenie na szczepieniu!

Maxwell my w rodzinie to tradycyjnie obchodzimy wszystkie "swieta" na które mozna dostać prezent:)))

Przed chwilą usnął mi Alan, rany wkoncu... Od 8 rano caly czas poplakiwal, nie wiem co mu sie dzieje? Prawie dwie godziny, myslalam ze oszaleję. A w dodatku jestesmy sami w domku, M w pracy...:(

Do góry