reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
inka85, ja na ropiejące oczko (zatkany kanalik) stosowałam tobrosopt z powodzeniem, to jest chyba jednak na receptę, nam przepisali na pogotowiu okulistycznym.

Jaka tu cisza.

Moje młodsze dziecię śpi a ja włoski farbuję, trzeba jakoś wyglądać idąc do nowej pracy.

SOSNOWICZANKA teoretycznie od 1 czerwca, ale mam w poniedziałek iść z kalendarzem (właśnie muszę jutro usiąść i wszystko pozaznaczać), bo w maju mam jeszcze kilka spraw, jak się uda to kupujemy drugie auto, trzeba będzie skarbówkę zaliczyć, przerejestrować auto, ale mam też w maju jeszcze lekarza z małym w Wawie, dzień matki i ojca w przedszkolu(mąż nie da rady wziąść wolnego, a samej Melci nie mogę zostawić w takim dniu gdzie robią przedstawienie i będą inni rodzice, zresztą pierwszy dzień matki w przedszkolu no i nie ma innej opcji muszę być z moją córunią), siostra ma wycieczkę.
A właśnie od czerwca na umowę.

A u mnie młody znowu śpi, Mela dziś praktycznie powietrzem żyje, jeść nie chce. Jak się zbudzi to mycie dzieci, siebie i do łóżek.

takie coś dziś dostałam i wsparłam malutką niewinność modlitwą, choć troche złagodziłam bezradność jaka mnie ogarnęła po tym filmiku:-:)-(Nagłasniajcie to! niech testują na niej najgorsze tortury swiata! - KWEJK.pl
coooooooooooooooooooooooo to k.... ma być ???? szok!! nie mogłam obejrzeć do końca!!! co za matka!!!
aż mi ciśnienie podskoczyło!!!!

edit:
próbowałam drugi raz obejrzeć i nie dałam rady, poryczałam się!! a tam obok stało jeszcze jedno dziecko!!! i patrzyło na matkę sadystkę!!

miał być spokojny wieczór a teraz aż mi się odechciało wszystkiego!!
posiedzę przed TV.

dziś dzień Marudy, nie wiem czy to zęby czy kolka po nowościach żywieniowych ale było strasznie!! ponad godzinę płaczu, krzyku i wrzasku...

Ostatnia edycja:
Miałam pisać posta ale po obejrzeniu tego filmiku z tą "matką" o której mogę się wypowiedzieć tylko tak p********* s***** ******** bo same takie słowa cisną się na usta. Biedne dziecko mam nadzieję że obejrzy ten filmik jakaś osoba która da radę pomóc temu biednemu dziecku.
Mój M powiedział że by ją zaje*** jakby dopadł.

Ja właczyłam i wyłaczyłam i juz nigdy nie bede właczac takich filmow,mam nadzieje ze ktos ta s u k e dorwał i skopał jej d u p e!!!!!!!!!!!!!! i pysk!

reklama
O rany.. Ja tez jestem w szoku...I pomyslec ze Bog daje takim ludziom dzieci... :no:

Alanek spi, ja popijam piwko (karmi, a co:-)) I oglądam sobie KSW :) Czekam jeszcze na walke Pudziana i ide spac. Tak oglądaly z M i ogladamy i co jakis czas pokazują publicznosc, i w pewnym momęcie na ekranie widac znanych ludzi. Siedzi Agurrola, Kammel, Ibisz... I nagle M mowi :
-Zaraz znowu pokażą a tam pewnie bedzie siedziala Waśniewska... Dowcipnis jedn!
Dobranoc moje drogie:)

Do góry