reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2011

reklama
inka85, ja na ropiejące oczko (zatkany kanalik) stosowałam tobrosopt z powodzeniem, to jest chyba jednak na receptę, nam przepisali na pogotowiu okulistycznym.

Jaka tu cisza.

Moje młodsze dziecię śpi a ja włoski farbuję, trzeba jakoś wyglądać idąc do nowej pracy.

SOSNOWICZANKA teoretycznie od 1 czerwca, ale mam w poniedziałek iść z kalendarzem (właśnie muszę jutro usiąść i wszystko pozaznaczać), bo w maju mam jeszcze kilka spraw, jak się uda to kupujemy drugie auto, trzeba będzie skarbówkę zaliczyć, przerejestrować auto, ale mam też w maju jeszcze lekarza z małym w Wawie, dzień matki i ojca w przedszkolu(mąż nie da rady wziąść wolnego, a samej Melci nie mogę zostawić w takim dniu gdzie robią przedstawienie i będą inni rodzice, zresztą pierwszy dzień matki w przedszkolu no i nie ma innej opcji muszę być z moją córunią), siostra ma wycieczkę.
A właśnie od czerwca na umowę.

A u mnie młody znowu śpi, Mela dziś praktycznie powietrzem żyje, jeść nie chce. Jak się zbudzi to mycie dzieci, siebie i do łóżek.

takie coś dziś dostałam i wsparłam malutką niewinność modlitwą, choć troche złagodziłam bezradność jaka mnie ogarnęła po tym filmiku:-:)-(Nagłasniajcie to! niech testują na niej najgorsze tortury swiata! - KWEJK.pl
coooooooooooooooooooooooo to k.... ma być ???? szok!! nie mogłam obejrzeć do końca!!! co za matka!!!
aż mi ciśnienie podskoczyło!!!!

edit:
próbowałam drugi raz obejrzeć i nie dałam rady, poryczałam się!! a tam obok stało jeszcze jedno dziecko!!! i patrzyło na matkę sadystkę!!

miał być spokojny wieczór a teraz aż mi się odechciało wszystkiego!!
posiedzę przed TV.

dziś dzień Marudy, nie wiem czy to zęby czy kolka po nowościach żywieniowych ale było strasznie!! ponad godzinę płaczu, krzyku i wrzasku...

Ostatnia edycja:
Miałam pisać posta ale po obejrzeniu tego filmiku z tą "matką" o której mogę się wypowiedzieć tylko tak p********* s***** ******** bo same takie słowa cisną się na usta. Biedne dziecko mam nadzieję że obejrzy ten filmik jakaś osoba która da radę pomóc temu biednemu dziecku.
Mój M powiedział że by ją zaje*** jakby dopadł.

Ja właczyłam i wyłaczyłam i juz nigdy nie bede właczac takich filmow,mam nadzieje ze ktos ta s u k e dorwał i skopał jej d u p e!!!!!!!!!!!!!! i pysk!

reklama
O rany.. Ja tez jestem w szoku...I pomyslec ze Bog daje takim ludziom dzieci... :no:

Alanek spi, ja popijam piwko (karmi, a co:-)) I oglądam sobie KSW :) Czekam jeszcze na walke Pudziana i ide spac. Tak oglądaly z M i ogladamy i co jakis czas pokazują publicznosc, i w pewnym momęcie na ekranie widac znanych ludzi. Siedzi Agurrola, Kammel, Ibisz... I nagle M mowi :
-Zaraz znowu pokażą a tam pewnie bedzie siedziala Waśniewska... Dowcipnis jedn!
Dobranoc moje drogie:)

Do góry