Asienka, jakoś mi przykro, że tak niewiele osób odwiedza Błażeja, choć nawet go nie znam
Powiedz mu za to, że są bb-ciotki, które o nim myślą i wysyłają pozytywną energię :* 
Żabcia, pieniądze to zawsze słaby punkt wszystkich uroczystości. Chcemy, żeby było najlepiej, jak się da, ale też nie chcemy szastać pieniędzmi. Ja nie miałam fotografa, ale moja szwagierka interesuje się fotografią i zrobiła kilka zdjęć, które uwielbiam. Szczególnie dobrze jej wyszedł moment polewania główki wodą święconą
Uświadom Twojemu M, jak niewiele w Waszym życiu jest tak ważnych okazji. Wasz ślub, chrzest dziecka, potem komunia, a potem.... ślub Macieja
To raptem 4 razy w życiu! Może przestanie się tak szczypać 
Kupinosia, za pierwszym razem przez 3 m-ce (wakacje studenta
) opiekowałam się dwulatką i pięciolatkiem. Nie mam starszych dzieci, ale wierz mi, wiem, co to bunt 2-latka
Zabawane jest to, że te "dzieci" mają teraz 16 i 21 lat, a ja mam z nimi kontakt przez FB
Mała mnie nie pamięta, jedynie z opowiadań. Ale śpiewałam jej wówczas często jedną polską piosenkę i kiedy wysłałam jej niedawno link do oryginału, napisała że ją pamięta
Chce kiedyś przyjechać do Polski. Do mnie 
W następne wakacje miałam pod opieką dwóch chłopców 10 i 14 lat. Również z nimi, jak i ich mamą mam kontakt przez FB, choć minęło już kilkanaście lat
To szczególna historia, bo ich korzenie są polskie, choć to już któreś pokolenie mieszkające w Stanach i nie znające języka.
No i "moje" ostatnie dzieci to dwie bliźniaczki. Miały wtedy 5 lat. Teraz to piękne nastolatki, córki byłej modelki i jednej z ważnych figur w nowojorskim... MTV
Były kochane, ale ich matka dała mi popalić i do tej pory tego nie zapomniałam 
A potem skończyłam studia i zajęłam się zwykłą pracą
Żabcia, pieniądze to zawsze słaby punkt wszystkich uroczystości. Chcemy, żeby było najlepiej, jak się da, ale też nie chcemy szastać pieniędzmi. Ja nie miałam fotografa, ale moja szwagierka interesuje się fotografią i zrobiła kilka zdjęć, które uwielbiam. Szczególnie dobrze jej wyszedł moment polewania główki wodą święconą
Uświadom Twojemu M, jak niewiele w Waszym życiu jest tak ważnych okazji. Wasz ślub, chrzest dziecka, potem komunia, a potem.... ślub Macieja
Kupinosia, za pierwszym razem przez 3 m-ce (wakacje studenta
W następne wakacje miałam pod opieką dwóch chłopców 10 i 14 lat. Również z nimi, jak i ich mamą mam kontakt przez FB, choć minęło już kilkanaście lat
No i "moje" ostatnie dzieci to dwie bliźniaczki. Miały wtedy 5 lat. Teraz to piękne nastolatki, córki byłej modelki i jednej z ważnych figur w nowojorskim... MTV
A potem skończyłam studia i zajęłam się zwykłą pracą
Ostatnia edycja: