reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

aga ja też mam herbatkę jabłko melisa z Hipp :-)

No i właściciel był pokręcił się i poszedł :-) Teraz czas na kolejny spacerek, malutki już ubrany teraz tylko czekamy aż M się zbierze bo stoi z kolegą przed domem :-)

reklama
Aga, ja też mam z Hippa :) Nie wydaje mi się, żeby w czymś przeszkadzało, że Olcia nie zna jeszcze jabłka. Może nawet potem bardziej polubi mus jabłkowy ;)

A ja z Hippa kupiłam małej herbatkę Malinową z dziką różą z Hippa. Właśnie tak stojąc przed półką sklepową z herbatkami zastanawiałam się, czy ta z melisą uspokaja dzieci i stwierdziłam, że może mojej nie trzeba :) Ale pewnie trzeba będzie wypróbować i takiej. Mała zauważyłam, że odkąd posmakowała tych herbatek, to dużo bardziej je woli niż wodę. Nie dziwie się jej, ale boje się, że się do słodkiego przyzwyczai, ale jak spróbowałam jak spakuje przyrządzona wg proporcji z opakowania, to właściwie daje jedynie aromacik.

maxwell dużo zdrówka i super humorku na codzień dla Martusi!! Jak ten czas leci!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kupinosia - starsza odpieluchowana w 100% :-) Od wczoraj nawet już na noc nie daję jej pampersa i (tfu tfu odpukać) jest ok..ma dobry zaworek;-)

Co do picia - ja małej daję przegotowaną wodę..na szczęście jej smakuje;-)
Muszę się pochwalić, że Marysia dostała się do przedszkola, niestety, nie do przedszkola pierwszego wyboru, tylko trzeciego z kolei, ale zawsze coś;-) A Martusia od czerwca "idzie" do żłobka..już mnie serce boli, ale niestety inaczej się nie da..

Dzień dobry
Maxwell czasem tak wlasnie bywa ale mam nadzieje,ze Martusia dobrze zniesie zlobek bo o Marysie chyba nie ma co sie martwić :-)
Tak zachwalacie ta herbatę ze chyba skuszę :-)
U nas zapowiada sie piękna pogoda więc juz mysle gdzie i co będziemy robić :-)

No i dzis w zetce usłyszałam ze dzis dzień kaszanki hehe :-) więc może poswietuje i grilla zrobię...3 dzień z rzędu?? :-)

Milego dnia

Ps. Dostałam pierwszy raz @i jest tragedia, leje sie strugami i w ruch poszły pokłady ktore mi zostały po pologu. Czy to normalne?? Taka ilośc krwi??

Inka u mnie było tak samo. Zwykłe podpaski wystarczały dosłownie na 10 min:/ Też miałam jeszcze te wkłady poporodowe. Lało się tak ze mnie ładnych parę dni.
Maxwell nie mogę uwierzć, że już zaczynają się żlobki...Powodzenia!:)

reklama
A ja nadal nie dostałam @. Przerwy między karmieniem mam czasem 5-6godzin, ale nie dłużej. Zastanawiam się kiedy ona nadejdzie... chyba wolę już wiedzieć na czym stoję, żeby od nowa poukładać sobie w głowie płodne itd.

Do góry