reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Hej dziewczyny
biggrin.gif

A my dzisiaj zaliczyliśmy ZOO
biggrin.gif
wink2.gif

Było super, ale nogi, to wchodzą mi do d..
Inka, moja pierwsza @ to też tak było..zużyłam trzy paczki podpasek, w tym jedne te wielkie, co po porodzie się używa:szok: Druga już była normalna..
Sosnowiczanka, jak masz małego 100% na piersi, to mu powinno wystarczać..
Dagne - super z tym Twoim odchudzaniem, gratuluję;-)
Żabcia, może to faktycznie te tabletki? trzymam kciuki, żeby było po Twojej myśli!!
Phelania, kciuki za Alanka, żeby szybciutko mu się przebiły ząbki i dał mamie odsapnąć;-)

reklama
Phelania, ja też jeszcze wczoraj pisałam, że Misia śpi w pajacu, a dzisiaj rano zmieniłam jej na body z krótkim rękawkiem, bo było cieplutko :)

Venus, gratulacje dla Mikołajka! :)
Asko_, gratulacje również dla naszej słodkiej Karolci :D

Właśnie wróciliśmy ze spaceru i mała leży na podkładzie jednorazowym i wietrzy dupcię bez pieluszki. Chyba jest szczęśliwa z tego powodu, bo buzia jej się nie zamyka, tylko cały czas coś opowiada i puszcza bańki :D

Ostatnia edycja:
Widzę, że większość z Was miło spędza ten długi weekend i macie różne wycieczki-fajnie:tak: My cały czas na miejscu, roboty masa , mały nie chce w ogóle siedzieć w domu-najlepiej cały czas na dworzu i nosić;-), oby tylko nic mu nie było, bo dziasiaj mimo upały taki chłodniejszy wiatr ...
Miłego dalszego wypoczynku!- podczytuję cały czas, ale sił brak na pisanie coś.

Maxwell zazdroszcze tego zoo, zazdroszcze:):) Gdzie byliscie? W Chorzowie?

Phelania
moj Alanek tez jakis czas temu byl bardzo marudny, slinil sie i gryzl wszystko. Nawet kupilam masc polecona przez Freiye i 3 razy posmarowalem. I jakos przeszlo... Tzn objawy przeszly a zębów nie ma...No chyba ze ta masc tak pomogła :-D W kazdym bądz razie myslalam za ząbkuje ale to nie bylo to.

Co do @ to ja jeszcze nie mialam i nie wiem kiedy bedzie :)

Po 16 wyszlam z malym na spacer ale nie zaszlam daleko bo zaczęło grzmieć, bałam sie ze bedzie padac wiec wrócilismy do domku. I dobrze bo ledwo wrocilismy zaczelo kropic a teraz rozpadalo sie na dobre. Przed chwilą Alanek usnął a ja piję sobie karmi :-)

Sosnowiczanka - tak, w Chorzowie..byliśmy z rana, znaczy koło 9.00, a po 12.00 się zwijaliśmy. Najlepsze były kolejki ludzi do kasy po tej 12.00 - w taki hyc iść do Zoo, podziwiam;-):szok::eek:
U nas właśnie teraz też grzmi, pewnie zaraz się rozpada..
Mła - moja też uwielbia z gołą pupcią leżeć;-)

Maxwell uwielbiam Chorzowskie zoo, tez sie z M i Alankiem wybierzemy w jakis weekend. Ogolnie co roku latem staramy sie jechac, a ze teraz mamy dziecko to moze da sie rade czesciej:)

Kochane nie pisze bo Ben mega przezieniony od wczoraj :-( dzis juz 38 temperatura i praktycznie od piatku na paracetamolu bo ciagle cos :-( jutro do lekarza go wezme bo budulek taki i do tego zaczal kaszlec :-( Zabek sie przebil to tyle z radosnych wiesci! :tak:

Odezwe sie niedlugo a wy sie opalajcie bo tu zimno i mokro :wściekła/y:

reklama
Do góry