NIKUSS ja tam wczoraj już śmigałam w butach z odkrytymi palcami i paskiem na piętach.
KOTA dziś biorę się za Twój chlebek bananowy bo tak chwalony, że muszę spróbować.
ŻABCIA o matko wali MMA i inne już rzygam nimi, mój K ciągle jak jest w domu to to ogląda.
KUPINOSIA taki nam przepisała MagFalvit B6 dawkowanie raz dziennie 5ml, tylko ciekawe czy on coś da
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Powodzenia z chrztem.
INKA kup jakąś cienką chusteczke lub dla chłopców są też kapelusiki lekkkie.
Co do klimy nie pomogę ale tez nie wiem jak w aucie wytrzymamy, my kilmy nie mamy. Wczoraj jak jechaliśmy to mały z przodu na miejscu pasażera w foteliku jest to swoje okno lekko uchylam ale jutro jak będziemy jechać to będę z dziećmi z tyłu siedzieć to jedynie chyba okno uchylę od strony Amelki.
OJ LYSA biedny Beniu.
O 6.30 wyszłam na dwór, bo mąż miał jechać robotę skończyć ale coś tam dłubał na dworzu i wyszłam zobaczyć w samej piżamie-króciutkie spodenki pod pupę i bluzeczka na ramiączka i już tak ciepło było,zapowiada się świetny pogoda na weekend długi, no i super, dzieci na dworku z babcia a ja dalej z prasowaniem będę walczyć, Meli letnie ciuchy muszę przejrzeć co dobre jeszcze i swoje też wyciągnąć z dna półki-jejku lekkie sukienki uwielbiam. No i pakowanie potem.
Nocka u mnie nie wyspana, wszak mały budził się ze 4 razy tylko ale w pewnym momencie się obudziłam i czuje,że co coś śmmierdzi i troszkę mi się lampka przysmażyła, kurczę dobrze że się obudziłam bo mogłoby się zapalić a mam ją na oknie za firanką i zasłonką nad głową Amelki i swoją, ale się wystraszyłam od razu z prądu też odłączyłam i zasnąć nie mogłam nerwów.
Jak już przysypiałam mały zaczął się kręcić, dostał cyca i ciągnie sobie to nagle słyszę jak Amelka krzyczy to, że tak powiem wyrwałam pierś z Kacpra buzi i odwracam się do niej tak się biedna wtuliła, musiała mieć jakiś koszmar.
Dobrze, że jej łóżko jest przysunięte do naszego.