reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

witam słonecznie dziewczynki !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

izi jestem bardzo bardzo zadowolona z joolza nie miałam lepszego wózka chyba, oczywiście ma wady jak każdy nie ma ideału ale jest suuper, my cały czas w gondoli która jest rewelacyja i długo jescze ją zamierzam używać nawet do spania np u babci, czy na wyjazdach, ale i ze względu na rechabilitacje mamy się prostować. To czasem tylko przymiarka i zmiana dla Ozika aby nie marudził:-D a siedzisko spacerowe jest uszkodzone niestety gdzieś w piwnicy u znajomej się musiało przygnieść ( plastikowy element pękł ) i czekam na nowe z Angli mi załatwiła kumpela za grosze dzięki za opinie to poniekąt dzięki twojej opinii jestem teraz zadowolona :-D:-D:-D

a ja sprzątam szybciutko i spacerek ale fajnie cieplutko miłego dzionka!!!!!!!!!!

reklama
jest cs skutecznego na sedzace dziselka? moja mala nie moze wytrzymac i marudzi i wpycha wszytsko do buzi. masowalam nakladka, troche przechodzilo ale co dalej

Hej dziewczynki - widzę, że 2000 strona pękła (Inka;-)), a nawet 20000 post (Papayka):-D:-D
Nieźle nam idzie..:-)
A ja dzisiaj mam z moim 4-tą rocznicę ślubu..ależ ten czas przeleciał:szok: S. mnie rano zaskoczył ślicznym, seksownym kompletem bielizny;-) Będzie trzeba założyć wieczorem:-D:-D:-D
Inka, powodzenia na szczepieniu;-)
Papayka - cieniutką, ale lepiej załóż..albo chustkę na główke:tak:
Freiya - szybko się bierzesz za Pity;-)..miłego rozliczania;-) i dużych zwrotów;-)
Kota- ciepło u Was:szok: I nas na razie 17,5 w cieniu..
Nikuss, może jakiś gryzak? Potrzymaj go chwilę w lodówce i daj Lence, może jej pomoże..

Maxwell, gratulacje! Oby wieczor byl stosunkowo udany!:-D
Zaczelam powoli sie pakowac... jedziemy na 3 tyg, w tym tydzien bedziemy nad morzem... Na razie spakowalam troszke moich ciuchow i oczywiscie okazalo sie, ze.... NIE MAM SIE W CO UBRAC!:-p Coz, maz bedzie musial przezwyciezyc weza w kieszeni....:-D

Maxwell wszystkiego dobrego :) Koniecznie wstaw fotki z przymiarki ;)))))))
Papayka tylko pozazdrościć, wszystkiego oprócz pakowania oczywiście;)
Kota u nas też tak ciepło :)

Mikołaj zasnął. Zrobił kupkę z jakimś ciemnym czymś, wygląda to na coś niestrawionego. Wydaje mi się, że to od jabłka i teraz nie wiem czy dalej coś wprowadzać, czy dać sobie na jakiś czas spokój. Brzuszek go nie boli więc sama nie wiem. Wczoraj kupka ładna, mimo że od kilku dni je jabłka. Co myślicie?

No to sie naprodukowalo :tak::-D 2000 strona i 20000 post :-D Wy tu popijacie i omal mnie to ominelo! :-)

U mnie nocka jak zwykle wiec nie bede narzekac, ale jedyne co sie zmienilo to to, ze Benio mie chcial cala noc jesc butli :szok: Jak tylko smakuje, ze to mleko to pluje i wygina glowe, jak dalam herbatke to pil bez problemy wiec nie wiem o co chodzi :no: Jakas awerscja? W kazdym badz razie mimo czestego wiercenia, dawania smoka i dopajania herbatka, spal od 20, jadl o 18.30 60ml kaszki lyzeczka i 60ml mleka z butli i na tym byl az do 4 rano gdzie wypil 100ml mleka. Od rana znow kiepsko z jedzeniem, dzis przyjdzie nowy zel na dziasla, boje sie troche ale w skrajnych sytuacjach go uzyje bo nic innego nie pomaga a przeciez ile mozna walczyc z zabkowaniem :-(

U nas mokro, zimno i ponuro, wiec zazdroszcze wam 30 stopni! Kurcze, jak ja bym juz chciala lato :-( Ale, ale 20 dni i bede sie grzac w Polsce :-D oby pogoda sie utrzymala hehehe Nie moge sie doczekac kebaba, lodow z mcdonalds z podwojna czekolada w wafelku, obiadu w sfinksie, spaceru po sukiennicach, zamku, kopca kosciuszki, wieliczki i wielu innych atrakcji :-D

Nie wiem, co dzis ze soba zrobic...

Maxwell GRATULUJE 4 rocznicy! zazdroszcze nocki bo my jak probujemy to Ben sie zawsze budzi :wściekła/y::-D

Venus u nas kupki tez rozne, wczoraj mial ciemne niteczki ale to po bananku ;-) teraz to beda kolory teczy, a po jabluszku wydaje mi sie, ze sa bardziej zielone, przynajmniej u nas takie sa :tak:

Papayka - udanego pakowania:-) Kiedy wylatujecie do PL?
Venus, jasne:sorry2::zawstydzona/y: i się wystraszycie wszystkie:-D:-D
mogę jedynie link wkleić;-) KONRAD VALOO KOMPLET PUSH-UP 80C + L + POŃCZOCHY (2256007297) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Co do kupki..oj, będą miały teraz różniste kolory, nie masz się co martwić - dawaj spokojnie te jabłuszko..
Lysa- czyli kierunek Kraków ogólnie?:-) fajnie..oj, ja też uwielbiam lody z Mc'Donalda..szczególnie Mc'flurry czy jak to się tam pisze;-)

maxwell komolet super! Fajnie, ze maz ma takie zdolnosci w tych kierunkach :tak: A co do lokacji to tak Krakow, moja siostra juz od 19 lat tam mieszka wiec najezdziam sie tam co nie miara :-D Ale teraz jade tam z A. wiec on jeszcze nie byl. Mysle, ze na jedna noc tez do Zakopca sie wybierzemy ale to jak czasu starczy :tak:

reklama
Lysa, czyli w sumie fajnie macie, bo samolotem do Balic i już praktycznie na miejscu:-) Trzymam w takim razie kciuki, żeby i pogoda dopisała wtedy!!! (w sumie ja też chcę pogodę wtedy, bo 20 maja chrzciny:-D:-))..

Do góry