reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Maxwell, super komplet! Maz ma dobry gust;-)
Tez musze sie w tym temacie troche ogarnac.... A lecimy w te sobote:tak: babcie juz czekaja.... Moja Mama niestety bedzie tylko w sobote, a potem ucieka na kilka dni.... mam nadzieje, ze Tesciowa da rade;-)

Jeżeli chodzi o wyjazdy, ja już zaliczyłam podróż pociągiem z Oskarkiem do Wrocławia :) Były ze mną dwie koleżanki i gdyby nie one to na bank nie dałabym rady!!
Było to dla mnie bardzo męczące.

Obiecujemy sobie z naszą rodzinką wyjazd do Krakowa już od dłuższego czasu i jakoś nie możemy się wybrać,
Łysa, dla Ciebie kochana mogę tam jechać :)

Maxwell, gratulacje z okazji rocznicy ślubu!!!! :** PIĘKNA BIELIZNA!
właśnie sobie wyliczyłam, że my w czerwcu też będziemy mieć 4 lata po ślubie!

my pod koniec maja zaliczamy pierwszy poważny wyjazd z Kubą, szczerze się boję...

hejka!
Troche Was zaniedbuje ale jak mam czas to siedze na portalu niania .pl i czytam odpowiedzi niań. Czas tak leci że szok. tydzień bez chłopa bo był w delegacji to wogóle nie wiem gdzie ręce włożyć bo tyle roboty.
wracam do pracy od 1 lipca. Dokończe macierzyński i stary urlop i tak jakos wyjdzie.
Sporo tych ofert ale jakbyście zobaczyły te zdjęcia niektóre dziewczyn to nie wiem czy nie pomyliły portali niani z randka.pl
biggrin.gif
Mężol sie pyta czy obsługa meża tez wchodzi w zakres obowiązków
p.gif

maxwell- zazdroszczę prezentu- piękny kolor:tak:

ewka - hehe, masz rację z tymi fotami ofertami;-)

my po godzinnym spacerze, po południu jeszcze raz, ciepło, ale wieje i na ręku cięzko chodzić aby go nie owiało...znalazłam na dnie szafy gumowego słonia zabawkę, nie wiem skąd mam,ciekawe czy mu sie spodoba:confused:

Wybaczcie, że nie wszystko przeczytałam, ale u nas nieciekawie się dzieje...wczoraj objawy się nasiliły i musieliśmy biegiem zbierać się do pediatry...dostaliśmy skierowanie na cito do neurologa, a neurolog dał skierowanie do szpitala...i jutro tam pojedziemy żeby ustalić termin i w ogóle dowiedzieć się czy nas przyjmą...
MAXWELL, wielkie gratulacje dla Ciebie i męża!!!szczęścia i miłosci:tak:

maxwell gratulacje z okazji rocznicy a komplecik śliczny :-)

U nas pogoda do niczego deszczowo pochmurno słoneczko się czasem przebija ale zaraz chmurzysko i deszcz pozazdrościć pogody w PL ale za 24 dni i ja się będę polskim ciepłem cieszyć przez 3 tygodnie.
Mój Maciuś pobił rekord swojej drzemki usnął o 8.45 i przespał 2 godz 40 min aż byłam w szoku bo zdążyłam się wykąpać posprzątać i umalować się. Niunio wstał to zjadł sobie MM z kaszką bananowo-truskawko i się bawił a teraz gra z tatusiem na swoim sprzęcie muzycznym :-D
Planujemy zaraz gdzieś jechać ale już za bardzo nie ma gdzie bo codziennie do tych samych sklepów centrum itd to nuda a w domu się też nam nie chce siedzieć.

Miłego dnia :-)

Maxwell Gratulacje :)

Nikuss nam pomoglo dentinox, ktory Freiya polecila.

U nas pogoda cudowna:) Ja na spacerek poszlam w bluzce z krótkim rękawem:) Oby czesciej tak cieplutko bylo.

Dziewczyny kiedy mozna przesadzic dziecko do spacerówki? Chodzi mi o tą spacerówke z kompletu wózka 3w1, Ja mam tako.

reklama
Tofika - kurcze, żeby wszystko szybko się wyjaśniło!!!Zdrówka dla małej!!!!
Sosnowiczanka, z tego, co pamiętam przy Marysi, myśmy przeszli na spacerówkę, jak miała za małą gondolę na długość..
A myśmy wróciły ze spacerku, mała wypiła mleczko, duża zjadła serek, a ja się biorę za obiad;-)
A na spacerku - myślałam, że nie wyrobię;-) Odważyłam sie wyjść bez wózka dla Marty, tylko ją zachustowałam..no i idziemy. Po drodze weszłyśmy do Biedronki, po banany, bo wczoraj zużyłam do ciasta..W drodze powrotnej Marysia krzyczy "siku":szok::baffled: Ja zachustowana, dom w miarę daleko, ale dałyśmy radę. Jak ktoś nas z boku obserwował, to musiał mieć niezły widok: kupka z trzech bab:-D:-D
Ok, zmykam robić obiad..

Do góry