xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
kota masz racje!!! zarwane nocki przy książce coś pięknegooo:-) ehh ja tam wierzę, że te czasy wrócą;D właśnie dostałam od M książke na gwiazdkę ale przeczytałam tylko wstęp bo na więcej już nie znalazłam czasu;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przede wszystkim gratulacje dla najmłodszej grudnióweczki! Maleństwo naszej Izi skończyło wczoraj 3 m-ce!
Za to duecik Salsik dzisiaj kończy 5 m-cy!!! Niech księżniczki chowają się zdrowo! :*
Mimozami, gratuluję ząbków
Kota, mam nadzieję że z babcią będzie wszystko dobrze. To jakaś fatalna historia i aż mnie ciarki przeszły jak to cztałam. Współczuję :*
Papayka, my dorośli też różnie reagujemy na masaże, no i żeby przestało boleć potrzebnych jest kilka sesji, daj więc Igorkowi trochę czasu. Na pewno będzie je lubił jeszcze bardziej No i oczywiście gratulacje dla siostry, a jednocześnie kciuki za lekki połóg Boszzz, jak dobrze, że to już za mną
Kupinosia, Sosnowiczanka, Asienka, to i ja zapisuję się do Waszego klubu mola książkowego Odkąd jest z nami Emilka mam mniej czasu, ale w sumie 3 książki w 3 m-ce to przy niemowlaku i tak chyba niezły wynik
Specjalna dedykacja dla wszystkich czytających Mol książkowy - YouTube