reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

Sosnowiczanka powiem Ci że przez poruszenie tego tematu poczułam wielką tęsknotę do książek:( podejrzewam że teraz bym zasnęła z przemęczenia nad książką ale mam nadzieję że te czasy jeszcze wrócą:):) dla mnie matura z polskiego była spełnieniem marzeń bo ja uwielbiałam dzielić się moimi spostrzeżeniami, odczuciami itp. z ciekawym rozmówcą. takiego rozmówce znalazłam w liceum była nim moja babka od polaka której uczniowie nie lubili bo była wymagająca a ja wprost ją uwielbiałam!! właśnie przez te dyskusje;p bardzo podchwytliwie potrafiła sprawdzić kto czytał lekturę a kto nie:) przy okazji przerabiania "lalki"zapytała klasy :W jakich butach chodził Rzecki? haha teraz mnie wzięło na wspomnienia:) się rozpisałam hahahaha:-) sorki;p

reklama
Przepraszam ze nie odpisze ale czasu brak... Mam za to pytanie. Jezeli Ben of wczoraj jest na antybiotyku, teraz juz chyba be goraczki bo dostaje paracetamol o stalych Porsche wiec trudno powiedziec czy ma ta temperature czy nie, z nosa mu leci I ma kaszel, teraz pytanie, kapac czy nie kapac? Wczoraj nie kapalam, tylko szybko obmylam gabka a dzis nie wiem :-(

Łysa, moje skromne doświadczenie mówi, że pewnie Beniowi nic by się nie stało, ale jednak jest jakieś ryzyko. I gdyby chodziło o mnie, tzn o Misię, pewnie poczekałabym jeszcze jeden dzień :)
Teraz sobie przypomniałam, że mój bratanek miał ostatnio zapalenie ucha po basenie, więc kontakt z wodą może rzeczywiście nie jest najbardziej wskazany....

lysa ja ze swojego doświadczenia mogę tylko powiedzieć że przy nasilonym katarze u Michałka zrezygnowałam z kąpieli zrobiłam mu wieczorna toaletkę ale wolałamgo nie kąpać

LYSA mi jak mały chorował to tez w tych pierwszych dniach choroby powstrzymywałam się od kąpieli. Ale oczywiście zrobisz jak uważasz.

Dzieci śpiąlecę do wyrka. Kolorowych nocek wam życzę.

święta święta i po świętach a my i po chrzcinach
udało się wszystko Ozi grzeczniutki w kościele idealnie:-D, cieszę się że już to za nami w wolnej chwili postaram się wrzucić fotki
łysa j ateż bym się wstrzymała

Maciulek śpi ale przez sen popłakuję chyba przez te ząbki które mu doskwierają a jeszcze nic nie widać jest tylko ślinienie jęczenie i popłakiwanie.
Siedzę sama i się denerwuję M pojechał na pogotowie bo strasznie bolał go brzuch i miał objawy wyrostka robaczkowego więc kazałam mu dzwonić po kolegę i jechać, i pojechał ciekawa jestem co mu powiedzą czy wróci do domu odprawiony z paracetamolem czy coś więcej mam tylko nadzieję że nie zostawią go w szpitalu.

Dzieki dziewczyny :* obmylam go tak jak wczoraj gabeczka I juz. Zal mi tylko go bylo bo on uwielbia kapiele i lepiej po nich zasypia.

Lece sie uczyc Bo dzieciaki spia, jeszcze raz dzieki I zdrowka dla waszych pociech :*

reklama
Do góry