reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
ewka007- gratulacje:-),ciesze się że u dzidzi oki

Dziewczyny-ja mam dzisiaj mega lenia, nic mi się nie chce robic-tylko bym spała, jeszcze mdłości które ostatnio to juz były minimalne dzisiaj jakoś wróciły:szok:, mam nadzieje że na jeden dzień.

U mnie z waga jest zupełnie inaczej- miałam mdłości od 5 tyg i schudłam do teraz ponad 6 kg, dopiero teraz zaczynam jeść, a za to w ilościach hurtowych i wiecie co jak ja zawsze miałam problem z wagą to teraz moge zjesc co chce i ile chce i waga zwiększa sie najwyżej 0,5kg. Ale wiem że pewnie niedługo pojdzie w góre:tak:

Dziękuje dziewczyny!
Mnie od słodkiego odrzuciło-w sumie dobrze.
Zjadłam już 3 ogórki małosolne, truskawki i rogalika i dalej mnie ssie:-)

jak tylko przyjde z pracy ,pozwole sobie na pyyyszna kolacje-chodza mi po głowie sandwiche z serkiem zółtym i szynka :-)mniam takie przypieczone a co tam pozwole sobie bo od jutra zdrowo sie odzywiam :-)Rano płatki fitness z 2% mleczkiem;-)
Miłego wieczorku kochane

Hej kochane ja tylko na chwilkę i idę nynki,bo padnięta jestem jakaś. Byłam dzisiaj na przezierności karkowej. Wszystko jest w jak najlepszym porządku,dostałam tylko nakaz konsultacji u endokrynologa bo mam powiększoną tarczycę...Maleństwo ma już ponad 5 cm,i dłuuuuuuuuugie nogi ;-) jest bardzo ruchliwe,jutro wstawię zdjęcie

Firanka ten mój lekarz o dziwo nie jest stary ma około 40-stki.
Ale faktycznie zmienie lekarza,niedługo sie przeprowadzam wiec tym bardziej jeszcze jeden powód do zmiany lekarza.

Nie podoba mi się ten kalkulator ciąży:cool: Według niego powinnam przytyć pół kilo...a ja mam ponad 2 już:szok::-D
Ja dzisiaj posprzątałam mieszkanie, M zadowolony , że się w końcu ruszyłam:sorry:Ale pewnie przez weekend nie ruszę palcem nic hehe
Coś bym zjadła, ale sama nie wiem na co mam ochotę.....

Emi- zmieniłabym lekarza bez zastanowienia, co za dziwak....

firanka- 5cm to już całkiem pokaźny maluszek, super, że wszystko ok!

Nie podoba mi się ten kalkulator ciąży:cool: Według niego powinnam przytyć pół kilo...a ja mam ponad 2 już:szok::-D
Ja dzisiaj posprzątałam mieszkanie, M zadowolony , że się w końcu ruszyłam:sorry:Ale pewnie przez weekend nie ruszę palcem nic hehe
Coś bym zjadła, ale sama nie wiem na co mam ochotę.....

Emi- zmieniłabym lekarza bez zastanowienia, co za dziwak....

firanka- 5cm to już całkiem pokaźny maluszek, super, że wszystko ok!

Milva kochana nie przejmuj sie u mnie prawie 3kg do przodu:-)kalkulator wrzucialm od tak:)kazda z nas inaczej bedzie tyc :-)nie wazne jak bedzie zrobiony kalklator to i tak nie pokaze prawdy:-)bo nikt nie zna naszego organizmu jak my same:tak:

reklama
Milva- Phelania ma rację. Każda z Nas utyje inaczej. To jest w dużej mierze uwarunkowane genetycznie. Ja w pierwszej ciąży przytyłam 32,5 kg...teraz liczę na mniej...

Do góry