reklama
Papayka- Kochana teraz będzie dobrze, na pewno:-)
Złotko27-jak nie masz problemów typu bóle krwawienia itp wizyta co 4 tygodnie starczy, takie stanowisko ma mój gin i wg niego 4 usg na całą ciąże starczą. Ja szczerze mówiąc chodze też równolegle do 2 gina i miałam już 2 dodatkowe usg, on z kolei uważa że lepiej żeby mamusia się nie stresowała(jego słowa)
Złotko27-jak nie masz problemów typu bóle krwawienia itp wizyta co 4 tygodnie starczy, takie stanowisko ma mój gin i wg niego 4 usg na całą ciąże starczą. Ja szczerze mówiąc chodze też równolegle do 2 gina i miałam już 2 dodatkowe usg, on z kolei uważa że lepiej żeby mamusia się nie stresowała(jego słowa)
a_gala
Fanka BB :)
dopiero doczytałam zaległości z weekendu...DZIEWCZYNY bardzo dziękuję za urodzinowe życzonka :-) Jest mi bardzo miło :-)
Dzięki Papayko,heh ale ja juz od kwienia wiem,że po raz drugi zostanę mamą. Teraz miałam przerwę w pisaniu,bo Ł zgubił kabel od zasilacza do modemu i dzisiaj się wkurzyłam i poszłam kupić nowy...
Kota-behemota dołączyłam do Ciebie...zemdlałam już kilka razy w tych głupich upałach...ostatnio z Nicole jak byłam w parku,szczęście,że ktoś się zainteresował i zajął mną i mała,bo kurczę jakby jej się cos stało to bym umarła...
Kota-behemota dołączyłam do Ciebie...zemdlałam już kilka razy w tych głupich upałach...ostatnio z Nicole jak byłam w parku,szczęście,że ktoś się zainteresował i zajął mną i mała,bo kurczę jakby jej się cos stało to bym umarła...
Witam!!
tyle mnie nie bylo ze znowu 5 stronale dalam rade,od dzis jestem na zalegym urlopie do 30 maja i 30 mam wizyte o 20.00
..i chyba na l4..bo tak mi sie nie chce wstawac,moglabym spac gdzie popadnie
jestem taka zmulona,ide spac dziewczynki dobrej nocy...
tyle mnie nie bylo ze znowu 5 stronale dalam rade,od dzis jestem na zalegym urlopie do 30 maja i 30 mam wizyte o 20.00
..i chyba na l4..bo tak mi sie nie chce wstawac,moglabym spac gdzie popadnie
jestem taka zmulona,ide spac dziewczynki dobrej nocy...
R
rojku
Gość
Dziewczyny mam pytanie jak często chodzicie na wizyte do ginekologa oraz USG. Mi lekarz mówił żebym przyszła za 4 tygodnie i tak się umówiłam ale zastanawiam się czy to nie za długi okres, bardzo się denerwuje, bo wizyta dopiero 7 czerwca i to juz będzie 12 tydzień
Ja teraz miałam po 3 tygodniach, ale dlatego, że chciał konkretnie w tym tygodniu zrobić USG z przeziernością Następne też mam za 4 tygodnie i z tego co się orientuję to jest norma.
No i jestem po. Niesamowita radość i ulga, że wszystko w porządku. Dzidzior ma już 67,2mm. Przezierność piękna 0,9mm, kość nosowa w porządku, szyjka macicy "mistrzostwo świata", tzn. 55mm. Kruszynka na początku się nie ruszała, ale po chwili skinęła głową jakby dzień dobry mówiła Jak się zaśmiałam to widać było jak ją to poruszyło i po tym zaczęła się przeciągać, wiercić Cud to jest. Sama się micha śmieje. Następna wizyta 20 czerwca.
Mógł lekarz zrobić lepsze ujęcie, ale i tak się cieszę, że kolejna fotka do albumu jest. Chcę go zacząć robić jak już będę na L4 metodą scrappbokingu. I chciałabym zrobić też własnoręcznie karuzelę nad łóżeczko, bo lubię takie manualne rzeczy
reklama