reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
hej dziewczyny!
aga - super wiadomosci... na pewno ulzylo :)))
rojku, powodzenia... na pewno bedzie dobrze!
nereida - ja tez polecam kefir, a gdy sam nie wchodzi miksuje np. z truskawkami...;)
co do seksu - moj M chodzi smutny, a ja nie bardzo mam ochote... zbyt sie boje.... Becia, moze masz racje z tym, ze to wplywa na relacje... ale przeciez nie bedziemy w ciazy tak dlugo jak slonie..;)
U mnie przeszla burza,jest ponad 30 stopni, a ja w dzinsach, bo nozki jak u corki mlynarza...;)
Pozdrowki

Witajcie Mamuśki!!!

Kota-Bemota - ja też w pracy i z chęcia bym poszła na L4 ale u mnie szefostwo tez jest na plus:-)
Aga- najszczersze gratulacje,kurcze ale Ci fajnie ja dopiero 31 maja jeszcze tydzien:-)i tez bedzie wszystko wiadomo czy dzidzia w 100% zdrowa:tak:

Jeśli chodzi o seks z M pozwalamy sobie 2 razy w tyg, choc mam obawy ale testujemy pozycje które sa zalecane w ciąży:-Dzawsze po stosunku patrze czy nie plamie no i czasem "po" pobolewa mnie brzuch.(ale to szybko mija)

Jesli chodzi o zaparcia u mnie tez tragedia ale kupilam sobie platki fitness z suszonymi owocami i sliwki i mysle ze pomoga:tak:
Zupka ogórkowa tez mi chodzi po głowie;-)no no chyba jutro upichce no i M bedzie zadowolony bo dawno nie jadł:-)

aga jak przeczytałam twojego posta to aż mi się uśmiech pojawił na twarzy, jej super cieszę się razem z Tobą:D
u nas z seksem też kiepsko zero ochoty typowo nic , z jedzenia też prawie nic nie mogę poza owocami i warzywami a moje mdłości to mi żyć nie dają i czekam dnia kiedy mi przejdzie ważne by dzidzia była cała i zdrowa.

Agula wielkie gratki opisik super aż pysio mi się cieszy :-)
no ja jeszcze muszę troszkę poczekać ale mam nadzieje że szybko te dni zlecą ;-)
bo jak na razie tak mi się dłuży to czekanie ..ja w gorącej wodzie kompana :szok:
już bym chciała zobaczyć bąbla a tu jeszcze cały tydzień trzeba grzecznie czekać :-(
co do seksu to raz mam ochotę raz raczej z daleka od pieszczot ...piersi dalej bolą już są wielkie a gdzie jeszcze parę miesięcy aż strach się bać jak będę wyglądała .

Kurcze czuje się jak jakis ewenement. Mnie piersi nie bolą, brzuch od wczoraj nie boli, śpiąca w sumie tez już jestem wiele wiele mniej i tego seksu tak bardzo mi się chce.

Dobra na śniadanie zjadłam banana w południe jabłko i 3 suszone śliwki popiłam zieloną herbata i jakoś poszło :) - troche mi lżej na jelitkach - dzieki za porady :)

a-gala- 100 lat !
kasia – witaj !
papayka- ja będę miała kompleksowo usg + test z krwi , 300 zł w Białymstoku to samo w wawie już 600 zł .... w 22 tygodniu ? ojej , coś dźwignęłaś ?
kasia-jag- apap można

papayka- ja będę miała kompleksowo usg + test z krwi , 300 zł w Białymstoku to samo w wawie już 600 zł .... w 22 tygodniu ? ojej , coś dźwignęłaś ?

Nie, mialam caly czas krwiaka / krwiaki, a potem nie wiedziec czemu pekl pecherz i uciekla cala woda....:-( 3 tyg lezalam w szpitalu, odtwarzala sie woda, ale jednoczenie caly czas uciekala... potem dostalam krwawienia i skurczy.......:-(

Nie, mialam caly czas krwiaka / krwiaki, a potem nie wiedziec czemu pekl pecherz i uciekla cala woda....:-( 3 tyg lezalam w szpitalu, odtwarzala sie woda, ale jednoczenie caly czas uciekala... potem dostalam krwawienia i skurczy.......:-(
Biedna, pół ciąży było za Tobą..nawet sobie nie chcę wyobrażać, co przeszłaś i czułaś..:-( Ja straciłam dzidzię w 9 tc, a było mi bardzo ciężko..

reklama
Dziewczyny mam pytanie jak często chodzicie na wizyte do ginekologa oraz USG. Mi lekarz mówił żebym przyszła za 4 tygodnie i tak się umówiłam ale zastanawiam się czy to nie za długi okres, bardzo się denerwuje, bo wizyta dopiero 7 czerwca i to juz będzie 12 tydzień :)

Do góry