agapa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jestem nowa(choć zalogowałam się jakiś czas temu) i piszę pierwszy raz z nadzieją, że przyjmiecie mnie do swego grona a więc mam 23 lata jestem z Radomia choć na razie mieszkam w warszawie. Jestem w 11 tyg ciąży a termin mam na 8 grudnia akurat na męża mojego urodziny pozdrawiam Was bardzo serdecznie)
Witajcie wśród nas i zapraszamy częściejwitam wszystkie mamusie...
i ja mam już termin na 1 Grudnia więc
chciała bym dołączyć do grudniowych mamusiek
Kochana zrobiłaś super to kalendariumIzu, już dodaję :-) Udzielaj się u nas częściej Im nas więcej, tym weselej :-)
Milva to masz termin podobnie jak ja ;-) Na razie z 2 usg wyszły mi 2 różne terminy, 18 i 20 grudnia, ale obstawiam na pierwszy.. Zobaczymy, co się okaże na trzecim (w czerwcu). Ciebie też zaraz dodam
Nereida to leż, leż, leż i jeszcze raz - wypoczywaj :-) Wszystko będzie dobrze! :-)
Papayka a chcesz się wybrać na dodatkową wizytę?
Kochane, kombinuję jak mogę z tym kalendarium naszych ciąż, mam już taką podstawową listę pytań i chyba możemy wreszcie już coś ruszyć w tym temacie. Oczywiście jestem otwarta na Wasze propozycje ulepszeń, dodatkowych pytań, pomysłów itp.
Warto by ruszyć z tym jak najszybciej, żeby później mieć wszystko pod ręką
Dlatego podaję Wam tutaj na razie te podstawowe pytania i wszystkie chętne Kobietki proszę o odpowiedź PRYWATNĄ (nie zaśmiecajmy forum), a ja pozbieram dane i będę je aktualizowała w kalendarium
W poście proszę o:
- podanie terminu swojej wizyty i ewentualnych szczegółów (np. 5 maja wizyta + usg ; 20 maja badania w laboratorium itp. )
- w późniejszym czasie również poproszę o dzielenie się "Nowinkami z Brzuszka", o pierwszym kopniaczku, o tym, jaka jest płeć Maluszka itp.
jeśli jest już po wizycie, uaktualnijcie proszę najważniejsze informacje jakie przekazał Wam lekarz
- o stanie zdrowia Dziecka, jak duże urosło,
- wynikach badań lub o tych, które zalecono Wam zrobić (jeśli chcecie)
- o ogólnych zaleceniach od lekarza/położnej
- może aktualizacja wagi, obwodu rosnącego brzuszka?.. ;-)
Czekam na propozycje od Was, może jeszcze jakieś ciekawe pytania Wam się nasuną? A może oprócz tych które zaproponowałam po prostu napiszcie jeszcze coś od siebie, jakie są Wasze ogólne wrażenia po wizycie, samopoczucie, jakieś nowe nadzieje? Zbierzemy to wszystko w jedno miejsce, żeby każda z nas mogła sobie zerknąć i zobaczyć, kiedy są nasze wizyty W końcu każdy tutaj kibicuje każdemu.. :-)
- no i oczywiście termin kolejnej wizyty! :-)
Ja mam dziś troszkę gorszzy dzień, jestem jakaś taka bez życia.