reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2011

reklama
Ja siedzę przed komputerem, delektuje się ciszą i spokojem bo dziewczyny wyrwały na imprezy Sylwestrowe:-)
Czekam na skurcze:-D:-D:-D Już teraz mogą się powoli rozkręcać:-D:-D:-D

Ja tez "imprezuję" przed POLSATEM i TV2 w zależności gdzie lepiej grają. Mój K 20 minut temu stwierdził, że idzie spać i obudzić go mam przed północą, no i kima sobie.Amelce "ADHD" sylwestrowe się włańcza, Kacper śpi-przed chwilą się przebudziła na cyca, pojadł i dalej śpi, choć Mela ciągle kombinuje by mu dokuczać i co chwile próbuje z półki brać pampersa i chusteczki i mówi: TRZEBA GO PRZEBRAĆ BO SIĘ OSRAŁ:-D

MAMOOSKARKA w jakim wieku masz córki???

Ostatnia edycja:
mamaOskarka... film nei chodziii pokazuje ze prywatny i koniec!!!!
ja tez juz chce skurcze;p ale w sumie mi to teraz lotto kiedy wazne ze juz nie 2011 :) moja znajoma dzis o 16 ur. synka.. miala wywolywany porod po terminie, no juz kurde mogli poczekac do jutra, choc nie pytalam moze ona chciala koniecznie grudzien...
dorotar haha dobry tekst z tym osraniem... no nic dzieci to mają głowę:)

Asko zaraz zmienię ustawienia :tak:

Mnie się coś brzuszek zaczął stawiać, ale nie wierzę,że coś z tego będzie:-)

Biedny mój M, kręci się i sam nie wie czego chce. Przyszedł zapytać czy mam zamiar rodzić, bo on by się chociaż jednego drinka napił:-D Powiedziała, że zawsze jest taksówka ;-)

mamaOkarka moj wypil juz dzis szampana, 2 piwa a jeszcze zapasy barku sa spore;p i nie przejmuje sie na porodowke pojdziemy spacerkiem i nawet gaz rozweselajacy mi nie bedzie potrzebny w razie czego bo jak mi chuchnie to bede w 7 niebie;p

reklama
Do góry